Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok iyiymiş tatilde yememissin pek dmkki bnce düşer baya diyet spor yaptın hem vucut da sasirmada olmuş oluyor

Çok iyiymiş tatilde yememissin pek dmkki bnce düşer baya diyet spor yaptın hem vucut da sasirmada olmuş oluyor
Sağol canim Evt canim pek yemedim aslında hayatmda ilk kez bir tatilfe boyle dikkatli ve sağlıklı beslendim kahvaltilarim herzamn kalsik diyet kahvaltı ile aynı idi .Aksmalari izgara ,salata, meze tabağı yedim. oglende sebze ,et ,salata gibi diyete uygun menulerden yedim ve adim basi hertarafimiz icecek bari ile dolu iken inanamazsin tek bardak bile asitli icecek icmedim yemeklerde bile icmedim yani oderce diyet dışı yediğim şeyler çok çok nadir oldu onlar da 1-2 çatal tadımlık gibi ve herzamn diil di yani açık büfeye görüce en sağlıklı ve diyete uygun ne varsa onları ölçülü olarak aldım hep ondan orda da dedim ya kilo alarak gelme ihtimalim yok diye sabit kalacağından emindim ama saatlerce yüzme,dans etme ve hergün çeşit çeşit de spor yaptgm için eğer ki o cin leri içmesem çok çok iyi düşüşler ile gelirmişim ama gene de regle haftamda geri geldiğim için belkide düşüş oldu regle haftası diye görünmüyor diye düşünüyorum inslh öyle idir haftaya birden düşüş olur

Ayyy üzüldüm canım ama olsun en azndan bi daha ki tatilden önce öğrenmiş oldun orda dikkat edersin üzülme hiç yinede formunu bozmadı
yaa canım çok tatlısın seni hiç silip atar mıyım ya hatta yarın için bi karar verdim 62inin altına indiğimde mezun olmak istiyorum en az 61.9 olduğumda bana baybay bi hafta daha kalıyım listede
Bol bol anneme gelcem ya çok güzel oyaladı oğlanı bende keyif üstüne keyif yaptm ama bizim rekorumuz 600 700 küsur filandı 400 ne ki

Evet ilk tahminin cuk oturdu valla yakici sıkıntı yok ya ifşa edebilirsin

Bu yakinda konusmadim ya yazarm.bugun bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…