- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.581
Canım umarım faydalı olur. Kaçıncı haftan senin?Bn de meraktan çatlıyorum ama bu hafta farklı diyet ypcm 3 gün sbh meyve süt yulaf 1gün yumurta 2 gun yulaf 1 gun yumurta oglen aksam da 3 gun protein 1 gun karbonhdrat 2 gun protein ypicam.. sporuda arttırmaya calisicam bakalım neler Olck cuma merakla bekliyirum
Oo marifetli baba her zaman bulunmaz tadını çıkarınAnnemde güzel yapamadığı için babama bıraktı mutfağı o da artık kabul etti.
Yaprak sarması çok sıkıntı bir yemek.sar sar bitmiyor.
Ay hiç denememiştim canım bi kere tadıcam çiğ karnıbahar kökünü yiyorum gerçi bendeAnnem çok zor içerdi yazık kandıncağız.
Yok kız bende varım bayılırım çiğ kabağa aynı salatalık farklı değil ki bir dene seveceksin
Aaaaa niye böyle bişeyin bu kadar ağır cezası var ki tüh kötü olmuş bahar hanımla acilen konuş canım.
Bence bu menüyü bu spor kurtarmaz sen normalde sık tartılmıyorsun ama bu sabah tartıl canım. Hasarı bi bilelim.
Bence normal futboldan daha yorucuBebek futbolu iyimiş
Bbk futbolu ne ki ?Listem
Uyanınca sade türk kahvesi
Kahvaltıda
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 bardak süt
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 dilim kepekli ekmek
Öğlen
Yarım puaça
Akşam
1 haşlanmış tavuk butu
3 yk soğanlı pilav
3 bardak ayran
Sporda
10.000 adım
Saatlerce bebek futbolu
Oğlumla futbol oynadıkta yaklaşık 2 saat kadar o oluyo bebek futboluBbk futbolu ne ki ?
Afiyet olsun ama pogaca olmamış cnm . Geri kalan iyi pilav da pirinç değilse iyi
Afiyet olsun canım ayy dolma mevsimi geldi dmi artıkBugün menüm ( mavi95 )
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Yarim yumurtali omlet ( yiyemedim )
Kibrt kutusundan az peynir
4 çeri domates
Yeşil çay
Ara
2 ceviz
Sutlu sekersiz nescafe
3 çilek
Öğlen
Dışarıdaydım yemedim .
Yok
Akşam
3 orta boy biber dolmasi ( bulgurla yaptım bol yeşillikli ici )
2 tane piliç kofte
1 kase semizotlu yogurt
Ara
Çeyrek muz
1 bardak süt
Spor
6129 adim
O saatte tehlikeli güneş geçer kafana baygınlık geçirirsin Allah korusun o saati tercih etme cnm bir günlükse sıkıntı yok . Menü iyiKahvalti
6 zeytin
Kk peynir
1.5 dilim ekmek
1 yumurtanin beyazi sarisinin yarisi
1.5 tk tahin
Domates salatalik
Oglen
4 kofte (kahvaltiyi gec yaptim pek ac degildim boyle gecistirdim )
Ara
1 kare %80 kakaolu bitter
Aksam
1 karniyarik (kozlenmis patlicandan yagda kizarmis degil )
1.5 bardak ayran
1 yk bulgur bilavi
1 yk et kavurmasi
Su 2lt olmak uzere
Spor oglenin sicaginda 12 den 1 e kadar yuruyus surarim domates gibi olmustu
Sağol cnm valla pazarda vardı kilosu 4 tlAfiyet olsun canım ayy dolma mevsimi geldi dmi artık
Normalde aksam cikiyorum kuzumO saatte tehlikeli güneş geçer kafana baygınlık geçirirsin Allah korusun o saati tercih etme cnm bir günlükse sıkıntı yok . Menü iyi
Arada bnce ande cardio yap cnm vücut değişiklik de istiyor fitness blender videolarına bak öneririm çok iyi kilo verdiriyorNormalde aksam cikiyorum kuzum
Esim evde oluyor o kizimla evdeyken cikiyordum bugun ogleden sonra isi vardi gitmesem kalacakti ciktim bende
Yarina da misafir var yine cikamazdim bugun oyle denk geldi
Kolay gelsinnDun de bugunde yogun gecti pek yazamadim annemlerdeydim kizimi da kardesime sattim eve geldim mutfaga girisecegim deterjan kokusu dokunuyor o yuzden kizimin yaninda pek kullanmiyorum makinalri falan çekerim optum sizi kizlarisim bitince gelirim
Artik yavastan basliyorum canim degisiklik yapmayaArada bnce ande cardio yap cnm vücut değişiklik de istiyor fitness blender videolarına bak öneririm çok iyi kilo verdiriyor
Sagol canimKolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?