Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

70 ve ustu olanlar 7-20 kilo arasi veriyor. ama senin 64 kilon cok yok, sen 3-3,5 kilo verirsin. cunki 60 ve alti olanlar ancak okadar kilo veriyor, bende 2.6 kilo verdim bu diyetle.

,triptofan canim sen yatmamismiydin, mesaj mi sayiyorsun bugun topigin bekcisi oldum valla , hep online oldum

Son düzenleme:

geçmiş olsun canımm. bilmiyordum ben çok merak ettim. ama aramak istemedim rahatsız etmeyim diye. bileydim seni öperdim geçerdii.

canim nickname kullaniyorum.bugun tartildim dedin ama snucu yazmadin cumami yazicaksin? merak ettim valla

buarada 14 olmus mesaj sayim

aa ne güzel kendiin saydın mı. ya beni yormayın bak herkes kendi mesajını saysın yazsın. prensesi örnek alın azcık..prenses madem ismini vermiyosun ben sana bundan sonra irem diyeyim. atatürke öğretmeni isim vermiş bende sana irem diyeyim..olar mı? yadaa şukufe yi mi tercih edersin?raziye de olabilüüüü.

canım sıkıldı.ilk defa kırgın ayrıldık kötü hissediyorum.ve o hiç umursamadan gitti.yatcakmış güya.tabii ben de gururumdan ödün veremedm.o alttan almaya calışsa da konusmadm zaten bir iki denemeden sonra vazgecti konusmadı hiç.sonra yatıyorum ii geceler dedi.ben de ii geceler dedim sadece bu sonra gitti.moralim bozuk.gemi su alıyor yavaştan.hiç böyle olmazdı.....

bugün bi benzerini bende yaşadım. o yüzden uyku tutmadı. ama bu geminin su aldığını göstermez ki. biliyorum ki barışması süepr olacak bu tatlı kırgınlıklardan sonra..olur arada yaa yeter ki sevginizi etkilemesin uzatmayın.

ama barışmak için çabalamıyor.beni kazanmak istemiyor.hemen kabulleniyor.herseyi benden bekliyor dönüşü de.benim tek hatam ona ne kadar değerli olduğunu göstermem oldu.onu gösterdkten sonra süründüm resmen...soğuk durmaya karar alıyorum her seferinde.eskisi gibi değerini belli etmemeye karar alıyorum olmuyor yapamıyorum.oynayamıyorum ben...napıcam bilmiyorum?

20 haziran mesaj sayılarımız çıtırıklar..

aysen34 ün mesajlarını yaza yaza yer kalmadı. kaynanası geldi de kurtulduumm.

aman cadı emidaf ta bir gelmiş pir gelmişşşşş....

emidaf 32 tebrikler şekeriim özledik

adı üstünde çatlak 24

aysen 21

aynalar 13

roseberyy 13

nazco 12 :92::92::92:
triptofan 9

irras 8

prenses 7

pinkcat 7

urbiseher 7

selinay(yanlış değildir umarım) 5

haa bide kalmel var o da 1 mesaj yazmış arkadaş misafir sanırsam. ona ceza yok.

o senin şifreni mod medyanını çözmüş bacım. yapacak bişe yok. oynayamazsın istesende. olduğun gibi ol. ama sana değer verdiği belli. geçicidir ilgi bekliyodur belki senden kendini naza çekiyodur. sende çok üstüne düşme ilişkimiz nereye gidiyor gibi klişelere girme bencee.sorun varsa erkekler hemen söler zaten onlar düz mantık olduğu için dolaştırmazlar lafı çok. ttalım seni anlıyorum bu içindeki sıkıntılar hepp özlemekten. özlediği için insan birbirini kırar mı sinirden. bizde bleydik. görünce yumuşarsnız ikinizde.

arasam mı off işte ben hep böleym ya hep ben alıorum alttan bıktım bıktımm

ben olsam aramam. kız aynısı oldu bizede bugün bi soğuk soğuk konuşmalar işim var vs. ama ben anladım ki işyerinde yoğun olması onu strese sokuyo . biraz dırdır ettim. şu anda şeytan diyo ara. ama ararsam daha kötü olacak.neyse canım ben uyumaya çabalayım.

naz yapıyo erkek milleti değil mi işte

ahah çok komik bişi oldu kızlar hala gülüyorum biraz önce ablamla yan yana oturuyoduk babam geldi.ablamı çağırdı ablamda oyundayım baba gelemem dedi. sora kulağımın arkasına ağda yapar mısın dedi. ablamda topu bana attı tabi. ağda makinemi çalştırdım babama ağda yaptım ayy çok komikkkk bide ağda üzerine kısa bi konuşma yaptık yalnız şunu farkettim kadınlara ağda yaparken hiç bi şekilde iğrenmiyorum hangi bölge olursa olsun ama. erkeklerde öle değilmiş yaaa

günaydın kızçeler
bu gün salıya dün söylemeyi unutmuşum beni izinli yazın birazdan giyinip işe gitçem
inşallah çok yoğun ve kalabalık bir gün olur
otobüs otobüs turlar gelir gellen turistler bollll bollll alışveriş yapar yorgunluktan ayaklarım patlar amin

kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadımüstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaadün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimleilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz.ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.

kızlar sabahları kimse olmuyo konuşcakya ben bide fadiki çok merak ediyorum yaaaakaç gündür haber alamıyorum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…