- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.141
tuba bu örnek bi an sensin sandımkızlar günaydın
herkes cuma günkü kilolarını ve bugünkü kilolarını yazsınlar
örnek:
Cuma: 60.5
Bugün:60.2
fark: -0.2
şeklinde ve bunu her pazartesi yapalım lütfen
Bir an önce gitsinler o zamanTeşekkür ederimmm30 kilo verirsem yine böyle olcam.
Ahhahahaha yok canım boy kilo oranı için sornuştumkızı boyunla vuracaktın dimi doğru söle
ama oda uzunmuş
Ay konuştm konuştm Allah çarptı beni 63.0 çıktmKizilbodur canım çok güzel vermişsn tebriklr❤
melisa- ucukgenclik tartıldınız mı ?
tugbaFB Seni çoooooookkkkkk seviyoruz canım benim kızmadın dimi senin iyiliğin için di o işkence utan utan bidaha yeme diye
Canım ben kendime özel program oluşturdum 6 haftalık "incel" diye bir program. Haftada kaç gün spor yapmak istediğini evdeki olanaklarını seçiyorsun sana program yapıyor. Ben gerçekçi olsun diye haftada 2-3 gün seçtim. 6 haftaya 15 antrenman verdi koşu dahil. İnşallah devam ettirebilirim göreceğiz bakalım.
Bu arada cuma 57 çıktım, bugün 56.9. Arada 100 gram <3 ay çok motiveyim bu hafta hepimiz eksilere düşeriz inşallah <3
yediklerin geride kaldı unut yeni bi haftaya başla ama bu hafta çok dikkat et cıs cos yok bu hafta hakkını kullandınGünaydın. Ben biraz kötü oldum sabahki tartıyı görünce. Börekler yaptı sanırım. Menüye yazmayı unuttum ama pazar da 3 tane yediğimi hatırladım. Kesinlikle unlu mamüllerden uzak durmam gerekiyor.
cuma:70.1
Pazartesi: 70.5
fark:+0,4
Cumaya kadar yine yeniden başladım.
hay benim dürüstlüğümeArkanda kaptan yardımcısı var sen rahat ol
Yarn tubi yellow yardimciliktan alındı diye yazarsa şaşmayın hahaahaaama benim suçum ne ßimdi yani insan diyette 64dwn 70e çıkarmı bide diyet yapmıycam sadece formumu koruycam dese 80e çıkacakmış demek ki dilimi düştü bikere ondan açıklıyamıyordu zaten kilosunu ama korkunun ecele faydası yok bizden kaçamaz o kilolar gidene kadar çekeceği var
gece kulak çınlamasında uyuyamadımYok yok kıyamaz bize o
Neler neler yedi kim bilirbirden o kadar kilo almakta kolay değil bence bi tebriği de hak etti
alması konusunda bişey diyemiyeceğim ama vermesi konusunda kendi adına konuşAynen canım insanın 6kilo alması bazen 6ay bazen 1yıl sürüyor vermesi de öyle valla tebrik etmek lazım bukadar kısa sürede herkes başaramaz
hadi canım sporun etkisi işte
siz bu hafta vermeyinde ben size ne işkenceler yapıcamKizilbodur canım çok güzel vermişsn tebriklr❤
melisa- ucukgenclik tartıldınız mı ?
tugbaFB Seni çoooooookkkkkk seviyoruz canım benim kızmadın dimi senin iyiliğin için di o işkence utan utan bidaha yeme diye
ooo supersin canim ya yap vallah… ne dersi calisman gerekio kuzum?yogaya devam yoga güzel kalori yaktırıyor. yürüyüş yapıyordum ama hava çok ısındı artık platese başlarım ya da yoga öncesi leslie yaparım ısınmış olmak için . bu arada sporumu sabah uyanınca yapıyorum :) akşam saatlerinde ders çalışma saatleri oluşturucam derse başlayana kadar 15 dk da olsa yürürüm yolu uzatırım yani .
illa tamamlayacam diyorsun yani 10 bin adımı hyranım sana buki bu kadar zamanı nasıl buluyorsun
sen eksi gelme cumaya ben çarpacam sanaBir an önce gitsinler o zaman
Ahhahahaha yok canım boy kilo oranı için sornuştum
Ay konuştm konuştm Allah çarptı beni 63.0 çıktm
Cuma: 62.9
Pazartesi: 63.0
Fark: +100
Sende durum nasıl canım
ahahahatuba bu örnek bi an sensin sandım
inş cnm ben de 1kılo hedefledim bakalımhadi canım sporun etkisi işte
-1 kilo bekliyorum senden cumaya
canım girdin bile bu cuma
Hadi bakalımcanım girdin bile bu cuma
listedesin artık
diyetisyen kontrolünde ilerlemen çok güzel canımHadi bakalımcuma günü de diyetisyen kontrolüm vardı iyi oldu tartima pil de alayim
yok canım mantı niye artı çıkarsınKızlar yeni uyandım. Daha tartılmadım. Korkuyorum dünkü mantı ya artı çıkarsa yandım ben yandım.
tamam kuzum diyetisyen kontrolünde olduğun için bizede örnek olur listenMenü paylaşmaya bugün başlarım artık kuzumtugbaFB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?