- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.741
migren var cnm salı tuttu ilaç içtim kaç tane dün içmedim şişlik olmasın diye ama yine şiş erken yatarım zaten ama yarın erken kalkacam tartılana kadar insinMigren fln mi var neden sisiyorsun acaba, Ben ce en etkili sey uyku. Erken yatmaya calis, iyi uyudugumda Sabah sis kalkmiyorum
kız okadar nasıl sürüyorsun sıkılmıyon muKızlar erkenden bisikletime oturmuştum ve 70dakika kondisyon bisikletini şimdi tamamladım 210puanımi şimdi ekliyorum ama akşama da başka sporlar yada dans yapicam büyük ihtimal dans ederim onları da gene tekrar eklerim haberiniz olsun
spor sancını azaltırÇok sancim varama kızım uyumuşken sporumu yapmam lazım bi daha fırsat olmuyor çünkü
yok kuzum galiba benim en bastaki puanim yanlis simdi baktimda galiba listenin basladigi günden önceki sporumda var orda en ilk puanin gitmesi gerekio… kusura bakma canim ben ona hic dikkat etmemissim siz ekleyince tekrar hangi gün diye kontrol etmedimBu bugün ki sporun diil mi? Dün sana 270 eklenmemişmiydi canım ? 4 günde 5 kez mi spor yaptn?
ok canım bir listeye bakayım plank ne kadar ona göre puan ayarlarım.Olur canım sen daha iyi bilirsin puanı nı sen bellirle ekleriz listeye o şekilde
buki nasılsın canım detoks ne durumdayok kuzum galiba benim en bastaki puanim yanlis simdi baktimda galiba listenin basladigi günden önceki sporumda var orda en ilk puanin gitmesi gerekio… kusura bakma canim ben ona hic dikkat etmemissim siz ekleyince tekrar hangi gün diye kontrol etmedim
Gecmis olsun, uzun suruyor heraldemigren var cnm salı tuttu ilaç içtim kaç tane dün içmedim şişlik olmasın diye ama yine şiş erken yatarım zaten ama yarın erken kalkacam tartılana kadar insin
daha yeni geçmişti bi hafta rahattım tekrar girdi ama görmezden geldim üstüne spor yaptım azaldı bu seferGecmis olsun, uzun suruyor heralde
Yok canım tam tersine nasl sürdüğümü bile anlamıyorum ve hiç zorlamıyor yani şuan rahatlık la 1saat daha sürebilirdim ama sırf fazlası zararlı diye iniyorum üzerinde iken sürekli buraya giriyorum ve tv de en sevdiğim şeyleri açıyorum ondan nasıl 70dk doldu hiç anlamadım canımkız okadar nasıl sürüyorsun sıkılmıyon mu
iyim canim, vallah iyi gidio karnim dümdüz oldu bide aciktirmiyoda baya dolu bi detox, salatalik ödemleri baya yoketti hem kilomada yansidi…. sen neler yapion kuzum nasil gidio sanada tavise ederim en azindan tek bi ögününü salatalikdan olustursan baya faydasi varok canım bir listeye bakayım plank ne kadar ona göre puan ayarlarım.
buki nasılsın canım detoks ne durumda
Olsum canım olabilir öyle şeyler düzeltirizyok kuzum galiba benim en bastaki puanim yanlis simdi baktimda galiba listenin basladigi günden önceki sporumda var orda en ilk puanin gitmesi gerekio… kusura bakma canim ben ona hic dikkat etmemissim siz ekleyince tekrar hangi gün diye kontrol etmedim
Aayyy ne güzeliyim canim, vallah iyi gidio karnim dümdüz oldu bide aciktirmiyoda baya dolu bi detox, salatalik ödemleri baya yoketti hem kilomada yansidi…. sen neler yapion kuzum nasil gidio sanada tavise ederim en azindan tek bi ögününü salatalikdan olustursan baya faydasi var
Canım 1.sayfadaki puan değişikliklerini tuğba düzenledi herşey orda yazdığı gibi şuan da oradan hesaplıyoruz canımok canım bir listeye bakayım plank ne kadar ona göre puan ayarlarım.
buki nasılsın canım detoks ne durumda
platese baktım dk 2 puan yoga da 2 puan 3 sn plank 1 puan böyle iyi plates yapana haksızlık olur . önceden bakmamıştım benim hatamCanım 1.sayfadaki puan değişikliklerini tuğba düzenledi herşey orda yazdığı gibi şuan da oradan hesaplıyoruz canım
tamam kuzum sagolOlsum canım olabilir öyle şeyler düzeltiriz
62,4 düm busabah belki zorlarsam 60 görürüm bakalim ama boyum uzunya cirkin durabilir bilemedim gerci ben kendimi hala zayif görmüyorumya neyseAayyy ne güzelbuki kaç kilosun şimdi
hadi ya o kadar etki etti mi . ne kadar verdin ? ben sadece wc yi düzenler diye düşünüyordum.iyim canim, vallah iyi gidio karnim dümdüz oldu bide aciktirmiyoda baya dolu bi detox, salatalik ödemleri baya yoketti hem kilomada yansidi…. sen neler yapion kuzum nasil gidio sanada tavise ederim en azindan tek bi ögününü salatalikdan olustursan baya faydasi var
Tamam kuzucumplatese baktım dk 2 puan yoga da 2 puan 3 sn plank 1 puan böyle iyi plates yapana haksızlık olur . önceden bakmamıştım benim hatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?