- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.921
kuzum bence gayet iyi gitmiş ilk zamanlar normalGünaydın kızlar nasılsınız
Geçen Cuma 59.2
Şimdi 58.7
Fark 0.5
Yüzde 0.85
İnşallah doğru hesaplamışimdir
@tgb1907 canım bı sure daha adaylarda devam edeyim tam adapte olamadım çünkü tam manasıyla dikkat etseydim belki daha fazla giderdi
ramazanda bende aynı senin gibi olmuştum görümcem bi ilaç verdi suya katılıp içiliyor, gece 12 gibi içtim sabah 7 de karnımda bi ses ama nasıl fena dedim noluyorBugün 4.gun. ne yapicam hiç bilmiyorum
Sinameki icicem en sonunda
İsmi ne canım. Patlamam dimi yaaramazanda bende aynı senin gibi olmuştum görümcem bi ilaç verdi suya katılıp içiliyor, gece 12 gibi içtim sabah 7 de karnımda bi ses ama nasıl fena dedim noluyoraklıma geldi ilaç içtiğim koştum wc ye allahtan koşmuşum o nasıl bi rahatmadır tarifi yok
Geçmiş olsun canım. Biran önce dizin iyileşir ve diş etinde kapanmıştır.Ayni malesef agriyor, doktora gitcem. Boyle durumlarda dize zorlama yapmadigi icin yuzme oneriliyor spor olarak. Ama dis cektirmistim, Iltihap kapmasin diye 2 haftadir gitmiyorum. Haftaya yuzmeye devam ederim.
Dimi her öğün arasında spor diyor.Canim bu baya hareket isteyen biseymis , haftasonu yapabilirim anca ama onda da haftasonu biyerlere fln gidioruz. Ama yapmaya calisirim
Rica ederim, canım.Çok teşekkür ederim canımmm
Teşekkür ederim kaptanım.çok geçmiş olsun kuzum
Bu rahatlamayı hepimiz deneyimlemeliyiz bence bende merak ettim kaptanım ismini. Suya karışınca tadı kötüymüş gibi bir izlenim yarattı zihninderamazanda bende aynı senin gibi olmuştum görümcem bi ilaç verdi suya katılıp içiliyor, gece 12 gibi içtim sabah 7 de karnımda bi ses ama nasıl fena dedim noluyoraklıma geldi ilaç içtiğim koştum wc ye allahtan koşmuşum o nasıl bi rahatmadır tarifi yok
Geçmiş olsun. Benim menisküs problemim var ve yüzme iyi geldi (zıplama çok kötü geliyor ama arada yapıyorum) . Başlarda yüzme zorladı ama sonra rahatladı.Ayni malesef agriyor, doktora gitcem. Boyle durumlarda dize zorlama yapmadigi icin yuzme oneriliyor spor olarak. Ama dis cektirmistim, Iltihap kapmasin diye 2 haftadir gitmiyorum. Haftaya yuzmeye devam ederim.
magnesie calsinee tozİsmi ne canım. Patlamam dimi yaa
yukarıda yazdım canım isminiBu rahatlamayı hepimiz deneyimlemeliyiz bence bende merak ettim kaptanım ismini. Suya karışınca tadı kötüymüş gibi bir izlenim yarattı zihninde
HarikaaaaKızlar günaydınnnn.
Geçen cuma 76.3 idim
Bugün 74.5 olmuşum biraz da kabız halim nefret ediyorum regli olmaktan
Fark 1.8 kilo
Yüzde 2.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?