Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

melisa- bence 58 olunca bırakmalısın yoksa sonucu kötü örneklere çekme canım. Alsanda en azından hayalindeki kilonda kalırsın.
Canm onun boyu uzun ondan incecik beli 65 cm sen düşün artk manken beli var kızda bizim boyda diil ki dicem ama yoksa sende mi uzunsun senin boyun kaçtı uçuk kız ben unutmuşum ? melisa- canım senin uzun biliyorum ama senin ki de kaçtı canım ?

1.69 canım. Ailede en kısa benim.

Dün yürüyüş bandında interval yaptım hayatımda bu kdr terlemedim ya o neydi öyle . 2 dk kos 3 dk türü 2 dk kos 3 dk yuru 6 set yaptım 5 dk ısınma 10 dk da soğuma . Ama.bidaha 45 dkka üzerinde kalmiycm dizlerimi ağrıttı zararlı bence o kdr yürüyüş bandı en.fazl 35 dk ideal .
Canim cikti dün bugünde öyle yapacağım

melisa- bence 58 olunca bırakmalısın yoksa sonucu kötü örneklere çekme canım. Alsanda en azından hayalindeki kilonda kalırsın.
Yok canım mezun olup tamamen diyet dışı yaşamıcam ama daha uzun zamana yayarım 2 3 kiloyu verirm belki
O da benden pek farksız değilmiş canım ben 1.71im ay tişkür ederim şımarıcam şimdi ilk geldiğimde hatrlıyon mu mankenlerin belleri 61 benim bacagim 61 diyodum

Evet canım ben instegramdan görüyorum zaten fıstık gibisin bende okadar olsam daha vermek istemem ❤ama benim boy senden kısa ondan boyuma göre daha vermem lazım bak yöntem ile sabitliğe ben örneğm tatilde ben aynını yaptm sabit kaldm gerçekten abartmadiktan sonra herşeyi yiyip spor yapınca sabit kalıyorsun hatta inceliyorsun da almazsın korursun özellikle ilk 1 ay sürekli kontrol altında tut korumaya al kilon tam sabitlenir ozman birdaha almazsın ❤ maşallah darısı başımıza

Sana demiştim bu programı dimi canım süper yağ yaktırıyor o yöntem ben k.bandi da bisikleti de hep o yöntem le yapıyorum bugün bende k.bandina cikicam

Sana demiştim bu programı dimi canım süper yağ yaktırıyor o yöntem ben k.bandi da bisikleti de hep o yöntem le yapıyorum bugün bende k.bandina cikicam
Süper yöntem cidden biraz zorlandım ama alışırım daha ilk seferde tüm seti eksiksiz yaptım alışırım da eminim kondisyonum çok ilerledi çok mutluyum

hiç te bile senden zayıfım
bende yarışma tartımdan 1 kilo fazla tartan tartımla tartılıyorum lütfen bu ayrıntıyı atlamayalım

aslında bende yapabilirim ama duş ve saç işi sıkıntı ben onları akşamdan hallediyorum
15 dk çok terletir mi ki?
ya ben duşu saçı hallederim jölelerim pratik olur da kalkmam lazım işşte kalksam yürüyüşe bile çıkabilirim evden 7.20 de çıkıyorum

Yarın anneme gitsem mi bilemedim biraz uzak gidersem sabah gidip akşam dönmem lazım bu seferde spor yapamam o kötü . Sırf spor için gitmeyeblrm. Sabah spor yapıp gidilirde ben hiç sabah spor yapicak enerjiyi bulamiyorum ya .
Bu arada 25 dkka dambilla kol ve yan simit ve squat filan yaptım . 3 set halinde kafamda hareketleri belirleyip 3 setten 10 ar 15 ser hareket yaptım.
Sıkı kacamaksiz diyetime geri döndüm. 1 kare bitter dahi kestim 3 gundur . Baya zorlaniyorum yine sekersiz o 1 2 bitter baya bastırıyormuş olmayınca baya zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…