- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.621
İnşallahhGiDim gıdım olunca çok zor oluyor ins hizlanir
nane pul biber ekle yoğurda su koyma canımKızlar çılgın birşey deniyorum.
Çok sevdiğim.birsey olsada baya zorlandim yemekte.
Kahvaltida sadece cacık yedim .
Vucut noluyor desin diye farklılık olsun diye . Yoğurt yağ yakıyor zaten boş mideye hem tokluk.hissi verir belki .
Ama agzımda igrenc bi tat kaldı
Maşallah 90 dakika hem de müthiş enerjiksinKızlar 90dakikacik kadar dans edip geldimvuuhh huuu müthiş enerji doldum yaaa hep diyorum aşığım dans etmeye ben hadi bakalım eski çılgın spor ve dans dolu günlerime başladım gene son zamanlar sporu biraz azaltmiştm tekrar uçuşa geçiyorum yansın yağlar geldim derken de direk kondisyon bisikletinin üzerine oturdum ordan yazıyorum huuuhh huuu...
Su koymadim nane ekledim de az sarımsak eklemistim eklemez olaydım ağzımın içindeki o iğrenc tat öldürdü suannane pul biber ekle yoğurda su koyma canım
Bu dans aşkı nerden geliyor?Kızlar 90dakikacik kadar dans edip geldimvuuhh huuu müthiş enerji doldum yaaa hep diyorum aşığım dans etmeye ben hadi bakalım eski çılgın spor ve dans dolu günlerime başladım gene son zamanlar sporu biraz azaltmiştm tekrar uçuşa geçiyorum yansın yağlar geldim derken de direk kondisyon bisikletinin üzerine oturdum ordan yazıyorum huuuhh huuu...
Sağol kuzumMaşallah 90 dakika hem de müthiş enerjiksin
Bu igrenc tada degse bari kahvaltida sadeece yogurtlu salatalik yemek umarim.ise yarar
Valla bence dr 5 kilo baya önemli umuyorum inşallah temmuz sonu olucak ❤Sağol kuzumsende öylesin ❤ nasl 12-13 kiloyu attıysak şimdi gene atacağız istediği kadar dirensin o vücut gidecek o yağlar şu 5kiloyu bir atsak inanılmaz mutlu ve rahat olucaz zaten ❤
sakın o iğrenç tadı bitter yiyerek bastırmaya çalışma
Yok canim site ama altimizda spor salonu var. Uye oldum oraya simdilik sadece yuzuorum yavas yavas baska sporlar da yapcamEv havuzlu filan mi
cnm sen çin'de miydin yanlış mı hatırlıyorumYok canim site ama altimizda spor salonu var. Uye oldum oraya simdilik sadece yuzuorum yavas yavas baska sporlar da yapcam
Yolda kasılmışsındır kaptanım.saol kuzum
artı muhtemelen 11 saat yoldan oldu , çünkü artı gelecek bişey yemedim hatta doğru dürüst bişey yemedim
canım şimdi 0.3 yüzdenin altında kaldığımız zaman nota alıyoruz ,sonra diğer hafta yine olursa sarı kart, sonra 2. sarı kart felan oluyor sonrası sanırım takım olarak yarışma dışı felandır
bu sarı kartlar yada notalar takım dereceye girdiğinde siliniyor
bizde şu anda 1. sarı kartı aldık haftayada dereceye giremezsek 2. sarı kartı almış olacağız
Çok güzelmiş havuzu olması ben dedbenim.beurda aradim biri var çok.phali senelik 5000 tl o da 2 sene önceydi . Biri var havuzu çok küçük kapalı ve kötü biri dr çok.uzak başka da bulamadım hazır bulmuşken tadını çıkar aynen bencede diğer aletlerdende yap arada yüz değişik değişik.yap.vucut birseye alışıp kaloriyiaz yakmaya başlamasınYok canim site ama altimizda spor salonu var. Uye oldum oraya simdilik sadece yuzuorum yavas yavas baska sporlar da yapcam
Hey be kim tutar seni şimdi denize gidiyorumm. Ve bu sefer saat tutucam o şamandıradan bu şamandıraya marmarisi baştan sona yüzücem.Spor puanını şimdiden kapanlar var
Mavi95 bu maçı birakmaz
Vücuduna olumsuz şeyler absorbe etme vericeksin. Tartı senin dostun.Tam cuma ya kdr adet olucam persembe cuma gibi çünkü şuan varla.yok arası anca başlayacak çok şişkinlik olmaz mı ya tartı da sonuç görünmeyecek.bence bu hfta
Kız ben kendimi bildim bileli öyle idim 6 yaşından itibaren okuldaki tüm dans ve gösterilere katılırdım orta okulda kendi dans grubunu kurmuştuk hem o grupla okul özel günlerinde dans ederdik hemde çeşitliufak çaplı yarışmalara katılırdık lisede de aynı devam ettirmistik zaten lise bitip 18olunca sırf sabaha kadar dans edebilmek için gece çöplerine gireceğimiz günleri iple çekerdik evlendikten sonrada hala bak tatilde olsun burda gece çıkacak zaman olsun hep danslar olan yada iyi şarkılı büyük cluplere gidiyoruz ben sabaha kadar durmadan 4-5 saat dans ediyorum meselaBu dans aşkı nerden geliyor?ben en yakın arkadaşlarımın düğününde oynamadım sevmiyorum hiç. Kendi düğünümde bile zoraki oynadım. Azcık bana da aşıla
Sade yoğurt yeseydin. Cacık hiç sevemediğim bir şey ama çok mantıklı yapmışsın. Bağırsaklar sağlığına kavuşsun.Kızlar çılgın birşey deniyorum.
Çok sevdiğim.birsey olsada baya zorlandim yemekte.
Kahvaltida sadece cacık yedim .
Vucut noluyor desin diye farklılık olsun diye . Yoğurt yağ yakıyor zaten boş mideye hem tokluk.hissi verir belki .
Ama agzımda igrenc bi tat kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?