- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.581
Canm o gitmiyo iste 63ün her türlü küsüratlarında geziyorum ama 62ye geçemedim63.0 62 sayılır ya 1 gramcık altı üstü
Hayır atmadınız canımbenimde 68 yapıştı kaldı üstümden gitmiyor şimdi dişlerimi yaptırırken herşey yiyemediğimden 67 ye düşerim diye düşünüyorum . sana listeyi attık mı biz onu yapsana 1 hafta
cnm diyeti bırakmıyorum zaten öyle ya da böyle bu kıloyu vercem en kötü 57 58 görcem sizi de bırakmamİlaçlarını düzenli kullanıyor musun sanki onları aldığında bir fark vardı diye hatırlıyorum. Ama kötü düşünme canım bende her pazartesi artıyım. +1 çıktığım bile oldu ama başarıcaz. Pazartesi eksi çıktığında yemeni arttırdıysan onunda etkisi vardır.
aaa aaaa ilk sayfa kurallarını okumadın mı yoksa
güzeldi kabul etHayır atmadınız canımçok sordum tuğba vermedi ısrar edincede tatlılı,kolalı,kebaplı filan bir liste attı bunu yap sen dedi
canım birazda stres yapıyoruz galiba ondan da oluyor bence oluruna bırak sen çabalıyorsun sonuçta az yiyerek spor yaparak elbet inecek hiç kendini kasmaKızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
birinin gözü kalmış olmasın mesela benKızlar şu 62yi görememek beni çıldırttı yaaâbugün kesin 62 i ucundan görünür derken 63.0 a kadar in kal 62.9 yazsa ne olurdu yaaa sanki çıldırıcam şu 63den artk kurtulmam lazım sanki 62ye geçsem hızla 5leri görücek gibi histediyorum çünki direnci kırmış olucam takıldı kaldı vücut resmen deli gibi direniyor altına inmemek için
Evet canım dakikası 3.5 canım makas da bölgesel olduğu için bölgelerdi puanından hesapla dk olarak yazıyor oda sanırım canım
Yirim ben seni yirimbirinin gözü kalmış olmasın mesela ben
tamam canım teşekkür ederimEvet canım dakikası 3.5 canım makas da bölgesel olduğu için bölgelerdi puanından hesapla dk olarak yazıyor oda sanırım canım
Hayır atmadınız canımçok sordum tuğba vermedi ısrar edincede tatlılı,kolalı,kebaplı filan bir liste attı bunu yap sen dedi
iyilik yaptım ama anlamıyollardur atayım sana
sana daha orjinalini vermiş
yok canım dün yoldan geldiğim için sanırım şişlik vardı artı çıktım o yüzden bugünde şişlik gitmediyse diye tartılmadımtugbaFB tartıldın mı bugün
At iyice ödemleri sende 62lere geleceksin canım hatta geldin yani 100 gram kaldı sadeceŞimdilik az fark var canım iki gün sonra tüm regle ödemleri gitmiß olur sanırımgene çok güzel vermişsin yaaa 61lere geçiyosun maşallah
Şimdi ki benim sonuç senle aynı oldu
Cuma: 63.2
Pazartesi:63.0
Aramız tam net 1 kilo imiş❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?