Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ben duşu saçı hallederim jölelerim pratik olur da kalkmam lazım işşte kalksam yürüyüşe bile çıkabilirim evden 7.20 de çıkıyorum
çıkış saatin güzel hatırladığım kadarı ile akşamda geç yatmıyorsun alışsan kalkarsın aslında

hmm o zaman sıkıntı canım benim için ama bi süre fön çekmem jöle sürüp çıkarım fön mü zayıflık mı deseler tabiki zayıflık derim
aynen cnm ben de öyle düşünüyorum heleki yaz ayların da sıcak tam ideal kısın soğukta sabah dus al çık hep basımı ağrıtıypr yarın bi deneyeyim erken kalkmayı akşam da erken yatayım

alışırsın cnm diyetini oturtana kadar kaçamak yapma ki kilon kırılsın vermeye başla

Yok kullanmıyorum kuzum. O zaman sorun yok, canım. Hedefine ulaşmana sevindim. Darısı bizlerin başına.
Çok sağol canım inşallah sizde bi an önce istediğiniz kiloya varırsınız
Ay çok sağol canım sende öylesin seninde az kaldı tatilini zaten çok iyi geçirdin bidaki tatiline daha da zayıf gitçeksin zaten çok ayrılmam burdan diyet kafasından fazla çıkmam
nasıl oldu o iş yaa
Regl oldum ahahhahah

aynen cnm ben de öyle düşünüyorum heleki yaz ayların da sıcak tam ideal kısın soğukta sabah dus al çık hep basımı ağrıtıypr yarın bi deneyeyim erken kalkmayı akşam da erken yatayım
tamam yarından itibaren bende başlıyorum 500 tane ip atlıcam artık ne kadar sürerse, akşamda yarım saat zumba, yürüyüşüm zaten hep var yeterde artar bile

ayy resmen bana tur bindirdiniz yaaa

alışırsın cnm diyetini oturtana kadar kaçamak yapma ki kilon kırılsın vermeye başla
4 aydır diyetteyim ama işte son zamanlar kaçamaklar artmıştı minik de olsa Kahve yani çikolataları başlamıştı . Haftasonu dikkat etmeneler filan artmıştı . Şimdi tekrar tamamen kıstım bakalım sonuçlar iyi olucak umarim .

tamam yarından itibaren bende başlıyorum 500 tane ip atlıcam artık ne kadar sürerse, akşamda yarım saat zumba, yürüyüşüm zaten hep var yeterde artar bile
tmm cnm sabah bi deneyelim ipi bakalım kalkabilecekmiyim

Bravo yaptıkça alışıp sonra zevkle gidiyorsun çok güzel oluyor devam

aynen canım diyet bi yerden sonra yetersiz kalıyor o nedenle spor şart
Bencede cnm ben coookkk eskiden sporun boyle önemli olduğunu bilmiyordum..sadec3 diyet yaparak veriyordum ama hoooppp geri geliyordu kilolar

Aaayyy regle de oldun cuma ya 61 çıkarsın ❤ vaayy vaay vaayy 1.71 boya 61 kilo mankenim benim
Bidaki tatile hedefim 60 -61 di ama artk olmaz diye düşünmeye başladım bodruma gitmeye tam 3hafta kaldı 3 haftada 3 kilo veremem 60 imkansız 61 küsür belki olur artk olduğu kadr ama ordan da koruyarak gelicem yada belki orda da eksiye geçerim bu kez daha da dikkat edicem bu yaz bu kilo işi biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…