- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.561
O zaman bir dambıl al veya küçük su şişesinin içini kum ile doldur ve kol çalış canım düzenli yaprsan işe yaramaması mümkün değilGözle görülmez mi? Dar giydiğimde bile ne kadar kas var deyip sağ kolumu sıkanlar soluma dokunmasın diye kaçamak cvplar veriyorum.
Evde yarım kiloluk dambılım var bir de kelebek gibi olan aletlerden var ama o da iki kolu çalıştırır dimi. Elde sıkılan küçük toplar işe yarar mı acaba sürekli onu yapsamPilates çemberi de harika işe yararucukgenclik
Yok canım onlar o kadar da işi yaramıyır daha doğrusu geç cevap veriyor dambıl ili ama yarım kilo da çok hafif biraz seni zorlaması lazım işe yaraması için en az 1 kilo ile başlaEvde yarım kiloluk dambılım var bir de kelebek gibi olan aletlerden var ama o da iki kolu çalıştırır dimi. Elde sıkılan küçük toplar işe yarar mı acaba sürekli onu yapsam
Canım table top ın sırt üsta değil yan yatmış hali olacak o halde kaldırıp indirdin ya en sonunda indirmeden o şekilde kalıp dizleri yukarı döndüreceksin düzelteceksin döndür düzelt ya ebru şallının da bir videosunda da görmüştüm sanırım o da yapıyordu da hangisiydiki acaba dur bi bakayım bulabilirsem yazayım sana
Ok bir ara farklı şekilde yapıyordum videoyu bulup yaparım 1 hafta hergün yaparsan az da olsa sıkılaşır mıyım yaa cumaya kadar yaniCanım ebru şallı 3 k yaz youtube a kol karın kalça videosu 44. Dk da başlıyor hareket valla kendimi tebrik ediyorum iyi hafızam varmışSchonerDuft
Eğer düzenli yaparsan pilates çok hızlı cevap veriyor canım 1 haftada fark olur. Ben ebru şallının tüm videolarını biliyorum bi videosu vardı 2 haftada 2 beden diye ordaki hareketler güzil bu 3 k da güzel ikisinden birini seçip düzenli olarak yap muhakkak karşılığını alırsınOk bir ara farklı şekilde yapıyordum videoyu bulup yaparım 1 hafta hergün yaparsan az da olsa sıkılaşır mıyım yaa cumaya kadar yani.
Kendime kızıyorum şuan niye daha sıkı yapmadım diye
Bugün başlayayım o zaman zaten vücut alışık spora çokta sarkık değilim şükür .Eğer düzenli yaparsan pilates çok hızlı cevap veriyor canım 1 haftada fark olur. Ben ebru şallının tüm videolarını biliyorum bi videosu vardı 2 haftada 2 beden diye ordaki hareketler güzil bu 3 k da güzel ikisinden birini seçip düzenli olarak yap muhakkak karşılığını alırsın
Tamam canım bugün bakayım.Yok canım onlar o kadar da işi yaramıyır daha doğrusu geç cevap veriyor dambıl ili ama yarım kilo da çok hafif biraz seni zorlaması lazım işe yaraması için en az 1 kilo ile başla
Anlamadım canım ne seceeyim ? Yanlis yere konu acmaktan cnm . Bu hesap engellenmezse bubdan devam ederim bu da engellenirse ordan cnm tmm ama ne yapmam lazım anlmdmCanım niye ban yedin bir badi seç kendine instgram hesabinizdan takiplesin ordan alırız bildirimini
Hyr cnm bir gunluktu boyle yiyip spor yapmak bir ise yaramaz ki . Bogazi kesmeden olmuyor sadece fazla kacirdim diye kilo almamak icin wn azindan o gunu dengelenek icin oyle yaptim. Acliga devamKendini yemenin sonunda cezalandırmışsın en azından zararın farkında olmanı beğendim. Sevdiğin gibi beslenerek kilo verme yöntemi mi deniceksin canım.
Full devam kaldigim yerden cnm tartılınca doğru da yapsam yanlış da iyi olmuyor cumadan cumaya en iyisi bence bi günlük değişiklik doğru değildir bana göre ondan tartılmıyorum cnm .Annem çok zor içerdi yazık kandıncağız.
Yok kız bende varım bayılırım çiğ kabağa aynı salatalık farklı değil ki bir dene seveceksin
Aaaaa niye böyle bişeyin bu kadar ağır cezası var ki tüh kötü olmuş bahar hanımla acilen konuş canım.
Bence bu menüyü bu spor kurtarmaz sen normalde sık tartılmıyorsun ama bu sabah tartıl canım. Hasarı bi bilelim.
Bu sabah tartıldın mı canım artı eksi ne durumdasınHyr cnm bir gunluktu boyle yiyip spor yapmak bir ise yaramaz ki . Bogazi kesmeden olmuyor sadece fazla kacirdim diye kilo almamak icin wn azindan o gunu dengelenek icin oyle yaptim. Acliga devam
Yeni gördüm canım kusura bakmaFull devam kaldigim yerden cnm tartılınca doğru da yapsam yanlış da iyi olmuyor cumadan cumaya en iyisi bence bi günlük değişiklik doğru değildir bana göre ondan tartılmıyorum cnm .
Onmli degl cnm bakalım Gorcez cumaYeni gördüm canım kusura bakma
Bence mutlu olduğu için miden kilo vercekOnmli degl cnm bakalım Gorcez cuma
Inşallah valla araştırdım duraklama donemindemiyim bilmiyorum ama sanırım girdim çünkü çok iyi spor ve diyet yaptığım halde 200 gr aldim bu hafta sporu arttirin diyo artık nasıl arrtiracaksam bi çaresine bakacağım . Zaten haftaya oruç değişik saatlerde yiyince vücut kafayı karistircakBence mutlu olduğu için miden kilo vercek
İyi canım ama halen şişlik var tartıda da artıdayım adettendir diye düşünüyorum bakalım. Yarın işe gidicem izin alamazsam iş başı yapıcam hiç de hazır değilim ya. Ama bi şekilde bende başlıycam artık spora plates topum patlamıştı bi iki de eksiğim vardı full set aldım tekrardan bi kaç güne gelir.Bugün başlayayım o zaman zaten vücut alışık spora çokta sarkık değilim şükür .
Bilgiler için teşekkür ederim.
Diyet nasıl gidiyor
Tamam canım sen daha iyi bilirsin.Full devam kaldigim yerden cnm tartılınca doğru da yapsam yanlış da iyi olmuyor cumadan cumaya en iyisi bence bi günlük değişiklik doğru değildir bana göre ondan tartılmıyorum cnm .
Aynen ya dört kişi yazıyoruz sadece.Bu hafta sanki takım dağılmış gibi oldu
Bn de meraktan çatlıyorum ama bu hafta farklı diyet ypcm 3 gün sbh meyve süt yulaf 1gün yumurta 2 gun yulaf 1 gun yumurta oglen aksam da 3 gun protein 1 gun karbonhdrat 2 gun protein ypicam.. sporuda arttırmaya calisicam bakalım neler Olck cuma merakla bekliyirumİyi canım ama halen şişlik var tartıda da artıdayım adettendir diye düşünüyorum bakalım. Yarın işe gidicem izin alamazsam iş başı yapıcam hiç de hazır değilim ya. Ama bi şekilde bende başlıycam artık spora plates topum patlamıştı bi iki de eksiğim vardı full set aldım tekrardan bi kaç güne gelir.
Tamam canım sen daha iyi bilirsin.
Aynen ya dört kişi yazıyoruz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?