- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.561
Kızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
Sessiz sakin spor mekik bence ya da kitap oku gözlerin yorulunca dalarsın uykuya.Bugün cnm çok sıkıldı . tüm akşam mal mal oturdum gündüz de aynı . Tv de de birşey yok . Gece gece yatak çarşafı degstrdim. Çamaşır toplayıp dürüp yerleştirdim. Mutfak tezgahını ocağı filan temizledim. Klorakla ovdum heryeri. Banyoyu yıkadım lavabolari cifledim aynaları sildim . Gece gece geldiler yine uykum da hiç yok ama uyumayı deneyeceğim çok bunaldim evde oturmaktan . Bi saatlik spor haric hep evdeydm yarın bi plan bulmalıyım . Iyi uykularr
Basende bazen şimdi bu hafta daralma olur mu bilmem üç gündür spor yapmıyorum. Yarın cuma hastaneye gidilecek. Zaten şu iğne bütün enerjimi alıyor. Şimdi de ben başladım dert yanmaya ay sabah yürüyüm sonra suya atlayım ben daha sonrada hastane yaparım.
Hiç yapasım yok direk uyumaya calisicm şuan bile cnm çok sıkılıyor evde patladım .Sessiz sakin spor mekik bence ya da kitap oku gözlerin yorulunca dalarsın uykuya.
Ellerine sağlık.
63.0 62 sayılır ya 1 gramcık altı üstüKızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
Mutlu huzurlu relax ol ve iyi uykular canım.Hiç yapasım yok direk uyumaya calisicm şuan bile cnm çok sıkılıyor evde patladım .
Iyi geceler canimmMutlu huzurlu relax ol ve iyi uykular canım.
Ha gayret olcakkkk detoks mu yaosanKızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
Sagol kuzu sen soylemesem kimse demicek banaBaya oldu o zmn daha yoktun cnm ondandır olsun artık biliyorsun
Puanım 378 toplamda**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging = 160
cakilinannesi = 270
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =
Ne eglenceli bi aniymis, dondu mu pekiTebrik ederim canım. Ben de eski sevgilim bana dönsün diye. Üniversite sınavında dereceye girmek için gecemi gündüzüme katıp muğla 5.si olmuştum. Gazeteye çıkmıştım 1. Olarak bulunduğum yerde.
Vucudunuzu sasirtin diyorlar bu tarz durumlarda, mesela protein agirlikli besleniosan karbonhidratli bi gun veya cok spor yapiosan 1 gun Ara ver. Hatta Ben bi keresinde iskender yiyip direnci kirmistimKızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
Bence diziye basla Bos zamanlarda cok iyi gidiyor, bahaneyle ev temizlenmis bosverBugün cnm çok sıkıldı . tüm akşam mal mal oturdum gündüz de aynı . Tv de de birşey yok . Gece gece yatak çarşafı degstrdim. Çamaşır toplayıp dürüp yerleştirdim. Mutfak tezgahını ocağı filan temizledim. Klorakla ovdum heryeri. Banyoyu yıkadım lavabolari cifledim aynaları sildim . Gece gece geldiler yine uykum da hiç yok ama uyumayı deneyeceğim çok bunaldim evde oturmaktan . Bi saatlik spor haric hep evdeydm yarın bi plan bulmalıyım . Iyi uykularr
Ooo baya yapacam spor ozaman güzelmiş bu tamam yarın yapsam olur dimi çünkü şimdi başka spor yaptım bunu görmemiştimD Dlrykc Canım spor cezan: 30dakika dans hangisini seviyorsan hiç fark etmez yeterki çok hareketli olan danslardan oldun 60makas +30mekik+ 2dakika plank (2dakika dayanmazsan dayana bildiğin kadar dur bir kaç nefes alıp tekrar süreyi başlat bir kaç kerede de tamamlanana olur toplam 2dakika etsin )
Bunları tamamlayınca bildir canım çünki iyi haberde şu ki bu sporlar cezada olsa puanları hanene yazılacak
Evet canım haklısın tulum fizik iyi olmazsa olmuyor bide guzelÇok az bir zaman kalmış canım. Daha fazlasını yapmalısın. Tulum içinde rahatça dönmelisin.
Valla bu kızlardan korkulur canım bak istediğimizde neler neler yapıyoruz sende Harikasın valla TebriklerTebrik ederim canım. Ben de eski sevgilim bana dönsün diye. Üniversite sınavında dereceye girmek için gecemi gündüzüme katıp muğla 5.si olmuştum. Gazeteye çıkmıştım 1. Olarak bulunduğum yerde.
MaşallahHepimizin kilo vermesi lazimbuyuyo sukur yaa29 agustosta yasina gircek. Seninkiler nasil
hafta sonu yoğun geçti canım. sabah 9 gibi çıktım evden akşam 22,30 gibi evdeydim. dünde dişçiye gidecem diye işlri hemen bitireyim dedim. buralara fazla uğramadım. sen ne yaptın nasılsınSchonerDuft bir kaç gündür görünmedin sanki canım nasılsın merak ettim seni ?
benimde 68 yapıştı kaldı üstümden gitmiyor şimdi dişlerimi yaptırırken herşey yiyemediğimden 67 ye düşerim diye düşünüyorum . sana listeyi attık mı biz onu yapsana 1 haftaKızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?