Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alması konusunda bişey diyemiyeceğim ama vermesi konusunda kendi adına konuş
herkesin metosu senin gibi yavaşmı sanıyosun
Ben bilerek yavas ve kalıcı veriyorum geri almiyorum ondan yoksa 6 kiloyu detoksla vs. Ler ile hızlı hızlı 1ay da verir sonra 2ayda hepsini geri alırım birileri gibi gerçi kendiside 1ay da alabilsede 1ayda veremiyor ama neyse hımm hııımm veriyor inandım inandım

tebriksss cicim süpersin
Sağol canım hayatımda ilk kez böyle birşey oldu normalde herzaman bir haftalık tatil dönüşü 2kilo aliyordum 10günlükde dedirek 3kilo alarak gelirdim kesin ama hep dedim ya inanılmaz dikket ettim diyet dışı beslememde ölçülerim çok dikkatliydi ve yaptgm spor ve aktiviteler de baya fazla idi

A antiaging canım senin hedefini de göremedim kaçtı
seninde aktifliğin güzel ama listeye girmen için fazlalığını atman lazım
Hedefim 64 kg.
Burada 62'ye kadar düşmüştüm ama o zaman spor da yapıyordum. Şimdi sağlık durumum spora çok elvermiyor. Bolca yürümeye çalışıyorum.
Cumaya kadar hedefim 70.

Cuma günü 66.8
Bugün 67.8
Aradaki fark içimden bir kadın daha çıktı.
Gecenin 1'inde o kadar kiraz yersem. Olacağı buymuş. Kızlar size yapılmaması gerekenleri göstermek için kendime bunu yaptım.
Aayy ilk 1kilo verdin sandım tekrar baktım 1kilo almış bana 59 olabilirdin diyene bakın o kirazı yemek isteyen arkasından 1saat zumba yaparsa yakar yapamiycaksa yemiycek siz benim tatilde bile hem hergun yuzdugum, yurudugum, gezdigim disinda yaptgm sporları danslari okumadinizmi yoksa yakamazsınız tabi depolarsınız . Ben etkilemiyim diye listeden bile izin gitmisim gene de okadar dikkat edip kilo almadan geri dönmüşüm size ne oluyor böyle siz listede ve diyette diilmisiniz

yelloww geri dondüüü kızlar ayağınızı denkalın

Harikasın canım ya tatilde bırakmadın kendini bak ödülünü alcaksın bikaç güne
Benimde tatil sonrası heryerden 1-2 cm daha incelme olmuş ama senin ölçülerim muhteşem yaaa 65e95 voovvv mankenim benim ödolümsün benim bu boyla 65için daha baya kilo vermem gerekir
Vayyy zumbalar yüzmeler işe yaradı iştee yaa tişkür ederim canım kalçamdan toplamda 8 santim gitti

Dün gece 5 litre suya nane koydum. Tüm gün bu suyu içicem yarın sabaha sabit çıktım mı tamamdır.

hay ağzına sağlık
ben yazayım dedim ama sen sanki 1 ayda 6 kilo aldın tubi sus otur dedim

bi süre böyle şeyleri sen yaz hakkın nasıl olsa

hay ağzına sağlık
ben yazayım dedim ama sen sanki 1 ayda 6 kilo aldın tubi sus otur dedim

bi süre böyle şeyleri sen yaz hakkın nasıl olsa
Sen de yaz canım yaz sen liste de iken almadın ki diyet yapmıyordun zaten ucukgenclik diyetle aldı nasl bir diyetse bu orkide1453 'ün bir ara yaptğı diyetten galiba bu uçuk kız sende orkide gibi hızlıca toparlan hemen yoksa elimizden çekeceğin var

Görende kilo almaya çalışıyor zannetcek beni.
Bana ev işi yaramıyor. Bu hafta üç kez ev temizledim hale bak. Pencere sil, halı çırp, toz al ay sadece bel ağrısı yorgunluk olarak geri döndü. Boşuna ev kadınları şişman değil yap yap yap aynısın. İşi bitirene kadar yemesem ne olacak bu sefer akşam öğünü geç saate sarktı.

78.7 den 75 e inersem gobek atarım valla dün bira ıctim birde ben bitmişim çok iyi spor yapıyorum ama kilo git gide artıyor anlamadim hafta ici arttı yani git gide çok sinirliyim tartiya kiloya herşeye . Bakalım elimden geleni yapicam cuma kac olucak su 78 79 1 aydır yapıştı

Babamda ben de zayıflama çayı içiyoruz. Adam kilo veriyor. Ben gene şişiyorum. Gece beraber yedik dicem de ben kiraz yedim o salatalık yedi ama yedi yani gecenin 1'inde bu kadar farklı etki nedir ya offffff
Erkekler daha kolay veriyo malesef sen ona bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…