- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.941
Ooo tebrikler , ondalik rakami kucultmek gibisi yokEvetttt 59.8 im
tebrikler cnmEvetttt 59.8 im
Ayyy üzüldüm canım ama olsun en azndan bi daha ki tatilden önce öğrenmiş oldun orda dikkat edersin üzülme hiç yinede formunu bozmadı
yaa canım çok tatlısın seni hiç silip atar mıyım ya hatta yarın için bi karar verdim 62inin altına indiğimde mezun olmak istiyorum en az 61.9 olduğumda bana baybay bi hafta daha kalıyım listede
Bol bol anneme gelcem ya çok güzel oyaladı oğlanı bende keyif üstüne keyif yaptmama bizim rekorumuz 600 700 küsur filandı 400 ne ki
Evet ilk tahminin cuk oturdu valla yakici sıkıntı yok ya ifşa edebilirsin
Geçen hafta kaçtın canım. Merak ettim. Dün az yediğindeEvet bende unutmadan bildirim yapayım bu hafta 54.6
Ooofff rakama bak yaaEvet bende unutmadan bildirim yapayım bu hafta 54.6
Dün benim yerime annem annelik yaptı bende özgür kaldım bugünde planım öyleGünaydın Kızlar
Maşallah hafta içi olunca ne güzel ortak alanda konuşmuşsunuz. 7 sayfa okudum.
Gece göbek atanlar, acıkanlar, rekor kıranlar ciddenmelisa- o spor puanı ne. Bir de bebiş huysuz diyor. Maşallah o arada çok iyi yapmışsın canım.
blonde ambition canım bisikleti dediğin gibi yapıcam bundan sonra. Plank programım vardı ona başlarım.
orkide1453 teşekkür ederim. Bence Dâhiliye gözükmelisin canım iç hastalıkları en iyi onlar tahmin yürütmeli.
tugbaFB sevgili kaptanım. Bugün tartıldım WC çıkmadığım için artıdayım şuan. Hedef değişimi konusunu bugün mü belirliycez.
Evet canım ama mezuniyetten snrada tamamen gitmem burdan konuşuruz yineBir hafta daha beraberiz yani ❤❤❤❤❤❤
Ben ekledim canım 56,7 çıktım yüzdem 0,5*** 14. Takım 629. Etap ***
Mavi95 (78.4///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.0///%)
kaptinn(61.0///%)
Silent Scream (71.5///%)
Kızlar ben WC çıkmayı bekliyorum. Sizler niye eklemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?