- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.081
Evt bu hafta bazı yerlerimden yarımşar birer santim daha değişim oldu15kg ile kapanışı yaparsın belkidebiraz sabret ve cumaya kadar hiç tartilma bence, ben de öyle yapicam. Çok tartilmak da strese sokuyor insanı çünkü kilo gidince bizim gibi az kilo kaldığında yag kitlesi birden suyla beraber atılıyor ve düşüş oluyor,şuan yağlar hacim kaybetmek istemediği için şu tutmuş olabilir ve biraz daha sabredersek hem yağ hem su kaybetmiş oluruz sen zaten kas da yapmissindir,cumaya kadar sana da sürpriz olsun cnm mezura ile ölçü aldın mı hiç değişim var mı?
Hayır canım yeme şuana kadar gayet güzel yemissin akşam ne yemeği düşünüyorsun? Kendine tavuk göğsü haslayip yanına 1 bardak ayran ve 1 dlm tam buğday ekmek yiyebilirsin.boylecw ekmek yiyince sasirmis olur hem kilo aldırmaz hem de tok tutar. Cokguzel incelme olmuso zamanEvt bu hafta bazı yerlerimden yarımşar birer santim daha değişim oldubide önce şu tutup sonra yağla birlikte atma olayını bende okumuştum schoner burda paylaşmıştı benimde aklıma o geliyor ozman diyet dışı bir şey yetmeyeyim mi?
Sabah khvltı= 4kaşık yulaf,1kaşık kuru üzüm,3badem biraz tarçın üzerine yarım bardak süt karıştrdm yedm
Ara= (spor öncesi ) yarım bardak süt e yarım bardak su ile çözünebilir kahve hazırlayıp içtm üstüne spor yaptm canım bukadar
Ne diyorsun öğlen de normal diyete uygun devam mı edeyim ozman kızların dediği gibi kalorili birşeyler yetmeyeyim dimi belkide sabaha direk vücut yağı atacak iken engel olmayayım
Hep tam aynı yerden tut aynı yerden ölç canım ozaman doğru olur bide basen tam spor sonrası filan vücut şişer ozman ölç memek lazım .Akşama karnıyarık yapicam ama kızartmadan fırında sağlıklı sekilde yapcam diyete de uygun yani patlıcanları önce fırında pisirip öldürüp sonra cikarip iç harcı doldurup tekrar firinliyorsun ya o şekilde yapicam ondan yerim yanında da cacık yerim diye düşündüm bu arada normalde her sabah kahvaltıda tambuğday yada tam çavdar ekmeği yiyorum canım kahvaltı da hep var ama bugün klasik kahvaltı yapmadımHayır canım yeme şuana kadar gayet güzel yemissin akşam ne yemeği düşünüyorsun? Kendine tavuk göğsü haslayip yanına 1 bardak ayran ve 1 dlm tam buğday ekmek yiyebilirsin.boylecw ekmek yiyince sasirmis olur hem kilo aldırmaz hem de tok tutar. Cokguzel incelme olmuso zaman
Ama ben sanki ölçüyü düzgün alamıyorum ya anlamadım, kalcam farklı çıkıyor bazen
Tamam canım bende en geniş yerden olcuyorumhep aç olunca sabah farklı aksamfarkli çıkıyor. Gayet güzel öyle yersincanimHep tam aynı yerden tut aynı yerden ölç canım ozaman doğru olur bide basen tam spor sonrası filan vücut şişer ozman ölç memek lazım .Akşama karnıyarık yapicam ama kızartmadan fırında sağlıklı sekilde yapcam diyete de uygun yani patlıcanları önce fırında pisirip öldürüp sonra cikarip iç harcı doldurup tekrar firinliyorsun ya o şekilde yapicam ondan yerim yanında da cacık yerim diye düşündüm bu arada normalde her sabah kahvaltıda tambuğday yada tam çavdar ekmeği yiyorum canım kahvaltı da hep var ama bugün klasik kahvaltı yapmadım
78 kilo ac karna çıkıyorum 1 cikolatayla 2,5 kilo almış olabilirmiyim şuan şok icindeyimÖnce B Baharyagmuru35 e sonucu sormak lazımmalum kendisi dün bir kalıp çıkolatayı kalıbıyla bir tamamen yemiş vücut iyi şaşırmıştır ben yulaf ve süt ile kahvaltı yaptm sonra bir kahve içtim ve kondisyon bisikletime oturdum hala sürüyorum 1saate yakalıycam yine bağımlılık olmuş bende
Halkında hayırlısı olsun canım emeklerim boşa çıkmaz inşallahKpss alan için girdim canım. Bugün 6 ders yarın 3 ders kaldı.
