- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.561
Canm onun boyu uzun ondan incecik beli 65 cm sen düşün artk manken beli var kızda bizim boyda diil ki dicem ama yoksa sende mi uzunsunmelisa- bence 58 olunca bırakmalısın yoksa sonucu kötü örneklere çekme canım. Alsanda en azından hayalindeki kilonda kalırsın.
1.69 canım. Ailede en kısa benim.Canm onun boyu uzun ondan incecik beli 65 cm sen düşün artk manken beli var kızda bizim boyda diil ki dicem ama yoksa sende mi uzunsunsenin boyun kaçtı uçuk kız ben unutmuşum ? melisa- canım senin uzun biliyorum ama senin ki de kaçtı canım ?
Erken yapıyorsun sanırım sporu oh mis kurtulmuşsun geçmiş olsunBugünkü sporum
20 dk zumba =70 puan
15 dk oryantal =52,5
20 dk lesli =60
toplam==>182,5blonde ambition
Yok canım mezun olup tamamen diyet dışı yaşamıcam ama daha uzun zamana yayarım 2 3 kiloyu verirm belkimelisa- bence 58 olunca bırakmalısın yoksa sonucu kötü örneklere çekme canım. Alsanda en azından hayalindeki kilonda kalırsın.
O da benden pek farksız değilmiş canım ben 1.71im ay tişkür ederim şımarıcam şimdiCanm onun boyu uzun ondan incecik beli 65 cm sen düşün artk manken beli var kızda bizim boyda diil ki dicem ama yoksa sende mi uzunsunsenin boyun kaçtı uçuk kız ben unutmuşum ? melisa- canım senin uzun biliyorum ama senin ki de kaçtı canım ?
Canım eşim hoşlanmıyo o yüzden paylaşamammelisa- fotoğraf istiyoruzzzzzz. İlhammmm istiyoruzzzzzz.
Yok kullanmıyorum kuzum. O zaman sorun yok, canım. Hedefine ulaşmana sevindim. Darısı bizlerin başına.Canım eşim hoşlanmıyo o yüzden paylaşamaminstagram kullanıyo musun
Aynen cnm sabahtan hallediyorum kızımı uyutuncaErken yapıyorsun sanırım sporu oh mis kurtulmuşsun geçmiş olsun
Evet canım ben instegramdan görüyorum zaten fıstık gibisinGörürsün canım benimde onun ödemi gitti ondan birden düştüm galiba
sende bikaç güne şişkinliğini atınca görceksin
Herkes bırak artık hasta olcan diyip duruyo zaten memnunum şu an görüntümden ondan en azndan ciddi şekilde devam etmem artık ama sporu bırakmam yediklerimide abartmam tabi burayıda bırakmam konuşuruz yine
düz 1.70 desek Maşallah aileye bak1.69 canım. Ailede en kısa benim.
Sana demiştim bu programı dimi canım süper yağ yaktırıyor o yöntem ben k.bandi da bisikleti de hep o yöntem le yapıyorum bugün bende k.bandina cikicamDün yürüyüş bandında interval yaptım hayatımda bu kdr terlemedim ya o neydi öyle . 2 dk kos 3 dk türü 2 dk kos 3 dk yuru 6 set yaptım 5 dk ısınma 10 dk da soğuma . Ama.bidaha 45 dkka üzerinde kalmiycm dizlerimi ağrıttı zararlı bence o kdr yürüyüş bandı en.fazl 35 dk ideal .
Canim cikti dün bugünde öyle yapacağım
aslında bende yapabilirim ama duş ve saç işi sıkıntı ben onları akşamdan hallediyorumsabah 6da kalkmayı alışkalık haline getirsem 15 dk ip atlasam gün boyu kalori yakarım valla bunu bi düşüneyim
akşam 15 dk toplamda dinlenerek 500 atladım heryerimden ter aktıaslında bende yapabilirim ama duş ve saç işi sıkıntı ben onları akşamdan hallediyorum
15 dk çok terletir mi ki?
Süper yöntem cidden biraz zorlandım ama alışırım daha ilk seferde tüm seti eksiksiz yaptım alışırım da eminim kondisyonum çok ilerledi çok mutluyumSana demiştim bu programı dimi canım süper yağ yaktırıyor o yöntem ben k.bandi da bisikleti de hep o yöntem le yapıyorum bugün bende k.bandina cikicam
hiç te bile senden zayıfımyaaa düşmüşssündür listeye uyup kaçamak yapmıyorsan.
yani elinin altında olur. bencede olur ara soğuk olarak üstüne tavuk koymuyorum ben.
öğlen protein yiyorsun değil mi ? ben öğlen sebze akşam protein yiyorum sadece dün yenge tavuk göndermiş bize fırına gönderelim diye .
hiç sorma yaa o beni yakaladı şuan ondan da düşük olma ihtimalim söz konusu bugün annemin tartısı ile tartıldım 68,10 çıktım . sen kaç oldun
kuzum ben akşamları hep protein tüketiyorum et ve balık ağırlıklı olarak . tavuk 3 gün ama tavuk yemiyorum . onun dışında bol yeşillki tüketiyorum sebzeyi de öğlenleri yiyorum ölçülü yedin mi sıkıntı olmaz bence .
teşekkür ederim kuzum ama şişko hissediyorumkendimi niyeyse .özellikle kollarıma taktım bu ara
nasıl oldu o iş yaaKızlarrr 62.1 çıktm bennn cuma gününe kadar artı yönde bi değişiklik olmazsa ben mezun olmak istiyorum
ya ben duşu saçı hallederim jölelerim pratik olur da kalkmam lazım işşte kalksam yürüyüşe bile çıkabilirim evden 7.20 de çıkıyorumaslında bende yapabilirim ama duş ve saç işi sıkıntı ben onları akşamdan hallediyorum
15 dk çok terletir mi ki?
hmm o zaman sıkıntı canım benim içinakşam 15 dk toplamda dinlenerek 500 atladım heryerimden ter aktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?