Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Migren fln mi var neden sisiyorsun acaba, Ben ce en etkili sey uyku. Erken yatmaya calis, iyi uyudugumda Sabah sis kalkmiyorum
migren var cnm salı tuttu ilaç içtim kaç tane dün içmedim şişlik olmasın diye ama yine şiş erken yatarım zaten ama yarın erken kalkacam tartılana kadar insin

kız okadar nasıl sürüyorsun sıkılmıyon mu

Bu bugün ki sporun diil mi? Dün sana 270 eklenmemişmiydi canım ? 4 günde 5 kez mi spor yaptn?
yok kuzum galiba benim en bastaki puanim yanlis simdi baktimda galiba listenin basladigi günden önceki sporumda var orda en ilk puanin gitmesi gerekio… kusura bakma canim ben ona hic dikkat etmemissim siz ekleyince tekrar hangi gün diye kontrol etmedim

Olur canım sen daha iyi bilirsin puanı nı sen bellirle ekleriz listeye o şekilde
ok canım bir listeye bakayım plank ne kadar ona göre puan ayarlarım.
buki nasılsın canım detoks ne durumda

kız okadar nasıl sürüyorsun sıkılmıyon mu
Yok canım tam tersine nasl sürdüğümü bile anlamıyorum ve hiç zorlamıyor yani şuan rahatlık la 1saat daha sürebilirdim ama sırf fazlası zararlı diye iniyorum üzerinde iken sürekli buraya giriyorum ve tv de en sevdiğim şeyleri açıyorum ondan nasıl 70dk doldu hiç anlamadım canım ama nedense koşu bandında 30dakikada bile bunalıyorum 40dk üzerinde durmak bile işkence gibi geliyor bana tek sevmediğim o diğer tüm sporlar çok zevkli gelio

ok canım bir listeye bakayım plank ne kadar ona göre puan ayarlarım.

buki nasılsın canım detoks ne durumda
iyim canim, vallah iyi gidio karnim dümdüz oldu bide aciktirmiyoda baya dolu bi detox, salatalik ödemleri baya yoketti hem kilomada yansidi…. sen neler yapion kuzum nasil gidio sanada tavise ederim en azindan tek bi ögününü salatalikdan olustursan baya faydasi var

Olsum canım olabilir öyle şeyler düzeltiriz

Aayyy ne güzel buki kaç kilosun şimdi

Canım 1.sayfadaki puan değişikliklerini tuğba düzenledi herşey orda yazdığı gibi şuan da oradan hesaplıyoruz canım
platese baktım dk 2 puan yoga da 2 puan 3 sn plank 1 puan böyle iyi plates yapana haksızlık olur . önceden bakmamıştım benim hatam

hadi ya o kadar etki etti mi . ne kadar verdin ? ben sadece wc yi düzenler diye düşünüyordum.
ne yapayım bende liste var 4 tane onları yapıyorum. wc güzel gidiyor o eski kabızlık durumu kalmadı ama ödem doluyum çok fazla alkol aldım bu ara gördün zaten hava da sıcak listelerin arasında yaparım yapacağımda tarfi alırım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…