- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.641
baktım cnm ama aile ortamında olduğum için bu diyeti yapmam cok zor.en azından akşam yemeklerinde.kahvaltıyı bir şekilde atlatırım ama akşam yemeğinde zor olur bnm için.deniycem kuralları az biraz esneterek.bir yerden azaltıp bir yerden arttırarak.yazanlar 10 kilo verdim fln diye yazmıs 10 kilo deil 2 veya 3e de razıyım ben.spor destekli olursa daha cok verebilirim belki.
Selam prenses selam ilkin. Uyku tutmadı benii. Sahi prenses senin essah adın neydi?
evett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama (
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......
şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die(
canim nickname kullaniyorum.bugun tartildim dedin ama snucu yazmadin cumami yazicaksin? merak ettim valla
buarada 14 olmus mesaj sayim
canım sıkıldı.ilk defa kırgın ayrıldık kötü hissediyorum.ve o hiç umursamadan gitti.yatcakmış güya.tabii ben de gururumdan ödün veremedm.o alttan almaya calışsa da konusmadm zaten bir iki denemeden sonra vazgecti konusmadı hiç.sonra yatıyorum ii geceler dedi.ben de ii geceler dedim sadece bu sonra gitti.moralim bozuk.gemi su alıyor yavaştan.hiç böyle olmazdı.....
bugün bi benzerini bende yaşadım. o yüzden uyku tutmadı. ama bu geminin su aldığını göstermez ki. biliyorum ki barışması süepr olacak bu tatlı kırgınlıklardan sonra..olur arada yaa yeter ki sevginizi etkilemesin uzatmayın.
ama barışmak için çabalamıyor.beni kazanmak istemiyor.hemen kabulleniyor.herseyi benden bekliyor dönüşü de.benim tek hatam ona ne kadar değerli olduğunu göstermem oldu.onu gösterdkten sonra süründüm resmen...soğuk durmaya karar alıyorum her seferinde.eskisi gibi değerini belli etmemeye karar alıyorum olmuyor yapamıyorum.oynayamıyorum ben...napıcam bilmiyorum?
arasam mı off işte ben hep böleym ya hep ben alıorum alttan bıktım bıktımm
iyi geceler tatlımmm.
canım sıkıldı.ilk defa kırgın ayrıldık kötü hissediyorum.ve o hiç umursamadan gitti.yatcakmış güya.tabii ben de gururumdan ödün veremedm.o alttan almaya calışsa da konusmadm zaten bir iki denemeden sonra vazgecti konusmadı hiç.sonra yatıyorum ii geceler dedi.ben de ii geceler dedim sadece bu sonra gitti.moralim bozuk.gemi su alıyor yavaştan.hiç böyle olmazdı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?