Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biraz zayifliyayim da bikac ay sonra bakicaz hayrlisi
Biliyorum canım planın öle idi ama rüyama böle girdin bilmiyorum elini çabuk tut hızlı zayıfla bak tahmininden önce hamile kalabilirsin bana öle malum oldu heran hamile çıkabilirsin iyisimi sen acil kilo ver bu sana bir msj olabilir Bu ay regle oldun mu kız sen ?

Yeme şeklini değiştir 3 ara öğün yapıyorsan sabahı çıkar öğlen ve akşam yap sporu çok yapıyorsan 2 gün dinlen . Ve şekerli şeyler yeme meyve beyaz ekmek pirinç makarna ve bitter çikolata dahil . Menülerini anımsamıyorum istersen örnek menü oluşturalım 3 4 günlük işe yarayacağını düşünüyorum

Mavicim. Bana alinma canım ama ben tam 1 ay boyunca 63 kiloda yerimde saydım. İnsan tabiki gıcık oluyor ama senin kesinlikle menüleri değiştirmen lzim ne zaman buraya gelip menunu görsem bitter ve kakaolu süt var.sen daha çok koruma döneminde gibi besleniyorsun .spor yapmasan bence alırsın bile.lutfen menülerini düzelt bak nasıl kilo vereceksin.sakin pes etme

Offf kızlar oğlum bi sinir krizi geçirdi onunla beraber bende geçirdimmm ayy ne zormuş şu iki yaş allaha şükür uyudu ya içki içmem lazm sakinleşmem için o derece delirdik
Evt canm her yaşın ayrı bir zorluğu var valla sendromlar bitmiyor zaten 2yaş sendromu 5yaş sendromu derken biz bitiyoruz şimdi 2yaş da bebeklik den çıkıp çocukluğa geçiş yapıyor olduğu için ergenlik gibi bir sendromda canım ve inatlaşma dönemine de girdiniz yumuşakça açıklayarak kabul ettirmeli yada sakinleşmesini beklemelisin yoksa inatlaşması çoğaltır ver senden tam tersi cvp aldıkça iyice inatlasmayi öğrenip çoğaltır canm biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor ben kendimde çok zorlanmış idim ama malesef biraz da bize göre şekilleniyorlar ters tepki alırlarsa daha çok hircinlasiyorlar oyunla fark ettirmeden ikna gerekiyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkesi tebrik ederim harika spor yapıyorsunuz ben bukadar fazla spora katılım olan bir liste ve listedeki herkesin bukadar iyi spor yaptığı bir hafta hiç görmemiştim harikasınız ❤ en fit kadınlar bizim takımın kadınları olucak tugbaFB hayatım benden daha iyi spor yapmaya başladın valla tebrik ederim azmine hayranım böyle devam harika gidiyorsun ❤

yellow başım tutmuştu biliyo musun ama pes etmedim üstüne üstüne spor yapıyorum bacaklarım çok acıyor ama geçecek yaz olunca mı ne spora isteğim hat safada

sorma bende kendime şaşıyorum zaten
bu arada bugün yarıştığım tartı ile 66.5 olmuyorum yani izine ayrıldığım kilomun 1.6 üzerindeyim
11 günde tam 3 kilo verdim hemde detoks yapmadan SchonerDuft in verdği diyetisyen listesi ile

yellow başım tutmuştu biliyo musun ama pes etmedim üstüne üstüne spor yapıyorum bacaklarım çok acıyor ama geçecek yaz olunca mı ne spora isteğim hat safada
inan benimde öle sadece bacak olsa her yerim ağrıyordu dün ama pes etmedim yaptım sporumu

Evet canım yazın iyice spor yapası geliyor insanın ❤bide yaptıkça yapası geliyor zaten sporun bağımlılık yapan bir yönü var o salgıladığı hormonlardan ötürü endorfin serotonin filan yükseliyor ve vücut onu hep istiyor daha enerjik daha neşeli olmayı sağlıyor yaptıkça vazgeçemiyorsun yapmak için vakit olmasa vakit yaratıyorsun dünyanın en güzel en faydalı hastalığı bu kesinlikle ❤❤❤

doğru anladım galiba aslında 65 küsürsun dimi ayyy çok sevindim canım ❤ harika gidiyorsun nerdeyse izin kilona döndün sayılır hatta düz 2kilo daha atar izin kilonun altına da geçersin yakında ✌ 3kilo süper canım maşallah bu arada listeyi bende istemiştim ama zayıflamiyım diye vermedin dimi aklınca beni yakalıycan kurnaz

ben de isterim listeyi ya

ay yok yanlış yazmışım şimdiki tartımla 67.5 ama yarıştığım tartı ile 66.5 olacaktı
her gün verebiliyor olmak güzel aman nazar etmeyim
ay doğru istemiştim dimi

bak yazıyorum harfiyen uygulayacaksın yoksa veremiyorsun

sabah:
2 yağlı poğaça (yada açma hangisini seviyorsan artık)

ara:
1 bardak 3'ü bir arada

öğlen:
pizza yada mantı yada kumpir yada hamburger (bunlar dönüşümlü yenilecek)
1 bardak light kola (light olması çok önemli)

ara:
1 büyük dilim karpuz

akşam:
dürüm çeşitleri, kebap çeşitleri
1 bardak light kola (light olması çok önemli)

ara:
sütlü tatlı (kesinlikle şerbetli değil yoksa kilo yapar)

liste bu şekilde canım

Enemmmm bunlar zayiflatiyor mu
Ben sokkk ben iptallll

Aaayyy sesli güldum tuğba sen çok fenasın yok böyle bir şey bu B Baharyagmuru35 in tatilde uyguladığı liste 1haftada 2kiloya yakın almıştı galiba yoksa o liste bile daha mı masum du öyle ise bu 1haftada 3 kilo eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…