- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.981
Ben p.tesi 79.8dimm. Cuma 81di kilomMİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (28 HAZİRAN-5 TEMMUZ)cakilinannesi (79.8///%) Başlangıç tarihi : 18.06.2019 Başlangıç Kilo:84.7 Hedef:50
antiaging (70.1///%) Başlangıç tarihi: 21.06.2019 Başlangıç Kilosu:72.6 Hedef:64
mermaid250 (///%) Başlangıç tarihi: 28 Haziran Başlangıç Kilosu: - Hedef:-
Dlrykc (55///%) Başlangıç tarihi: 14 Haziran Başlangıç Kilosu: 57 Hedef:50
bellok (94.4///%) Başlangıç tarihi: 27 Haziran Başlangıç Kilosu: 95 Hedef:-
cigdemm85 (72.5///%) Başlangıç tarihi: 21 Haziran Başlangıç Kilosu: 73 Hedef:-
Verano_porteno (64.8/63.6/1.2/%1.85) (604. etapta 58.5 ile izine ayrılmış)
SchonerDuft (68.1///%) Başlangıç tarihi: 3 Temmuz
tgb1907 (68.4/67.7/0.7/%1.02) Başlangıç tarihi: 23 Haziran Başlangıç Kilosu: 70.5
tek öğün oluyor mu buki yrın akşam mesela yapsam nasıl olurAynen kuzum yap degisiklik istediginde... Ben 4gun tam yaptim besinci gunde bi ogun yaptim tek simdi ara ara sabah ve ogleni o Listeye gore yapim diom tadi guzel oldugu icin severek yiyorum
Yaşasin 5 ler
1 haftada cok iyi hele senin icin cok cok iyi bide wc sikintin varms tebrikler bebegim zayifliyosunnnngeçen hafta cumartesi diyete bşladım 69,40 gr ile başladım bugün 68,00 çıktım geç yemek yedim wcde sıkıntıydı bugün ama 1 haftaya göre doyarak 1,400 gr vermiş oldum . pazartesi yeni listeye geçiş yapacam
1.69 canımBoy kac canim
Off ana listede olsan kesin birinci olmuştunnnKizlar tartıldım.
Geçen cuma 81
Şu an 78.1
Fark 2.9
Yüzde 3.58 doğru hesapladım sanırım.
wc sıkıntısı 2 gündür var eskisi gibi değil . mantar olmuşum o da su tuturuyor sanki vücuda akşamda geç yedim . yoksa dün 67,80 e inmiştim . sende 59 u görmüşsün tebrik ederim canım1 haftada cok iyi hele senin icin cok cok iyi bide wc sikintin varms tebrikler bebegim zayifliyosunnnn
Waayyy waayyy waayyy detaylı inceliycem bu kız ne yemiş ne içmiş ne yapmış diyeKizlar tartıldım.
Geçen cuma 81
Şu an 78.1
Fark 2.9
olur kuzum neden olmasin hem kalori cok düsük oldugu icin kiloya baya etkisi olurtek öğün oluyor mu buki yrın akşam mesela yapsam nasıl olur
canım böyle devam edeceğim ,bildirimlerimi aksatmayacağım dersen bugün esas listeye alalım seni kuzumKizlar tartıldım.
Geçen cuma 81
Şu an 78.1
Fark 2.9
Tamam canim geçmiş olsun insallah toparlarkızlar dedem hastaydı çok ağırlaşmış benim akşam memlekete gitmem gerek o nedenle işlerimi halletmem lazım liste işine bakabilirseniz çok sevinirim kızlarblonde ambition htc71
ben yine boşlukta gelirim
Teşekkür ederimmmWaayyy waayyy waayyy detaylı inceliycem bu kız ne yemiş ne içmiş ne yapmış diyemuhteşemsin canım tebrikler
Benim gitmeye niyetim yokk. Verecek daha çok kilom var nasılsa. Burayı da epey sevdim aksatmayı düşünmüyorum.canım böyle devam edeceğim ,bildirimlerimi aksatmayacağım dersen bugün esas listeye alalım seni kuzum
Çok geçmiş olsunkızlar dedem hastaydı çok ağırlaşmış benim akşam memlekete gitmem gerek o nedenle işlerimi halletmem lazım liste işine bakabilirseniz çok sevinirim kızlarblonde ambition htc71
Giriyorum sanırım bugün ana listeye. Önümüzdeki hafta için daha da heyecanlandım.Off ana listede olsan kesin birinci olmuştunnn
Canım çok geçmiş olsun bende işle ilgili bir görüşmem var ona gidicem hazırlanıyorum 12de ama 13-14 gibi işim bitmiş olur diye dusunuyorum canım elimden ne gelirse yapicam ama çok hakim diilim biliyorsun ondan kendime çok güvenemiyorumkızlar dedem hastaydı çok ağırlaşmış benim akşam memlekete gitmem gerek o nedenle işlerimi halletmem lazım liste işine bakabilirseniz çok sevinirim kızlarblonde ambition htc71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?