Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun ya sen onu yaktın bile sporlarla uçtu gitti

Alt karin kuzum benim evet dediklerini yapacağım inş.cok teşekkür ederim bebegim❤

Bugün 60 dakika yürüyüş-150, 15 dakika zumba-52, 10 dakika pilates-20, 50 yarım mekik-20, 5 dakika alt karın kası çalışması, 5 şınav
Toplam 250 puan

Tatlım puanım değişti 30 dakika dans ettim
286 + 30x3,5 = 391,5

blonde ambition 391,5 oldu puanim

Bugün müthiş spor yaptım umarim tartiya katkisi olur 15 dk cardio 26 dk eliptik 15 dk makinalarla kol sırt çalışması, 10 dk tempolu yürüyüş , 3192 adim ek olarak , 30 dakka dans

Aslında bulmadim isminin ve soyadımın sessiz harfleri dusunim de bulim bişeyler ben bari blonde ambition

Aynen kuzum yap degisiklik istediginde... Ben 4gun tam yaptim besinci gunde bi ogun yaptim tek simdi ara ara sabah ve ogleni o Listeye gore yapim diom tadi guzel oldugu icin severek yiyorum

Aslında bulmadim isminin ve soyadımın sessiz harfleri dusunim de bulim bişeyler ben bari blonde ambition
Aaa buldum Dilara yakıcı yada yıkıcı ama dilara olduğu kesin artk unutmam harfleri ama kız senide ifşa ettim galiba olsun bir şey olmaz zaten SchonerDuft Bugün en az 5 kişiyi ifşa etmiştir herkesin adını yazıyı bitanede ben yazayım

5 kişiyi mi
Kimleri ettim ki acaba

Sen tatilden sonra gelince kaç çıktın cnm merak ettim
Tatilden geldiğimin sabahı 63.6 çıktım bir ertesi gün de 63.5 çıktım bir gün sonra da 63.4 hemde regle olcaktm ona rağmen böyle çıktım bu arada 2gün gecikti hala regle olmadım onun şişliğine rağmen böyle regle sonra si güzel düşüş olur inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…