- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.881
2 haftadır zaten 78 deyim ondan önceki 2 haftada 79 daydım . Valla tirlaticam neden benim de hiç 2 kilo 2 kilo gitmiyor ki .. gitmeyi bırak ben alıyorumgerçekten çok sınır bozucu
Sagol cnm kan tahlili yatırmıştım bikac ay önce. Insulin direnci vardı haff spor ve diyetle 20 günde kırdım tekrar kan tahlilinde cıktı kırdığım.Canım en etkili yöntem yediğin her şeyi yazmak. Bir ısırık bile almış olsan yaz. Ben de böyle bir dönemden geçtim sonra yediğim her şeyi yazmaya başladım. Ama bir baktım bir ısırık çikolata bir parçacık kek derken kalorileri gömüyormuşum farkında olmadan.
Sen çok iyi spor yapıyorsun bir de, kas kütlen artmışsa tartıda artı görmen çok normal hatta sevinmelisin bile. Mezurayla ölçmek daha doğru olabilir senin durumunda.
Son olarak, bir kan tahlili yaptırmadıysan git bir yaptır, bir sağlık sorunun yoktur inşallah ama emin olmakta fayda var.
Aklıma bunlar geldi ama lütfen pes etme, gördük fotoğraflarını gayet ince görünüyorsun. Tartı moralini bozmasın canımm
Yok kuzum sporu bırakmam zaten sadece biraz üzüldüm gitmedi diye haftaya adet olarak başlamıştım onun şişliği gitti sadece 300 gramcık poffff. Çarşamba günü 66 kiloluk bir arkadaşımla yan yana geldik. Ona sen 66 değil 82 duruyorsun onun yanında dediler onun kilosuna inanmadılar ben bir mutlu oldum kendi adımaben de aynı cnm şöyle bişey okumuştum spor yaparken vücutta bazı değişimler oluyor o da kılo artışı gibi oluyor aslında kılo almıyoruz vermşyoruz sporu bırakmayalım gidecek bizden de
Kuzum sıkılmasın canın ya hepimiz başarıcaz bak gör. Seni çok çok iyi anlıyorum inan banaSagol cnm kan tahlili yatırmıştım bikac ay önce. Insulin direnci vardı haff spor ve diyetle 20 günde kırdım tekrar kan tahlilinde cıktı kırdığım.
Yediklerimi yazdığım uygulamam var .
Sporda da ağırlık calismiyirumki o kdr .
Bilmiyorum ya çok cnm sıkıldı . Yoruldum artık . Aylardır 91 den 80 e indi ama 80 den 78 e 1 aydır gidip geliyor çok cnm sıkılıyor
Ovvv o zaman kaptanım kafanı karıştırmayalım. Çizim zor bir şey yeteneksiz ben gibiler için.Çizim yapan tek kişiyim canım malesef
detoks yapsam veririm canım ama diyetisyen lisyesiyle zayıflamak istiyorum
az gitsin öz gitsin mantığındayım artık
canım listeye 2 hafta sonra girebiliyosun zaten
ama minnak listemiz var onu yayınlarız birazdan 2 hafta o listeden devam edersin
bu arada çok güzel vermişin tebrik ederim
Canımcım sıkma canını bak bende öyleyim. Ya 100 gr ya da sabitim. Üzme kendini bu kilolarda olup her yeri sarkan insanlar var. İyi hoş herkes bana daha verme iyisin diyor ama ben inatlaştım tartıyla sıfır yağ yüzde 30 kas olsun istiyorum vücudum. Başarıcaz sen bozma moralini.Sagol cnm kan tahlili yatırmıştım bikac ay önce. Insulin direnci vardı haff spor ve diyetle 20 günde kırdım tekrar kan tahlilinde cıktı kırdığım.
Yediklerimi yazdığım uygulamam var .
Sporda da ağırlık calismiyirumki o kdr .
Bilmiyorum ya çok cnm sıkıldı . Yoruldum artık . Aylardır 91 den 80 e indi ama 80 den 78 e 1 aydır gidip geliyor çok cnm sıkılıyor
diyetisyene ya da endokrine gittin mi hiçGerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
Onlar hava sıcak diye yırtılmıştır. Şort olmak istemiş onlar. Sen bakma onlara.inşallah kuzum
tartıya çıkmıyordum ama kalçamdan belliydi 2 pantalonum yırtıldı yani dayanamadılar
Kediler ve kuşlar . Sen kurtarmışsın ben onu da yapamadım. Balkonumuza kırlangıç yavruları düşüyor sürekli. Kedimiz de balkona çıkmayı çok seviyor. Yakalamış birini ve içeri kaçmış alacağız diye. Öldürmüş. Kızım görünce şok oldu. Uzun süre tekrar sevemedi. Doğasında var, içgüdüsel desem de zor atlattı.Eve bi geldim benim.bahcede kedi yanında serçe minicik.
