Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiyim fistik biraz kizla ugrastim hastaydi 4 5 gun ateşi oldu simdi iyi gecti cok şükür sen nasilsin
geçmiş olsun canım . iyiyim bende iş yoğunluğu halen devam ediyor temmuz 20ye kadar tekim yine burda . kilon ne durumda . ben halen 68lerdeyim
liste ile haftada 1 kilo garanti verirsin birebir uyuyorsun zaten

Amaniiinn naptın öyle canım ya en azndan toparlamışsın biran önce atarsın fazlalıkları inşallah

*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)

14.Takım Ortalaması :

Benim kilom geçen hafta 78.2 bu hafta 78.5
Bu ne şimdi ben hiçbirşey anlamadım..
Allah Im aylardır bu kilolardayım inmek yerine nasıl artıyor kafayı tirlaticam..
Nasıl olur ya anlamadım ben bu isten birşey ...
Çok mutsuzum .
Neden kilo veremiyorum napicam ben ya çok moralim.bozuldu

Saolun liste de olduğum için. Ben 5 ten sonra yemek yemiycem.yani iki öğün yiycem

SchonerDuft canım yardımına ihtiyacım var
Silent Scream 601.atapta yani 21 aralıkta 68 ile izine ayrılmış
şimdi 71.5 kilo
ekstrem durum 2 ye göre
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

girebiliyor sanki sende kontrol eder misin

Gerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
Boşuna moralini bozuyosun birden çok büyük düşüş yaşıcaksn sporunu arttırdın kas ağırlığın artmış olabilir yada kaslar su tutmuş olabilir moralini bozma

Boşuna moralini bozuyosun birden çok büyük düşüş yaşıcaksn sporunu arttırdın kas ağırlığın artmış olabilir yada kaslar su tutmuş olabilir moralini bozma
2 haftadır zaten 78 deyim ondan önceki 2 haftada 79 daydım . Valla tirlaticam neden benim de hiç 2 kilo 2 kilo gitmiyor ki .. gitmeyi bırak ben alıyorum gerçekten çok sınır bozucu

*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)sabit
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)

14.Takım Ortalaması

Kuzular günaydııın :) ben gene 500 gram vermişim. Bu sabah 57 çıktım. Kaptanım yüzdem 0,86 ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…