- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.761
Canım o psikolojik oluyor insan indiği kilo ya inanamıyor bazen ama aynaya veye fotolara bakımcı anlıyorsun o aklındaki gibi diilsin artk daha incesin diye ❤ güzel olmıycak bir kiloya inmenin hiç bir anlamı yok hatta yüzün filan bozulmasın hiç inme canım çünki karnım düz diyorsun eee boyun uzun olduğuna göre bacaklarında kesin guzel bir incelikte daha niye versinki verme formunu koru yeter sana ❤62,4 düm busabah belki zorlarsam 60 görürüm bakalim ama boyum uzunya cirkin durabilir bilemedim gerci ben kendimi hala zayif görmüyorumya neyse
Kahve bir tek beni acıktırıyor sanırım.Ama yesem çok yiyorum en azından kahve iştahını kapıyor. Ne yapsam acaba kahvaltıya simdi baslaniyor
Bu yaşta bu sinir ilerde düşünemiyorum sizi. Kötü bir şey yoktur umarım.Offf kızlar oğlum bi sinir krizi geçirdi onunla beraber bende geçirdimmm ayy ne zormuş şu iki yaş allaha şükür uyudu ya içki içmem lazm sakinleşmem için o derece delirdik
Biz kisalar olarak uzunca sure burdsyizCanmSchonerDuft tugbaFB kaptinn ve ben uzun diiliz merak etme uzunları da şuara mezun ettik ve ediyoruz zaten yakında kısalar biz bize kalıcaz
Valla bu listeye göre baya masum yaAaayyy sesli güldumtuğba sen çok fenasın yok böyle bir şey bu B Baharyagmuru35 in tatilde uyguladığı liste 1haftada 2kiloya yakın almıştı galiba yoksa o liste bile daha mı masum du öyle ise bu 1haftada 3 kilo eder
Bu hafta baya düzelttim canım Bnde farkındaydım . Kaldırdım onları 3 gündür bugün 4.günüm umarim etkili olurMavicim. Bana alinma canım ama ben tam 1 ay boyunca 63 kiloda yerimde saydım. İnsan tabiki gıcık oluyor ama senin kesinlikle menüleri değiştirmen lzim ne zaman buraya gelip menunu görsem bitter ve kakaolu süt var.sen daha çok koruma döneminde gibi besleniyorsun .spor yapmasan bence alırsın bile.lutfen menülerini düzelt bak nasıl kilo vereceksin.sakin pes etme
Tek sorunum tatlı isteği . Nasıl idare edicem tatlı isteğini meyve dahi olmadanYeme şeklini değiştir 3 ara öğün yapıyorsan sabahı çıkar öğlen ve akşam yap sporu çok yapıyorsan 2 gün dinlen . Ve şekerli şeyler yeme meyve beyaz ekmek pirinç makarna ve bitter çikolata dahil . Menülerini anımsamıyorum istersen örnek menü oluşturalım 3 4 günlük işe yarayacağını düşünüyorum
Günaydin kizlar
1.5 saat tempolu yürüyüş : 225 puan
20 dk zumba: 70 puan
Toplam : 295 puan
blonde ambition kuzum ekleyebilir misin?
tarçınlı süt iç günde 2 hurma ye toplamda idare eder birde damağında beklet hurmayı hemen yutmaTek sorunum tatlı isteği . Nasıl idare edicem tatlı isteğini meyve dahi olmadan
bnm dodeksin zamanı geldi geçti bile hala yaptırmadım ağrılarım sıklaşması biraz da ondanBu sabah annemle babam benim kan sonucumu almışlar. Onca ilaca rağmen hala demir, b vitamini, kansızlık devam ediyor. Bir hafta hergün iğne tedavisine başlıycakmışız. Sinirim bozuldu.
Bir hafta boyunca her gün dodex iğne. Sonra haftada bir. Ekstra gene ilaç.
Günde iki bardak şekerli süt iç dedi kahvaltıda. Şekerli ne alaka anlamadım. Yumurta, peynir, balık, et bunları tüket dedi. B12 eksikliği için. Babamda diyetisyene muğlaya gideriz dedi. Ayyyy bugün zaten restaurantta üstün ince bacaklar kalın dediler sinirimde bozuldu.
Tam duracak yeri bulmuşPazaztesiden beri ayni kilodsyim tartim 5 li rahamlari gostrmemek icin direniuoben dedm size durck kilo vermrm diye hadi bakalm simdi ugras dur pinar cok erken oldu bu duraksama cok
Evt bak benziyor liste ordan inlenmiş kesinValla bu listeye göre baya masum ya3 günü zaten direk otele gidince herşey dahil bildiğin diyetti haşlama tavuk bulgur pilavı filan vardı sadece 1 kez pizza 2 kez kebap yedim.diye hatırlıyorum.
Cok gecmis olsun canim insallah hemencik gecer doktorunu dinle ama mikketn soylediklerini takms insanlsr kuzur aramays bayiliyoBu sabah annemle babam benim kan sonucumu almışlar. Onca ilaca rağmen hala demir, b vitamini, kansızlık devam ediyor. Bir hafta hergün iğne tedavisine başlıycakmışız. Sinirim bozuldu.
Bir hafta boyunca her gün dodex iğne. Sonra haftada bir. Ekstra gene ilaç.
Günde iki bardak şekerli süt iç dedi kahvaltıda. Şekerli ne alaka anlamadım. Yumurta, peynir, balık, et bunları tüket dedi. B12 eksikliği için. Babamda diyetisyene muğlaya gideriz dedi. Ayyyy bugün zaten restaurantta üstün ince bacaklar kalın dediler sinirimde bozuldu.
Ben ilacını kullanıyordum. Şimdi üç kutu iğne verdi. Bu hafta hergün iğne ya ya ya ya şişersem.bnm dodeksin zamanı geldi geçti bile hala yaptırmadım ağrılarım sıklaşması biraz da ondan
Ben de bana öyle deyince sen de şu göbeği eritip sıfır beden olamadın dedim. Erkek olduğu için bunu söylediğim hemen olsam ne olacak dedi.Cok gecmis olsun canim insallah hemencik gecer doktorunu dinle ama mikketn soylediklerini takms insanlsr kuzur aramays bayiliyo
Con dertliyim cokTam duracak yeri bulmuşbari 59u ucundan gösterseydi de öyle dursaydı durdu ama 60lardan da kurtuldum derdin yaa şimdi durulacak rakam mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?