- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.861
geçmiş olsun canım . iyiyim bende iş yoğunluğu halen devam ediyor temmuz 20ye kadar tekim yine burda . kilon ne durumda . ben halen 68lerdeyimIyiyim fistik biraz kizla ugrastim hastaydi 4 5 gun ateşi oldu simdi iyi gecti cok şükür sen nasilsin
liste ile haftada 1 kilo garanti verirsin birebir uyuyorsun zatenediyorum canımSchonerDuft bana bi liste vermişti diyetisyen listesi onu uyguluyorum , detoks yapmak istemiyorum artık az verip öz vermek istiyorum dedim ama 5 günde 2 kilo gitti bile şimdi azalır belki biraz ama olsun
spor zaten yapıyorum canım (şu an için yürüyüş+ip atlama+squat) notlarımı tuttum listeye yazarım
kuzum sen kilonu yaz ben bakacamGünaydınlar@tgb1907 cnm benim izine ayrılış kiloma bakıp cvp verecektin donebilirm8yim diye
71,5 kuzum şuan tmm cnm öyle yaparızkuzum sen kilonu yaz ben bakacam
6 ayı geçtiği için bi kural var onu uygulabilirsek uygularız
eğer o kural geçerli olmazsa kaç kilo ile ayrıldıysan o kiloya inmen lazım
canım 71.4 olsan giremiyordun listeye yada daha az olduğundatugbaFB suan ki kilom 71,5 cnm
Süper valla tebriklerGünaydın herkesee. Ben 81 olmuşum. Geçen cuma 82.7ydimm.
Sende çok iyi vermissin tebriklerGünaydın kızlar. Listeye girmedim henüz ama kilom 70,1. Geçen hafta 72 idi.
tmm cnm sen başarırsın
Amaniiinnkızlar kilonu sakla sakla nereye kadar ahanda söylicem
şimdi ben bildiğiniz üzere 64.9 ile izine ayrılmıştım
sonra ramazan girdi araya (ramazanın günahını almayımo zaman kilo almadım) bayram felan derken, birde üstüne tartım bozuldu yedek tartım 1 kilo fazla tartığı için çıkmadım felan ben hooop 70.5 olmuşum (ohaları sıralayın valla hakettim)
şimdi pazar itibari ile başladım ve bugün 68.4 çıktım (1 kilo tartı fazlasını çıkınca 67.4 üm)
listeye girebilmem için vermem gereken 3 kilom daha var
*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)
14.Takım Ortalaması :
Saolun liste de olduğum için. Ben 5 ten sonra yemek yemiycem.yani iki öğün yiycem@Dlrykc (///%)MİNİK ADAYLARIMIZ
628. Etap
Kizilbodur (///%)
@Verano_porteno (///%)
@philosophergirl (///%)
@Nilar (71.3///%)
@antiaging (///%)B.tarihi:21.06.19 B.kilo:72 H.kilo:
@AnneAslan (///%)B.tarihi:27.06.19 B.kilo:76.5 H.kilo:60
M mermaid250 (///%)B.tarihi: B.kilo: H.kilo:
@littlecoffeedoc (///%)
@cigdemm85 (///%) B.tarihi:21.06.19 B.kilo:73 H.kilo:
@bellok (///%) B.tarihi: B.kilo: H.kilo:
tugbaFB kuzum sen son duzenlemeleri yaparsin benden bu kadar kahvalti edecegim
Tmm kuzumcanım 71.4 olsan giremiyordun listeye yada daha az olduğunda
ama ben yine de bi schonere sorayım teyit almak için ama büyük ihtimal giriyosun listeye
Boşuna moralini bozuyosun birden çok büyük düşüş yaşıcaksn sporunu arttırdın kas ağırlığın artmış olabilir yada kaslar su tutmuş olabilir moralini bozmaGerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
2 haftadır zaten 78 deyim ondan önceki 2 haftada 79 daydım . Valla tirlaticam neden benim de hiç 2 kilo 2 kilo gitmiyor ki .. gitmeyi bırak ben alıyorumBoşuna moralini bozuyosun birden çok büyük düşüş yaşıcaksn sporunu arttırdın kas ağırlığın artmış olabilir yada kaslar su tutmuş olabilir moralini bozma
*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)sabit
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)
14.Takım Ortalaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?