Serçe kanadının altı yaralı . Suyun altına soktum baygınlık.geviriyor diye sonra kuruladım . Sekerli su içirip yarasına antiseptik bisey sürdüm pamukla . Öylece duruyor . Biraz uçurmaya çalıştım uçar gibi olup geri düşuyor. Ayaklari salmış gövde üstünde yatıyor ama çok zorlarsam yürüyor. Durumu hic iyi degil napsam.bilemedim
Bazen yanlış spor kilo aldırabiliyor. Kilo almak için spor salonuna gidenler var . Diyet yaparken vücudumuzun ihtiyacını vermezsek de bağ doku bütünlüğü bozulduğu için aralara yağ depolayarak bütünlüğü sağlamaya çalışıyormuşuz.Gerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
Bizim kedi de komşunun kuşu ses çıkardığı an kapıya koşuyor. Ne kadar evcilleşselerde dediğiniz gibi avcılık iç güdüsü ortaya çıkıyor.Kediler ve kuşlar . Sen kurtarmışsın ben onu da yapamadım. Balkonumuza kırlangıç yavruları düşüyor sürekli. Kedimiz de balkona çıkmayı çok seviyor. Yakalamış birini ve içeri kaçmış alacağız diye. Öldürmüş. Kızım görünce şok oldu. Uzun süre tekrar sevemedi. Doğasında var, içgüdüsel desem de zor atlattı.
Bazen yanlış spor kilo aldırabiliyor. Kilo almak için spor salonuna gidenler var . Diyet yaparken vücudumuzun ihtiyacını vermezsek de bağ doku bütünlüğü bozulduğu için aralara yağ depolayarak bütünlüğü sağlamaya çalışıyormuşuz.
Evet cnm.diyetisyene ya da endokrine gittin mi hiç
Kediler ve kuşlar . Sen kurtarmışsın ben onu da yapamadım. Balkonumuza kırlangıç yavruları düşüyor sürekli. Kedimiz de balkona çıkmayı çok seviyor. Yakalamış birini ve içeri kaçmış alacağız diye. Öldürmüş. Kızım görünce şok oldu. Uzun süre tekrar sevemedi. Doğasında var, içgüdüsel desem de zor atlattı.
Bazen yanlış spor kilo aldırabiliyor. Kilo almak için spor salonuna gidenler var . Diyet yaparken vücudumuzun ihtiyacını vermezsek de bağ doku bütünlüğü bozulduğu için aralara yağ depolayarak bütünlüğü sağlamaya çalışıyormuşuz.
Herkes vermiş yine ya batıran benimBize ne oldu bu hafta ya niye bu kadar kötü çıktık biz.
Söylesin hangi takım bizi nazarladı.
Mavişim takip edemiyorum diyetini ama böyle durumlarda beslenme şeklinde 2-3 günlük bi değişiklik sorunu çözebilir. Mesela her türlü kaçamak, süt ürünleri vs. 2 gün hayatından çıkarmayı deneyebilirsinGerçekten çileden çıkıyorum artık . Spor yapıp diyet yapip kilo alıyorum. Delirmeye sabrım taşmaya az kaldı . Yetti artık ya ne 78 ne 79 muş inemedi 1 ay oldu ya 1 ay
Sagol canım ❤Mavişim takip edemiyorum diyetini ama böyle durumlarda beslenme şeklinde 2-3 günlük bi değişiklik sorunu çözebilir. Mesela her türlü kaçamak, süt ürünleri vs. 2 gün hayatından çıkarmayı deneyebilirsin
Kabak detoxu deneyebilirsin
Yada 2-3 gün sadece sebze yiyebilirsin. Su miktarını çok arttırmak gerekebilir yaz aylarında kilomuza uygun miktarda su +1,5lt. Yani senin en az 4lt içmen gerekir.
Kısa sürede bu direnci kırabilmeni umuyorum. Sevgiler
İdrar testi yaptircaz 2 gundr ugrasiyoz bi denk getiremedm cis yaocaa zamaniOf valla ya yaz bi geldi tam geldigeçmiş olsun hastamıydı
bizde balkonda geleni geçeni izliyoz iki kıdım rüzgar alcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?