- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.661
kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadımüstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaa dün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimle ilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz. ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.
hoşgeldin canımcım.keyifler nasıl?sağol canım ya inş isteyen herkese nasip olur.bakalım heyecan var epey.Bi de dün kafile arkadaşalrıyla tanıştık.yaş ortalaması 60 üstü.kimse bizim de gittiğimizie inanamıyo herkes dedemizi,ninemizi yazdrıamya geldik sanıyoducnm benim hayırlı olsun çok sevindim:))
kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadımüstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaa dün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimle ilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz. ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.
kızlar sabahları kimse olmuyo konuşcakya ben bide fadiki çok merak ediyorum yaaaa kaç gündür haber alamıyorum ben
hoşgeldin canımcım.keyifler nasıl?sağol canım ya inş isteyen herkese nasip olur.bakalım heyecan var epey.Bi de dün kafile arkadaşalrıyla tanıştık.yaş ortalaması 60 üstü.kimse bizim de gittiğimizie inanamıyo herkes dedemizi,ninemizi yazdrıamya geldik sanıyodu
fadikkkk hoşgeldin vurcam seni yaaaaaaa.telini de vermedin geçen gün.bendeki noyu da kaybettim ne diye kaydettiğimi bulamyorum ya da kaydetmmeişim en son onu anladım.nasıl oldun yaaaçok merak ettim anlat çabuk düzeldin mi?düğün ve kına nasıldı?ne giydin?herrrr şeyiii anlatattttt çok meraklandım yaaaaaa
inş canım yaaaa.her isteyene nasip olur.bu arada sen bana ömden nonu atsana bi daha.ya ben nasıl olduysa kaydetmedim.öm kutusu çok dolu olunca da nasılsa kaydettim diye kutuyu boşalttım ve nona ulaşamadım.sordum sana herhalde okuyamadın .kızlara da sordum nonu yokmuş kimsede.öle olunca da ulaşamadım.bi de düğün falan ansıl geçti anlatsana.aaaayyyyyy çoookkk özlemişimmm beeeeeee.canımmmm benimmmm çok özledim ben seni biliyormusunnn
çok geçmiş olsunn kuzummm dikkat et kendine bakk salgın varmışş bu sıra bol sıvı tüket olurmu canım meyva ye en güzel vitamin hemen tparlar seni.ve inan ki canım arkadaşım benim çok sevindim hacca gitmenize inan ki kendim gidecekmişim kadar hemde çok mutlu oldum inşallah bizede nasip olur. bende çok istiyorumm ama bakalım inşallah bizede nasip olur. ama bilemiyorumm yaa çok mutlu oldum senin adına ne yazıcağımıda şaşırdımm çok güzel bi haber bu:)))
ben varım ya sabahlarııı fatoşummm burdayım geldimm yittiimm gayriiiii:)))
ben daha iyiyim canım halaa bi kırgınlık var ama en azından kafamı masaya koyup dinlenebiliyorum))))
bende seni merak ettim dünnn arıcaktım ama dedim acaba müsait mi değill elime tel. eldım geri bıraktımm sürekli. aklım sendeydi yani :)))
hoşgeldin fadikkkkkkk:)
inş canım yaaaa.her isteyene nasip olur.bu arada sen bana ömden nonu atsana bi daha.ya ben nasıl olduysa kaydetmedim.öm kutusu çok dolu olunca da nasılsa kaydettim diye kutuyu boşalttım ve nona ulaşamadım.sordum sana herhalde okuyamadın .kızlara da sordum nonu yokmuş kimsede.öle olunca da ulaşamadım.bi de düğün falan ansıl geçti anlatsana.aaaayyyyyy çoookkk özlemişimmm beeeeeee.
ayşemdeee gelmişşşşş ayşemde gelmişşşşş:3
hoş geldinnnnnn sefalar getirdinnnn şekerimmmmm anlat bakim nasılsınnn
iyi kuzum ne olsun bi bakayım dedim fırsattan istifade
sen nasılsın
her an çıkabilirim haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?