Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

62,4 düm busabah belki zorlarsam 60 görürüm bakalim ama boyum uzunya cirkin durabilir bilemedim gerci ben kendimi hala zayif görmüyorumya neyse
Canım o psikolojik oluyor insan indiği kilo ya inanamıyor bazen ama aynaya veye fotolara bakımcı anlıyorsun o aklındaki gibi diilsin artk daha incesin diye ❤ güzel olmıycak bir kiloya inmenin hiç bir anlamı yok hatta yüzün filan bozulmasın hiç inme canım çünki karnım düz diyorsun eee boyun uzun olduğuna göre bacaklarında kesin guzel bir incelikte daha niye versinki verme formunu koru yeter sana ❤

Valla bu listeye göre baya masum ya 3 günü zaten direk otele gidince herşey dahil bildiğin diyetti haşlama tavuk bulgur pilavı filan vardı sadece 1 kez pizza 2 kez kebap yedim.diye hatırlıyorum.

Bu hafta baya düzelttim canım Bnde farkındaydım . Kaldırdım onları 3 gündür bugün 4.günüm umarim etkili olur

Tek sorunum tatlı isteği . Nasıl idare edicem tatlı isteğini meyve dahi olmadan

Kızlar tünaydın
Sabah annemin yerine restauranta ben gittim. Şimdi geldim eve kaç sayfa okudum. Sizleri gördükçe ben hayatta evlenmem. Çocuk falan ayyyy gözüm iyice korktu. Ben bir kediyle baş edemiyorum. Ağzı var dili yok. Çocuk ayyy hiç yapamam.
Sabah spor yapan arkadaşlarımız bu hafta baya değişim olacak sizlerde nazar değmesin maşallah tuh tuh tuh
tugbaFB 66.50 görünce ne oluyor dedim. Valla karşılaşmadan geçmiş beni dedim. Sonra düzeltmeyi okuyunca rahatladım.

Bu sabah annemle babam benim kan sonucumu almışlar. Onca ilaca rağmen hala demir, b vitamini, kansızlık devam ediyor. Bir hafta hergün iğne tedavisine başlıycakmışız. Sinirim bozuldu.
Bir hafta boyunca her gün dodex iğne. Sonra haftada bir. Ekstra gene ilaç.
Günde iki bardak şekerli süt iç dedi kahvaltıda. Şekerli ne alaka anlamadım. Yumurta, peynir, balık, et bunları tüket dedi. B12 eksikliği için. Babamda diyetisyene muğlaya gideriz dedi. Ayyyy bugün zaten restaurantta üstün ince bacaklar kalın dediler sinirimde bozuldu.

bnm dodeksin zamanı geldi geçti bile hala yaptırmadım ağrılarım sıklaşması biraz da ondan

Pazaztesiden beri ayni kilodsyim tartim 5 li rahamlari gostrmemek icin direniuo ben dedm size durck kilo vermrm diye hadi bakalm simdi ugras dur pinar cok erken oldu bu duraksama cok
Tam duracak yeri bulmuş bari 59u ucundan gösterseydi de öyle dursaydı durdu ama 60lardan da kurtuldum derdin yaa şimdi durulacak rakam mı bu

Valla bu listeye göre baya masum ya 3 günü zaten direk otele gidince herşey dahil bildiğin diyetti haşlama tavuk bulgur pilavı filan vardı sadece 1 kez pizza 2 kez kebap yedim.diye hatırlıyorum.
Evt bak benziyor liste ordan inlenmiş kesin sen Kola da içmişdin bide şerbetli tatlı yemişdin benden kaçmaz tuğba bide bana kıyamamış tatlıyı şerbetli yeme sütlü ye kolayı light iç yazmış aahh canım çok düşüncelidir sağolsun

Cok gecmis olsun canim insallah hemencik gecer doktorunu dinle ama mikketn soylediklerini takms insanlsr kuzur aramays bayiliyo

Tam duracak yeri bulmuş bari 59u ucundan gösterseydi de öyle dursaydı durdu ama 60lardan da kurtuldum derdin yaa şimdi durulacak rakam mı bu
Con dertliyim cok buyuk motive olcaktim 5 lere ineydim ama olsn artik haftaya sıkarim kendimi gezlerre de ara verdim zatrn eşimle tartistik cok geziyomusum diye kiskaniyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…