Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Serbetli tatlı ha evet kadayıf yemiştim neyse şükür o tatil kilosu 8 günde filan gitti de sıra 78 den kurtulmakta

Canım demir en çok ciğerde bulunur diyorlar birde dalakta bir araştır tüketebilirsen ciğer tüket canım. emilim içindir şekerli sütte diyetisyene git tabi kafandan diyet yapma bilinçli beslenmiş olursun hormanlarında düzelir bu sayaede

Ben de bana öyle deyince sen de şu göbeği eritip sıfır beden olamadın dedim. Erkek olduğu için bunu söylediğim hemen olsam ne olacak dedi.
Erkeklerin de kilo takintisi olsa ne guzel olurdu yaaa onlsr dsha sisman ama iste kadinlarda guzellik kiloyla orantili maleseffff sismansan guzel degilsin gibi dusunduruyo hrrkes pislikler pis zayiflar pis erkekler pisler

Teşekkür ederim. Ciğer ve dalak. Kedime hergün yürek yediriyorum. Beraber sakatatçı olcaz desenize.

Son düzenleme:
Erkeklerin de kilo takintisi olsa ne guzel olurdu yaaa onlsr dsha sisman ama iste kadinlarda guzellik kiloyla orantili maleseffff sismansan guzel degilsin gibi dusunduruyo hrrkes pislikler pis zayiflar pis erkekler pisler
Yok yok ben onun moralini baya bozdum. İki yıldır. Baya kilo verdi. Her gördüğümde göbeğin dedim.

Tek sorunum tatlı isteği . Nasıl idare edicem tatlı isteğini meyve dahi olmadan
Canım yanlis anlama senin iyiliğin icin yaziyorum bayadir da yazmayi gereyi duyup hep vazgectim ama iyiligine olacagini dusundugum icin yazmam lazim burda bukadar kisiyiz ve bi okadar aramıza gelen ve ayrılan da oldu sende farkında isen yeni başlayanlarda hatta emzirenler de bile bukadar fazla bukadar sık bir tatlı isteği hiç görmedim sen sürekli tatlı isteği duyuyorsun hatta aranızda en fazla tatlı yiyende sensin neden böyle olduğunu hiç düşündünmü diyete bu hafta başlasan neydlse dicem ki ilk haftalarda olanlar bile böle diil ve sen aylardır diyettesin tatlı isteğinin yok olmuş olması yada sedece regle de filan anca aklına gelmesi lazm onda bile böyle istekli olmamliydin bu kadarı normal diil bence kan değerlerine baktır şekerle ilgili bir problemin var diye düşünüyorum insulin direncin mı var ? Gizli şeker mı var ? Umarım yoktur ama kan değerlerine bandıralı 6 ayı geçti ise mutlaka kan ver ve özellikle insüluindirenci,açlık tokluk şekeri ve magnezyum mutlaka bakılmalı tatlı isteği bunlarla alakalı oluyor

Baktırdım cnm daha 3 4 ay oldu hiçbiri yok şükür. Bnde anlamadim ya zor bir durum benim icin .
Baya azaldı istek tabi ta diyetten önceye göre ama az da olsa oluyor

Yuruyus heryerden eritiyor aslında dönüşümlü olarak arada yürüyüş de iyi olur bnce ki sen yapıyorsun zaten elbet etki eder

Benim kızımin dün 3.yas doğum gunuydu:) seni korkutmak gibi olmasın ama çok kötüydü son 4 diş çıkarken günlerce aşırı kustu ateş 40larda hiç okadr hasta olmamıştı ama her çocuk aynı değil tabıkı. Damağına bakabilirsin çıkmadan önce çok şişiyor

Baktırdım cnm daha 3 4 ay oldu hiçbiri yok şükür. Bnde anlamadim ya zor bir durum benim icin .
Baya azaldı istek tabi ta diyetten önceye göre ama az da olsa oluyor
Canm insülin direnci olsa idi onda vücut yapıyor haklı sebepleri var ve insülin direncinde bile tatlı yemeden durup kilo vererek sonunda insulin direncini de yenip ortadan kaldıranlar var buna bir örnek benim öyle ise senin tatlı isteme hakkın yok kendine böyle söyle disiplin et esneklik tanıdıkça vaz geçemezsin yani masum tatlılar ,kakaolu sütler,bitter çikolatalarla sen damağından tatlının tadını beyninden de şeker isteğinin silinmesini engelliyorsun herşey 21günde unutulur damak tadı değişkendir ama değişmesine izin vermelisin 21 gün boyunca 1kare bile bitter,en masum u bile diyet tatlısı vs. 1kasik bile yeme 21günü tamamla birdaha canın hiç bir zaman tatlı istemiycek kendine bu iyiliği yapmalısın

Sanki sadece üstüm eriyor.
Taylan kümelinin basen diyeti vardı bilmiyorum yarar mı ama bir araştırabilirsin aklı a yatarsa denersin. Malesef biz bayanlar en çok yag toplayan yer kalca basen . Bbnm heryerde var gerçi ama önceki spor salonunda ölculmustu en çok kalca çıkmıştı . Bbnm kollarda çok kalın iç bacak yaglanma çok var basen var hepsi var baya yağdan vermem sart .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…