- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.961
valla bravo ya o kıloda verdiğin çok iyi benceKızlarr günaydın :)
Bu haftam çok çok yoğun geçti işle. Haftanın başında karataya benzer kahvaltı/öğle yemeği yiyince gün içinde hiç acıkmamıştım 2 günde 700 gram vermiştim ama çarşamba ve dün çok dikkat edemedim. Spor da yapamadım. O yüzden bugün verdiğimi biraz geri aldım. Yine de eksideyim ama
Geçen hafta: 57,0
Bu hafta: 56,7
Yüzde: 0,52
Hafta sonu Türkiye'den erkek arkadaşım gelecek onunlayken de dikkat edebilirim inşallahHaftaya daha aktif olup spor ve menü bildirimleri de yapmak istiyorummm
canım evdeysen ve acelen yoksa bekle biraz öyle tartılGünaydın Kızlar
Maşallah hafta içi olunca ne güzel ortak alanda konuşmuşsunuz. 7 sayfa okudum.
Gece göbek atanlar, acıkanlar, rekor kıranlar cidden @berkas o spor puanı ne. Bir de bebiş huysuz diyor. Maşallah o arada çok iyi yapmışsın canım.
blonde ambition canım bisikleti dediğin gibi yapıcam bundan sonra. Plank programım vardı ona başlarım.
orkide1453 teşekkür ederim. Bence Dâhiliye gözükmelisin canım iç hastalıkları en iyi onlar tahmin yürütmeli.
tugbaFB sevgili kaptanım. Bugün tartıldım WC çıkmadığım için artıdayım şuan. Hedef değişimi konusunu bugün mü belirliycez.
Boy kac canimVücut ölçülerim
Kol 29
Göğüs 86
Bel 74
Karın 80
Basen 104
Bacak 63
Sanırım doğru ölçtüm kızlar. Bu ölçülere göre çok şişmanım ben ya
bacak falan kalın evet ama zaten daha verecen kılo incelirsin cnm merak etmeBoy kac canim
boyum 156 falan canımBoyun kac canim
55 dim canım geçen hafta ama bu hafta bide hastalandım ondan boyle çünkü geçenlerde 54.2 ye kadar inmiştim hafta içiGeçen hafta kaçtın canım. Merak ettim. Dün az yediğindeblonde ambition fark olacak deyince. Meraklandım.
ay yok olur mu öyle şey hava atmam canım aslında benım vücudum şekillenmesi lazım aslında kilo vermekten ziyadeOoofff rakama bak yaa54 bide burun kıvırmış bize hava atıyor bence
canım yüzdeyi biz mi yazıp bildiriyoruz o şekilde mi buraya yazıyorsunuzMİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (28 HAZİRAN-5 TEMMUZ)cakilinannesi (79.8///%) Başlangıç tarihi : 18.06.2019 Başlangıç Kilo:84.7 Hedef:50
antiaging (70.1///%) Başlangıç tarihi: 21.06.2019 Başlangıç Kilosu:72.6 Hedef:64
mermaid250 (///%) Başlangıç tarihi: 28 Haziran Başlangıç Kilosu: - Hedef:-
Dlrykc (55///%) Başlangıç tarihi: 14 Haziran Başlangıç Kilosu: 57 Hedef:50
bellok (94.4///%) Başlangıç tarihi: 27 Haziran Başlangıç Kilosu: 95 Hedef:-
cigdemm85 (72.5///%) Başlangıç tarihi: 21 Haziran Başlangıç Kilosu: 73 Hedef:-
Verano_porteno (64.8/63.6/1.2/%1.85) (604. etapta 58.5 ile izine ayrılmış)
SchonerDuft (68.1///%) Başlangıç tarihi: 3 Temmuz
tgb1907 (68.4/67.7/0.7/%1.02) Başlangıç tarihi: 23 Haziran Başlangıç Kilosu: 70.5
Evet canım ilk sayfada örnek yüzde hesaplama mevcutcanım yüzdeyi biz mi yazıp bildiriyoruz o şekilde mi buraya yazıyorsunuz
Bacak basen fazla canım gene aynı yere vardık yani kolda 27filan olsa daha iyi olur ama mezuniyete kadar rahat rahat 1-2 cm daha kolları incelirsin zaten üst bacak ve basen e kesinlikle yoğunlaşVücut ölçülerim
Kol 29
Göğüs 86
Bel 74
Karın 80
Basen 104
Bacak 63
Sanırım doğru ölçtüm kızlar. Bu ölçülere göre çok şişmanım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?