- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.181
Ben bilerek yavas ve kalıcı veriyorum geri almiyorum ondanalması konusunda bişey diyemiyeceğim ama vermesi konusunda kendi adına konuş
herkesin metosu senin gibi yavaşmı sanıyosun
hasedimden çatlıyacaaaaaaaam
Sağol canımtebriksss cicim süpersin
Aayy ilk 1kilo verdin sandım tekrar baktım 1kilo almışCuma günü 66.8
Bugün 67.8
Aradaki fark içimden bir kadın daha çıktı.
Gecenin 1'inde o kadar kiraz yersem. Olacağı buymuş. Kızlar size yapılmaması gerekenleri göstermek için kendime bunu yaptım.
yelloww geri dondüüü kızlar ayağınızı denkalınAayy ilk 1kilo verdin sandım tekrar baktım 1kilo almışbana 59 olabilirdin diyene bakın o kirazı yemek isteyen arkasından 1saat zumba yaparsa yakar yapamiycaksa yemiycek siz benim tatilde bile hem hergun yuzdugum, yurudugum, gezdigim disinda yaptgm sporları danslari okumadinizmi yoksa yakamazsınız tabi depolarsınız . Ben etkilemiyim diye listeden bile izin gitmisim gene de okadar dikkat edip kilo almadan geri dönmüşüm size ne oluyor böyle siz listede ve diyette diilmisiniz
Harikasın canım ya tatilde bırakmadın kendini bak ödülünü alcaksın bikaç günetugbaFB nın ahı tutmuş
Ben son liste bildirimim de cuma =63.2 ile izin aldm pazartesi ve çarşamba tam gitmeden tartildigimda 63.8 - 63.9 filan çıkmıştım
Bugün tatil sonrası =63.6 ✌ üstelik yarın regle olmam lazım tüm ödemelerle beraber 63lerdym✌
Vayyy zumbalar yüzmeler işe yaradı işteeBenimde tatil sonrası heryerden 1-2 cm daha incelme olmuş ama senin ölçülerim muhteşem yaaa65e95 voovvv mankenim benim ödolümsün benim bu boyla 65için daha baya kilo vermem gerekir
Bn 9 ayda 19 kilo aldm ama hamileliktn yani6 ayda 23 kilo almıştım hem de hiç aç kalmadan.
Bende olabilirdimKeskeeeee o zaman en birinci ben olurum kimseye kaptirmam birinciligi
Aayy ilk 1kilo verdin sandım tekrar baktım 1kilo almışbana 59 olabilirdin diyene bakın o kirazı yemek isteyen arkasından 1saat zumba yaparsa yakar yapamiycaksa yemiycek siz benim tatilde bile hem hergun yuzdugum, yurudugum, gezdigim disinda yaptgm sporları danslari okumadinizmi yoksa yakamazsınız tabi depolarsınız . Ben etkilemiyim diye listeden bile izin gitmisim gene de okadar dikkat edip kilo almadan geri dönmüşüm size ne oluyor böyle siz listede ve diyette diilmisiniz
hay ağzına sağlıkAayy ilk 1kilo verdin sandım tekrar baktım 1kilo almışbana 59 olabilirdin diyene bakın o kirazı yemek isteyen arkasından 1saat zumba yaparsa yakar yapamiycaksa yemiycek siz benim tatilde bile hem hergun yuzdugum, yurudugum, gezdigim disinda yaptgm sporları danslari okumadinizmi yoksa yakamazsınız tabi depolarsınız . Ben etkilemiyim diye listeden bile izin gitmisim gene de okadar dikkat edip kilo almadan geri dönmüşüm size ne oluyor böyle siz listede ve diyette diilmisiniz
Sen de yaz canım yaz sen liste de iken almadın ki diyet yapmıyordun zatenhay ağzına sağlık
ben yazayım dedim ama sen sanki 1 ayda 6 kilo aldın tubi sus otur dedim
bi süre böyle şeyleri sen yaz hakkın nasıl olsa
Görende kilo almaya çalışıyor zannetcek beni.Sen de yaz canım yaz sen liste de iken almadın ki diyet yapmıyordun zatenucukgenclik diyetle aldı nasl bir diyetse bu orkide1453 'ün bir ara yaptğı diyetten galiba bu uçuk kız sende orkide gibi hızlıca toparlan hemen yoksa elimizden çekeceğin var
Ama onun taktikleri vardır. Bir bakmışız haftaya 61. Kaptanımızla kendimi kıyas yapamam. İyi hoş bu gidişle B Baharyagmuru35 de beni geçicek.
Spor yapıyorum şişiyorum diyor ama cuma 75 dicekmiş gibime geliyor.
kilon az olduğu için o kadar gitmesi normal ki , aynen devamBen 58 dim
bugün pazartesi 57.800 olmuş. Az gitmiş ama napalim devam.
Sabah yine kahve ictim. Domates salatalık zeytin. 1 kasik reçel. 2 kayisi
Erkekler daha kolay veriyo malesef sen ona bakmaBabamda ben de zayıflama çayı içiyoruz. Adam kilo veriyor. Ben gene şişiyorum. Gece beraber yedik dicem de ben kiraz yedim o salatalık yedi ama yedi yani gecenin 1'inde bu kadar farklı etki nedir ya offffff
Kıskancımdan yemeklerine protein tozu dökücem.Erkekler daha kolay veriyo malesef sen ona bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?