- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.601
O döndü fakat ben daha yakışıklı başarılı bir erkeğe aşık oldum. Bu sefer ben onu istemedim.Ne eglenceli bi aniymis, dondu mu peki
Vucudunuzu sasirtin diyorlar bu tarz durumlarda, mesela protein agirlikli besleniosan karbonhidratli bi gun veya cok spor yapiosan 1 gun Ara ver. Hatta Ben bi keresinde iskender yiyip direnci kirmistimAma sen tatilden yeni dondun. Bence detox yapabilirsin, bir de yapmiyorsan 1 gun if deneyebilirsin sasirtma maksatli
Bence diziye basla Bos zamanlarda cok iyi gidiyor, bahaneyle ev temizlenmis bosver
Teşekkür ederim canım. Biz sadece isteyelim.Valla bu kızlardan korkulur canım bak istediğimizde neler neler yapıyoruz sende Harikasın valla Tebriklerucukgenclik
Kiz sende 2 tane yok muyduMaşallah
Benimkiler midaha biriyle başedemiyorum
İyi çok şükür büyüyor
Gözümden kactiysa demekaaa aaaa ilk sayfa kurallarını okumadın mı yoksa
Çok sevindim canım. Sen yeterki kasma kendini diyete de dikkat et bu hafta eksi olacaksın ben inanıyorum sana.cnm diyeti bırakmıyorum zaten öyle ya da böyle bu kıloyu vercem en kötü 57 58 görcem sizi de bırakmam
Ceza mı ceza ceza nasıl bir şey kaptanım. Gözüm korktu şimdi.kızlar günaydın hepinize
cumadan beri o kadar çok konuşmuşunuz ki okumam imkansız
umarım herkesin herşey yolundadır
güzel bol eksili bi hafta olsun
bu hafta ayrıca dikkat etmeniz lazım kızlar çünkü son 3 haftadır iyi değiliz ve ceza almamız an meselesi
Alah allah bn bi tane vardi sonra yine dogum iznine ayrildn diye hatirliyorum uzun zmn gecince demk kiii neyse rabbim olanlara uzun omur versin insallahhh
ben de iki tane bir garip sen nasıl ip atlardın çok zayıftın gruba ilk girdiğimde sana ne özenirdim ne durumdasın canım
menüler arada kaynamasın diye öle bi topik açtık kuzumGözümden kactiysa demekbende saf buraya yazip duruyom kimsede menu paylasmiyo diye kendi kendime soyleniyom
saol kuzumtugbaFB canım nasılsın tekrardan başınız sağolsun. Artını atarsın sıkma kaptanım canını.
canım şimdi 0.3 yüzdenin altında kaldığımız zaman nota alıyoruz ,sonra diğer hafta yine olursa sarı kart, sonra 2. sarı kart felan oluyor sonrası sanırım takım olarak yarışma dışı felandırCeza mı ceza ceza nasıl bir şey kaptanım. Gözüm korktu şimdi.
Ev havuzlu filan miGunaydin kizlar , kalktim kahvemi iciyorum sonra da yuzmeye incem. Bugun biraz daha gec inebilirim use gec gitcem cunku
Olsunn haftaya daha büyük fark olurrTam cuma ya kdr adet olucam persembe cuma gibi çünkü şuan varla.yok arası amca başlayacak çok şişkinlik olmaz mı ya tartı da sonuç görünmeyecek.bence bu hfta
Olsunn haftaya daha büyük fark olurr
Üzülmee. Bak sen söylüyorsun gıdım gıdım da olsa gidiyor diye. Öyle ya da böyle gidecek. Pes etmek yokDeliricem 1 aydır ama veremeye veremeyeama yapcak birşey yok
GiDim gıdım olunca çok zor oluyor ins hizlanirÜzülmee. Bak sen söylüyorsun gıdım gıdım da olsa gidiyor diye. Öyle ya da böyle gidecek. Pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?