78 kilo ac karna çıkıyorum 1 cikolatayla 2,5 kilo almış olabilirmiyim şuan şok icindeyim
Regl oncesi fln mi, bi gunde bu kadar farketmez bi cikolatayla. Bir de sen Sabah daha fazla cikiosun sanirsam. Yani 77 lerdesindir buyuk ihtimal. Moralimi bozma canim, farkli seyler denemekten baska caremiz yok78 kilo ac karna çıkıyorum 1 cikolatayla 2,5 kilo almış olabilirmiyim şuan şok icindeyim
Valla bilemiyorum pek inanmadım tatile gittim ben 6 gün haziranda pizza kadayıf 3 4 gun kebap dondurma herseyi yedim 1,5 kg aldim herhalde 1 adet çikolatayla 2,5 kg almis olamam . 2,5 kg demek 14350 kalori demek ben sadece 455 aldim cikolatadan dün toplam 1600 kalori filan almıştım yani zaten 200 300 ünude yakmistim. Ama anlamadımNasil olur
Regl yeni bitti . 77 oldugumuda sanmıyorum . 75.8 çünkü kilom bi cikolata ile 77 de olmam imkansz 78 cikiyo ilgincRegl oncesi fln mi, bi gunde bu kadar farketmez bi cikolatayla. Bir de sen Sabah daha fazla cikiosun sanirsam. Yani 77 lerdesindir buyuk ihtimal. Moralimi bozma canim, farkli seyler denemekten baska caremiz yok
Zaten kilo almamissindir canim oyle hop diye kilo alinmaz ki. Su dengesiyle fln alakalidir. Dun su tutan baska seyler yemis olabilir misin? Bugun protein agirlikli beslenip, odem cayi fln ic bence. Bir de bok su tuket bakalim yarina duzelir insallahRegl yeni bitti . 77 oldugumuda sanmıyorum . 75.8 çünkü kilom bi cikolata ile 77 de olmam imkansz 78 cikiyo ilginc
Odemdir buyuk ihtimal cok fazla cunku dunyalari yesem bn alamam bi gunde o kadarrValla bilemiyorum pek inanmadım tatile gittim ben 6 gün haziranda pizza kadayıf 3 4 gun kebap dondurma herseyi yedim 1,5 kg aldim herhalde 1 adet çikolatayla 2,5 kg almis olamam . 2,5 kg demek 14350 kalori demek ben sadece 455 aldim cikolatadan dün toplam 1600 kalori filan almıştım yani zaten 200 300 ünude yakmistim. Ama anlamadım
Nasıl olur ha... nasl olurNasil olur
Canım her yönden çok üzücü olmuş ama kendini strese soktukça kilo gitceksede gitmiyor bende kilo azaldı zor gidiyor listeyi etkilemiyim diye çok stres yaptm iyice durdurduk böyle yapmamız lazm o çikolata mutlaka yağ olarak vücutta depo oluyor biliyor ama tabikide 2.5 kilo diil bir kaç yüz gram yağın artmştr malesf tüm haftanı etkiler oda ama geriye kalan 2kilo direk su dur çünkü bunu geçen günde yazmıştım karbonhidratlar kendinin 4katı kadar su tutulumu yapıyormuş yani dün aldığın karbonhidratlar ×4 su tutulumu oldu ondan rakam bu o suyu atmak için bir iki gün ödem söktürücü şekilde yiyip içmelisin ki su tutulumu atılsın canm mümkün oldukça tuzsuz karbonhidrat siz beslenip ödem sökücü çaylar ile destekle mesela maydonoz varsa 6ince dal maydonozu yarım limon ve 1bardak şu ile robottan geçir iç yada kaynatıp iç iki şekilde de de olur hangisini rahat icebilirsen o şekil hazırla bundan günde 2bardak içebilirsin ödemi harika atıyorBugun moralim.sifir bütün gün tek başıma evde geciricem eşim arkadaşlarıyla denize gtti bi de mangal ypcaklarmis oh . Bi de ac karna 78.2 cikti saka filan sanirim gercek olamaz
Bence o baska biseyden kaynakliNasıl olur ha... nasl olurvay hain beni sabaha 2.5 kilo fazla çıkaracaktn 62.5 a kızarken 65 olacaktım sabah demekki sonrada nasl olur diyecektin bana da
Canım her yönden çok üzücü olmuş ama kendini strese soktukça kilo gitceksede gitmiyor bende kilo azaldı zor gidiyor listeyi etkilemiyim diye çok stres yaptm iyice durdurduk böyle yapmamız lazm o çikolata mutlaka yağ olarak vücutta depo oluyor biliyor ama tabikide 2.5 kilo diil bir kaç yüz gram yağın artmştr malesf tüm haftanı etkiler oda ama geriye kalan 2kilo direk su dur çünkü bunu geçen günde yazmıştım karbonhidratlar kendinin 4katı kadar su tutulumu yapıyormuş yani dün aldığın karbonhidratlar ×4 su tutulumu oldu ondan rakam bu o suyu atmak için bir iki gün ödem söktürücü şekilde yiyip içmelisin ki su tutulumu atılsın canm mümkün oldukça tuzsuz karbonhidrat siz beslenip ödem sökücü çaylar ile destekle mesela maydonoz varsa 6ince dal maydonozu yarım limon ve 1bardak şu ile robottan geçir iç yada kaynatıp iç iki şekilde de de olur hangisini rahat icebilirsen o şekil hazırla bundan günde 2bardak içebilirsin ödemi harika atıyor
Canım mavi çikolata sonrası bu sabah +2.5 kilo çıkmiş mesela onu düşün yemezsinAnnem zorla kek yedirecek bana hemde kakaolu zor duruyorum ya
Haklısın canım patatesmi yiyeyim benCanım mavi çikolata sonrası bu sabah +2.5 kilo çıkmiş mesela onu düşün yemezsin
Canim nie uzuluosun ki , Ben evde yalniz takilmayi cok seviyorum. Benim esim de gitti tatile hem de 1 haftaligina. Yapacak bi suru seyin oluo evde biri varken yapamadigin. Bosver yalnizligin tadini cikarMoralim.cok bozuk eşim oh mis aquaparka gtmis eyleniyor ben evde yapayalnız hemde bütün gün . Bi de kilo çok.cikti . Istahim kActi npcm tüm gün ben tek başına pazar olunca dahada üzülüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?