- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.161
Aynen canım günlük en az 30 dk vaya 45 dk lesli de yapıyorum.Tarti var pili bitmişti almamıştım onu hallederim cuma günü.diyetisyen kontrolünde ilerlemen çok güzel canım
ama evde de tartı mutlaka olmalı
yok canım mantı niye artı çıkarsın
tamam kuzum diyetisyen kontrolünde olduğun için bizede örnek olur listen
benden bi tavsiye her yediğini yarına artı çıkacam diye düşünerek yeme miktar çok önemli saat önemli arada da yersin dengelersin çok stres yapma benceKızlar yeni uyandım. Daha tartılmadım. Korkuyorum dünkü mantı ya artı çıkarsa yandım ben yandım.
süpersin canımAynen canım günlük en az 30 dk vaya 45 dk lesli de yapıyorum.Tarti var pili bitmişti almamıştım onu hallederim cuma günü.
Olur canım yarış olunca hırs olur iyi olursüpersin canım
spor yarışmamızda olacak onada katılırsın
Teşekkür ederimmm. Hedef kilom 50. Yolum daha uzunn.Kizilbodur canım senin hedef kilon kaçtı
aktifliğini beğeniyorum kilo vermende müthiş zaten ,böyle devam edersen bu hafta esas listedesin
olsun canım başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna dememişlerTeşekkür ederimmm. Hedef kilom 50. Yolum daha uzunn.
Yarasın boşver dicem ama yaramış zatengece kulak çınlamasında uyuyamadım
neler neler kaynatmışlar baksana
ohhh yedim yedim şiştim
yemediğim tadına bakmadığım kalmadı
Yok yok ben zayıflama programı çıkardm kendime hep aynı oldu reglme bikaç gün var o bitince büyük düşüş görüyorum ümidim var yine aynı olcak ölçtüm çünkü kendimi heryerden 1 santim daha incelmişim kalçam 95 olmuş iç bacak 55 bel 65 ihihhiihsen eksi gelme cumaya ben çarpacam sana
Canım ben kimin spor yapıp kimin yapmadığını görmedim biliyosun tatildeydim buraya bile nadiren girip bakabildim ama menü ve spor listesine hiç bakacak fırsatım olmadı oraya hiç girmedim canım yani kim yapıyor hiçbir bilgim yok sadece B Baharyagmuru35 in herzaman yaptgnı biliyorum hatta salona başlamstı ama önümüzdeki günlerde liste yapabilirz tabi canm sen yonlerndurirsin beni bilgilendirirsin yapanlarla ilgiliblonde ambition cnm geçen hafta spor yapanları az çok gördük iki gruba ayırsak yarışma yapsak sen bi ayarlasan onu
ben orda listeyi güncelleyeyim sen de gör cnmCanım ben kimin spor yapıp kimin yapmadığını görmedim biliyosun tatildeydim buraya bile nadiren girip bakabildim ama menü ve spor listesine hiç bakacak fırsatım olmadı oraya hiç girmedim canım yani kim yapıyor hiçbir bilgim yok sadece B Baharyagmuru35 in herzaman yaptgnı biliyorum hatta salona başlamstı ama önümüzdeki günlerde liste yapabilirz tabi canm sen yonlerndurirsin beni bilgilendirirsin yapanlarla ilgilikatılmak isteyenlerde bildirir olur
Bir an önce gitsinler o zaman
Ahhahahaha yok canım boy kilo oranı için sornuştum
Ay konuştm konuştm Allah çarptı beni 63.0 çıktm
Cuma: 62.9
Pazartesi: 63.0
Fark: +100
Sende durum nasıl canım
tebriksss cicim süpersintugbaFB nın ahı tutmuş
Ben son liste bildirimim de cuma =63.2 ile izin aldm pazartesi ve çarşamba tam gitmeden tartildigimda 63.8 - 63.9 filan çıkmıştım
Bugün tatil sonrası =63.6 ✌ üstelik yarın regle olmam lazım tüm ödemelerle beraber 63lerdym✌
Ama 59 da olabilirdintugbaFB nın ahı tutmuş
Ben son liste bildirimim de cuma =63.2 ile izin aldm pazartesi ve çarşamba tam gitmeden tartildigimda 63.8 - 63.9 filan çıkmıştım
Bugün tatil sonrası =63.6 ✌ üstelik yarın regle olmam lazım tüm ödemelerle beraber 63lerdym✌
Benimde tatil sonrası heryerden 1-2 cm daha incelme olmuş ama senin ölçülerim muhteşem yaaaYarasın boşver dicem ama yaramış zaten
Yok yok ben zayıflama programı çıkardm kendime hep aynı oldu reglme bikaç gün var o bitince büyük düşüş görüyorum ümidim var yine aynı olcak ölçtüm çünkü kendimi heryerden 1 santim daha incelmişim kalçam 95 olmuş iç bacak 55 bel 65 ihihhiih
59 u ağustosta olabilsem keşkeAma 59 da olabilirdin
Aaaa bir kaptana yakışıyormu bu söylemlergece kulak çınlamasında uyuyamadım
neler neler kaynatmışlar baksana
ohhh yedim yedim şiştim
yemediğim tadına bakmadığım kalmadı
hasedimden çatlıyacaaaaaaaamtugbaFB nın ahı tutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?