- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.201
Bana da öyle perşembe sabah 66.1 gördüm cuma oldu 66.8 bu sabah tavan 67.8 korkuyorum artık yarın sabah 70 çıkcam diye.78.7 den 75 e inersem gobek atarım valladün bira ıctim birde ben bitmişim çok iyi spor yapıyorum ama kilo git gide artıyor anlamadim hafta ici arttı yani git gide çok sinirliyim tartiya kiloya herşeye . Bakalım elimden geleni yapicam cuma kac olucak su 78 79 1 aydır yapıştı
Valla n3den böyle oluyor olabilir çok ilginç ya vücudumuz da neler donuyor acaba . Bence tartiyi bosver ben kndime bakıyorum kilo alma olayı yok vücudumda değişiklik.yok tartiya bakıyorum artı çıkıyor . Havadan midir nedir ben anlamadimki . Spor yapıp ertesi gün 200 gr üstüne spor yapıp 400 gr daha eklenerek cıktı üstüne bi dr 2 ser saat temizlik.yapip kacamakta yapmadan . Yani dogru olmasi matemaiksel olarak imkansiz olan bi olay . Yalan soyluyor bu tartilar . Bizim kilo vermemiz tartiyi çatlatıyor çekemiyor biziBana da öyle perşembe sabah 66.1 gördüm cuma oldu 66.8 bu sabah tavan 67.8 korkuyorum artık yarın sabah 70 çıkcam diye.
Babamda alsa tartı bozuldu dicemde. Adam hergün kilo veriyor. Bir de ben hiç oturmuyorum tüm gün ya ev işi ya dışarı çıkıyoruz. Zaman bulursam spor yüzme. Ekmek sabah kahvaltıda ekmeği kesicem.Valla n3den böyle oluyor olabilir çok ilginç ya vücudumuz da neler donuyor acaba . Bence tartiyi bosver ben kndime bakıyorum kilo alma olayı yok vücudumda değişiklik.yok tartiya bakıyorum artı çıkıyor . Havadan midir nedir ben anlamadimki . Spor yapıp ertesi gün 200 gr üstüne spor yapıp 400 gr daha eklenerek cıktı üstüne bi dr 2 ser saat temizlik.yapip kacamakta yapmadan . Yani dogru olmasi matemaiksel olarak imkansiz olan bi olay . Yalan soyluyor bu tartilar . Bizim kilo vermemiz tartiyi çatlatıyor çekemiyor bizi
Benim de hayalim gardırop değişikliğiydi fakat bu kiloyla hayatta yeni şeyler almıycam. Kediye önceki aksam ağırlaşmışın oğlum dedim. O bile dün gece bir şey yemeden sabah etti. Bu sabah 1 KK kadar bile kaşar yemedi. O bile iradeye sahip ben onun kadar olamadım.
Pasta ve pizza yemeyeli aylar oldu. WC sorunu beni mahveden. Onu düzeltsem olacak. Bir de ben gece niye kiraz yedim yaaaaaYok ya öyle düşünme aylardır bu olayı sürdürmek bile büyük.basari . Güven kendine . Sen gayet iyi yapıyorsun bence diyeti bu uzun süreli diyette tabiki arada normal yani . Biz insaniz nasıl dayanacağız aylarca hiç yasaklı şeyleri yememeyi insanin nefsi çekiyor . Hiç yemesek patlarız bir noktada tamamen bırakırız öyle daha kötü olur . Diyetisyen bile taylan kumelinin konferansina gittim . Bir pasta bile bitecekseniz hiç yememektense ince bir dilim yiyin yanindada süt için ki kan şekeriniz yavaş artsin dedi . Arada birazdan hiçbirşey olmaz .
13 kilo verdim hiç pasta pizza dondurma cikolata yemedim mi ? Hepsini yedim ama 4 aydır 1 kere pasta 1 kere pizza yedim .
Zaten bunları sen de biliyorsun. Üzme tatlı canını. Biz böyle birakmadikca bence gidecek kilolar .
Benim de cok hatam.var ilk bikac ay hataszdi şimdi yine yapıyorum kahve yanında yediğim ufak tefek şeyler . Ama onları yine yok etmem lazım yoksa kilo veremem spora gidiyorum bu sıcakta kendime eziyet . Birde kendimi zararlı birşey yedim mi amann bozdum zaten bundanda yiyiyim diyip durduramıyorum. Çözmem gerek kafamda bunları . Sende kendini bi ölç tart ona gore program belirleBabamda alsa tartı bozuldu dicemde. Adam hergün kilo veriyor. Bir de ben hiç oturmuyorum tüm gün ya ev işi ya dışarı çıkıyoruz. Zaman bulursam spor yüzme. Ekmek sabah kahvaltıda ekmeği kesicem.
