Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 haftadır zaten 78 deyim ondan önceki 2 haftada 79 daydım . Valla tirlaticam neden benim de hiç 2 kilo 2 kilo gitmiyor ki .. gitmeyi bırak ben alıyorum gerçekten çok sınır bozucu

Canım en etkili yöntem yediğin her şeyi yazmak. Bir ısırık bile almış olsan yaz. Ben de böyle bir dönemden geçtim sonra yediğim her şeyi yazmaya başladım. Ama bir baktım bir ısırık çikolata bir parçacık kek derken kalorileri gömüyormuşum farkında olmadan.

Sen çok iyi spor yapıyorsun bir de, kas kütlen artmışsa tartıda artı görmen çok normal hatta sevinmelisin bile. Mezurayla ölçmek daha doğru olabilir senin durumunda.

Son olarak, bir kan tahlili yaptırmadıysan git bir yaptır, bir sağlık sorunun yoktur inşallah ama emin olmakta fayda var.

Aklıma bunlar geldi ama lütfen pes etme, gördük fotoğraflarını gayet ince görünüyorsun. Tartı moralini bozmasın canımm

Sagol cnm kan tahlili yatırmıştım bikac ay önce. Insulin direnci vardı haff spor ve diyetle 20 günde kırdım tekrar kan tahlilinde cıktı kırdığım.
Yediklerimi yazdığım uygulamam var .
Sporda da ağırlık calismiyirumki o kdr .
Bilmiyorum ya çok cnm sıkıldı . Yoruldum artık . Aylardır 91 den 80 e indi ama 80 den 78 e 1 aydır gidip geliyor çok cnm sıkılıyor

ben de aynı cnm şöyle bişey okumuştum spor yaparken vücutta bazı değişimler oluyor o da kılo artışı gibi oluyor aslında kılo almıyoruz vermşyoruz sporu bırakmayalım gidecek bizden de
Yok kuzum sporu bırakmam zaten sadece biraz üzüldüm gitmedi diye haftaya adet olarak başlamıştım onun şişliği gitti sadece 300 gramcık poffff. Çarşamba günü 66 kiloluk bir arkadaşımla yan yana geldik. Ona sen 66 değil 82 duruyorsun onun yanında dediler onun kilosuna inanmadılar ben bir mutlu oldum kendi adıma

Kuzum sıkılmasın canın ya hepimiz başarıcaz bak gör. Seni çok çok iyi anlıyorum inan bana Ben geçen bir günlüğüne hurma detoksu yapmıştım burda da yazmıştım hatta, tartıda ertesi gün bayağı eksi görmüştüm. Bir detoks falan dene istersen moral versin. Ama sonra geri alıyorsun haberin olsun

Ovvv o zaman kaptanım kafanı karıştırmayalım. Çizim zor bir şey yeteneksiz ben gibiler için.
Ben de yağlardan gitsin istiyorum o yüzden ne kadar detox yapayım desemde bir şekilde uyamıyorum. Misal geçen haftaki kabaklar bildiğin çöpe gitti. Tartı fazla olsun ama şekilli vücut olsun. En güzeli

Canımcım sıkma canını bak bende öyleyim. Ya 100 gr ya da sabitim. Üzme kendini bu kilolarda olup her yeri sarkan insanlar var. İyi hoş herkes bana daha verme iyisin diyor ama ben inatlaştım tartıyla sıfır yağ yüzde 30 kas olsun istiyorum vücudum. Başarıcaz sen bozma moralini.

Kediler ve kuşlar . Sen kurtarmışsın ben onu da yapamadım. Balkonumuza kırlangıç yavruları düşüyor sürekli. Kedimiz de balkona çıkmayı çok seviyor. Yakalamış birini ve içeri kaçmış alacağız diye. Öldürmüş. Kızım görünce şok oldu. Uzun süre tekrar sevemedi. Doğasında var, içgüdüsel desem de zor atlattı.
Gerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
Bazen yanlış spor kilo aldırabiliyor. Kilo almak için spor salonuna gidenler var . Diyet yaparken vücudumuzun ihtiyacını vermezsek de bağ doku bütünlüğü bozulduğu için aralara yağ depolayarak bütünlüğü sağlamaya çalışıyormuşuz.

Bizim kedi de komşunun kuşu ses çıkardığı an kapıya koşuyor. Ne kadar evcilleşselerde dediğiniz gibi avcılık iç güdüsü ortaya çıkıyor.

B Baharyagmuru35 bak bende veremedim demekki hala bir hata yapıyoruz. Belki çok kasıyoruz kendimizi dün 66.1 gördüm kendimi ama bugün WC çıkmadığım için sabit çıktım. Oysaki zayıflama çayına başlayalı daha çok kilo veririm diye seviniyordum. Babamla beraber içiyoruz o geçtiğimiz cuma 113.50 kiloydu. Bu sabah 108.90 olmuş. Bir de beni düşün babamda çay bu kadar etkili oldu bende ise hiçbir tık yok. Fakat pes etmiyorum, etmicez de başarıcaz.

O kdr az yemiyorum cnm yiyorum normal sporuda hocalara sorup yapıyorum kuşun durumu iyi degil ölecek gibi

Gerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
Mavişim takip edemiyorum diyetini ama böyle durumlarda beslenme şeklinde 2-3 günlük bi değişiklik sorunu çözebilir. Mesela her türlü kaçamak, süt ürünleri vs. 2 gün hayatından çıkarmayı deneyebilirsin
Kabak detoxu deneyebilirsin
Yada 2-3 gün sadece sebze yiyebilirsin. Su miktarını çok arttırmak gerekebilir yaz aylarında kilomuza uygun miktarda su +1,5lt. Yani senin en az 4lt içmen gerekir.
Kısa sürede bu direnci kırabilmeni umuyorum. Sevgiler

Sagol canım ❤

Of valla ya yaz bi geldi tam geldi geçmiş olsun hastamıydı
bizde balkonda geleni geçeni izliyoz iki kıdım rüzgar alcaz diye
İdrar testi yaptircaz 2 gundr ugrasiyoz bi denk getiremedm cis yaocaa zamani bugunde gittim yeni geldm yine yapmadi bakaym evde beklicm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…