Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma bence kesin goreceksin cnm.

Sessiz sakin spor mekik bence ya da kitap oku gözlerin yorulunca dalarsın uykuya.
Ellerine sağlık.

Ne iğnesi cnm ? Bnde haftasonu spor yapmıyorum bugün başladım . 3 gun dinlenme olarak say full devam yarın inşallah

63.0 62 sayılır ya 1 gramcık altı üstü

Ha gayret olcakkkk detoks mu yaosan

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging = 160
cakilinannesi = 270
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =
Puanım 378 toplamda mesajın başına yazmıştım, sonuna yazayım bundan sonraa

Ne eglenceli bi aniymis, dondu mu peki
Vucudunuzu sasirtin diyorlar bu tarz durumlarda, mesela protein agirlikli besleniosan karbonhidratli bi gun veya cok spor yapiosan 1 gun Ara ver. Hatta Ben bi keresinde iskender yiyip direnci kirmistim Ama sen tatilden yeni dondun. Bence detox yapabilirsin, bir de yapmiyorsan 1 gun if deneyebilirsin sasirtma maksatli
Bence diziye basla Bos zamanlarda cok iyi gidiyor, bahaneyle ev temizlenmis bosver

Ooo baya yapacam spor ozaman güzelmiş bu tamam yarın yapsam olur dimi çünkü şimdi başka spor yaptım bunu görmemiştim blonde ambition

Valla bu kızlardan korkulur canım bak istediğimizde neler neler yapıyoruz sende Harikasın valla Tebrikler ucukgenclik

SchonerDuft bir kaç gündür görünmedin sanki canım nasılsın merak ettim seni ?
hafta sonu yoğun geçti canım. sabah 9 gibi çıktım evden akşam 22,30 gibi evdeydim. dünde dişçiye gidecem diye işlri hemen bitireyim dedim. buralara fazla uğramadım. sen ne yaptın nasılsın

benimde 68 yapıştı kaldı üstümden gitmiyor şimdi dişlerimi yaptırırken herşey yiyemediğimden 67 ye düşerim diye düşünüyorum . sana listeyi attık mı biz onu yapsana 1 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…