Azcik kiraz ya kilo aldırmaz biraz şekerli ama doğal şeker. Ama bidaha yemeden de olurPasta ve pizza yemeyeli aylar oldu. WC sorunu beni mahveden. Onu düzeltsem olacak. Bir de ben gece niye kiraz yedim yaaaaa
Atın beni denizlere, volkanlara atın beniiiiiii
Cok katı yeme . Hep sulu yemekler ye corba ic . Cok sikinti oluyorsa bir doktora görünPasta ve pizza yemeyeli aylar oldu. WC sorunu beni mahveden. Onu düzeltsem olacak. Bir de ben gece niye kiraz yedim yaaaaa
Atın beni denizlere, volkanlara atın beniiiiiii
Doktor sadece meyve ve sebze yiceksin diyor. Et, tavuk bunları yemiceksin dedi. Belki yine onun dediğini yaparsam. İşe yarar yoksa ben mahvoldum. Tubi zaten buldozerle üstümden geçicek.Cok katı yeme . Hep sulu yemekler ye corba ic . Cok sikinti oluyorsa bir doktora görün
Ben yedim, üstüne zayıflama çayı içtim ve uyudum.Azcik kiraz ya kilo aldırmaz biraz şekerli ama doğal şeker. Ama bidaha yemeden de olur
akşam yemeğini 5 te yiyebiliyorsan güzelce ye ve sabaha kadar su harici yiyip içme bak bakalım sabaha nasıl etkileycek vücudun gece yediğini tutuyoprsa bunu bi denersinBenim de hayalim gardırop değişikliğiydi fakat bu kiloyla hayatta yeni şeyler almıycam. Kediye önceki aksam ağırlaşmışın oğlum dedim. O bile dün gece bir şey yemeden sabah etti. Bu sabah 1 KK kadar bile kaşar yemedi. O bile iradeye sahip ben onun kadar olamadım.
Bugün deneyemesem yarından itibaren bunu uyguluycam. Bugün eve geç gelme ihtimalim söz konusuakşam yemeğini 5 te yiyebiliyorsan güzelce ye ve sabaha kadar su harici yiyip içme bak bakalım sabaha nasıl etkileycek vücudun gece yediğini tutuyoprsa bunu bi denersin
Khvlti
1 yumurtalı omlet
Yarim Dilim tam buğday
1 kk peynir
2 zeytin
Çay
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Öğlen
4 çiğ köfte
Yarımdanda az ince lavaş
2 dilim.karpuz
Akşam
4 ymk kaşığı mantı ( olmadı hiç bugün biliyorum)
1 karnıyarık
1 bardak ayran
Spor
10 dk koşu
35 dk tempolu yürüyüş
15 dk cardio
15 dk aletlerde kol çalışması
5470 adim
Bugün denize gittik hala disardayim menüm malesef yine berbat oldu ama gerçekten son yoksa kilo veremem ...
Khvlti
2 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
1 domates küçük
2 zeytin
Çok az sosis
Çay
Öğle
3 çiğ köfte
1 kk peynir
yarim simit
3 tane yeşil zeytin
2 dilim karpuz
Ara
2 tane kayısı
Akşam
1tane kıymalı pide
1 brdak kola
Spor
Dinlenme günüm
6000 adim normal hız
2 saat yüzdüm
mavicim canım bak 78 lere takılı kaldım diye üzülüyorsun ama dur bi bakıyım bu kız niye verememiş dedim ama verememen çok normal bu menülerleKhvlti
2 dilim.ekmek
1 kk peynir
Zeytin 2 tane
2 çeri domates
Çay
Ara
Kakaolu süt
2 kare bitter
Öğlen
Yok
Ara
Yarim Dilim ekmek
1 kk peynir
Akşam
150 gr tavuklu patates yemeği
4 ymk kaşığı pilav
1 bardak ayran
Ara
Çay
2 bira
Spor 5000 adım
Menüler süper olucak 78 de kalmiyck bu hafta inssmavicim canım bak 78 lere takılı kaldım diye üzülüyorsun ama dur bi bakıyım bu kız niye verememiş dedim ama verememen çok normal bu menülerle
hatta ben yanlış düşünüyorsam diğer kızlarda yorumlasın
sen diyette isen 2 güne bir bitter bile olsa çikolata yememelisin
çiğ köfte ,pide ,kola ,mantı, simit, bira, hele o kakaolu süt ne alaka
bunları yiyorsanda kilona razı geleceksin niye veremedim demeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?