Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederimmm 30 kilo verirsem yine böyle olcam.
Bir an önce gitsinler o zaman
kızı boyunla vuracaktın dimi doğru söle
ama oda uzunmuş
Ahhahahaha yok canım boy kilo oranı için sornuştum
Ay konuştm konuştm Allah çarptı beni 63.0 çıktm
Cuma: 62.9
Pazartesi: 63.0
Fark: +100

Sende durum nasıl canım

o programı çok düzenli yapamazsam diye başlamadım ben ama denemekte fayda var
yapabiceğin saatte alarmla uyarı versin mecbur hissedersin belki
yaa 56 lar ne güzel kilolar öle
yediklerin geride kaldı unut yeni bi haftaya başla ama bu hafta çok dikkat et cıs cos yok bu hafta hakkını kullandın

hay benim dürüstlüğüme b.k vardı söyleyecek açıklama kilo verene kadar sanki listedeydim

Yok yok kıyamaz bize o
Neler neler yedi kim bilir birden o kadar kilo almakta kolay değil bence bi tebriği de hak etti
gece kulak çınlamasında uyuyamadım
neler neler kaynatmışlar baksana

ohhh yedim yedim şiştim
yemediğim tadına bakmadığım kalmadı

Aynen canım insanın 6kilo alması bazen 6ay bazen 1yıl sürüyor vermesi de öyle valla tebrik etmek lazım bukadar kısa sürede herkes başaramaz
alması konusunda bişey diyemiyeceğim ama vermesi konusunda kendi adına konuş
herkesin metosu senin gibi yavaşmı sanıyosun

ooo supersin canim ya yap vallah… ne dersi calisman gerekio kuzum?
vallah hic sorma aslinda hiccc zamnim yok ama hep aralara katiyorum iste bazen bulasik yikarken bile yerimde sayarak adim tamamladigimi biliyorum yada isden gelip bes dakika koltuga oturamadan yataga yatma zamanimin geldilginide nebilim iste elimden geldiginde aktiv olmaya calisiyorum bide heryerede yetismeye calisiyorum buaralar sürekli bi etkinlikler geziler dügünler kostur kostur yasioz iste:)

Hadi bakalım cuma günü de diyetisyen kontrolüm vardı iyi oldu tartima pil de alayim
diyetisyen kontrolünde ilerlemen çok güzel canım
ama evde de tartı mutlaka olmalı
Kızlar yeni uyandım. Daha tartılmadım. Korkuyorum dünkü mantı ya artı çıkarsa yandım ben yandım.
yok canım mantı niye artı çıkarsın

Menü paylaşmaya bugün başlarım artık kuzum tugbaFB
tamam kuzum diyetisyen kontrolünde olduğun için bizede örnek olur listen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…