Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha yolumuz çok umuyorum

Çok yoruldum
2600 adim
10 dk tempolu yürüyüş
Ayakta 26 dakka eliptik ( mahvoldum rekorumu kırdım kimse dayanamadı yanımdakiler benden sonra başlayıp önce bıraktı ben bırakmadım )
Üstüne 15 dakika çok ağır cardio vee 15 dakika aletlerle makinalarla kol ve sırt çalıştım puanimi hesapladım 286,5 blonde ambition

Oooooo rakının biradan 8 kat fazla kalorili olduğunu biliyomuydun pekiii

Maşallah canım bende erkenden çok güzel bisiklet yaptm ve ilk kez kahvaltı bile etmeden bu kadar etken yaptm amaç güya akşama doğru ikinci sporu yapabilmekti ama nerdeee tık yok hala aslında totomu kaldırsam da 20dakika bile dans etsem vücut çalışır çok faydalı olur ama bitürlü kaldıramadım totoyu

Bnde biraz dinlenip belki gobek atarım atarsam eklerim biraz daha dinlen daha çok var geceye yaparsın

Butonda Ağlama işareti olsa onu koyacaktım burdan ağılıyayım eheeeee bu cin in kalorisi nedir yaaaa bu nedir berkas bu şimdi mi yazılır ben size tatilde iken naneli limonlu detosk suyu konusulurken ben de otelde naneli limonlu cintonik içip duruyorum demedim mi niye ozman bunu gözüme sokmadın haayyy benim o kokteylleri hazırlatan ellerim kiralaydida almayaydı o bardakları bira içsem daha iyi miş bu neee demek ben içmeseydim baya bir eksilere inerek gelecektim tatilden demek o cinlere rahmen sabit geldim cinler olmasa 62ler61ler ile dönecektim demekki daha da 59 u görene kadar içmem bodrum da hiç içmeden dönücem net kesin karar aldm artk bu nee yaaaaa

Berkas hava atamanında bir limiti olur yaaa insan bukadar da eziklenir mi bitirdin beni tek kalemde sildin attın resmen sen benle kapışırken kalk ben yarın mezunum de yetmedi al sana üstüne 433 puan lık spor de oda yetmedi al buda senin tatilde ictiğin alkollerin kalorisi diye getir alnıma çak i bende insanım ya bukadar ezilir mi şimdi sen kalkar bide o 433 diil 433.5 puan dersin hııımm öyleymiş gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…