- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.401
Sagol caniiiimEline sağlık canm
Kan guruplarina gore beslenme icin deney yapilmis ama kan gurubuna gore beslenenlerle beslenmeyenler arasinda bir fark görülmemiş.
Tabiki etkileri olabilir farkli kisilerde farkli farkli olarak.
Aslinda konu başında ikinizde ayni şeyi soylemissiniz zaten her A ayni degil herkesde ayni etki olmaz gibi ama biraz gereksiz uzamış konu yanlis anlasilmalar olmus.
Neyseki anlaşmışsiniz
Ne kotu etkilemesi canim olur mu öyle şey simdiye kadar zaten cok guzel geldinarada duraksamalar tokezlemeler olabilir sıkma canını
Ellerinize saglik bereketli olsun kuzum
[/QUOTEsagol kuzum
Gozun aydin canim bu arada iyi tatillerArtık.yine burdan devam kızlar ban bitti
Nasil oldun toparlan mi bayağıSagol caniiiim ❤
Supersin.Eki Görüntüle 2301456 bi tatil pozu gelsin o zmn benden
Canm keşke gitmeden araştırsa idin ona göre gidip gitmemeye karar verirdiniz böyle zorluklar olmazdı yada keşke bana sorsaydin canm.ben avcumun içi gibi biliyorum her yerini izmir kadar hakimim oraya ama olan olmuş artk sağlık olsun zaten sezonun bu mevsimin de otel filan bulamazsınız beachli oteller kapidan 1gecesi i kişi başı 1000 tl filan derler ve pansiyonlarda bile boş yer bulmak imkansız gibi bisi yani siz otel planı diil camp düşünmüşsünüz ama camp alanı var mı uygun mu diye de araştırmamışsın direk yoka cikmissiniz bilmeden valla ortada kalma ihtimaliniz cok buyuktu ondan en azindan kalabilcek bir otel bulduğunuza şükredin valla kalacak yer bulamama ihtimaliniz çok büyük tü neyse sağlık olsun artk bidahikelere araştırıp gidersinizKızlar ben dün bodruma geldim buraya ilk kez geldik.hic kendi kamp sandalyemizi masa semsiye koyacak normal beach olmayan insanların bi yerleri kapatmadığı bi yer bulamadık 2 bckta dün öğlen burdaydık ama saatt 5 e kadar yer aradık yorgunluktan sinirden çıldırdık eşimle . Normalde dstcaya gidecektik datcaya gemiyle gidiliyormus başka ulaşım yokmuş bilmiyorduk bodrumda kalınca planlar bozulunca öylece kaldık otelde yoktu . Sıradan bi otel buldum geldik bu seferde sular kesikti denizden çıktık tuzlu tuzlu kaldık. Ama otel denize sıfır cıktı şans eseri havuzlu restoranlı filan kahvaltı dahil baya beğendik . Bugün akşam döneceğiz 2 gündüz 1 gece lik.tatil işte öyle geldik aslında çadırda deneyelim ilk kez dedik ama düzgün kamp yeri dr bulamadık dün yollarda zehir oldu günümüz yer arayıp bulamamaktan.. çıldırdık yani . Bugün daha anca kendimize geldik yorgunluktan akşam doncez. Diğer üyelikten gireyim ban bitmiştir öpüyorum
Ben datcayi araştırıp yerler bulmuştum bodrum işi sonradan cıktı ondan böyle oldu ama çok kalabalık yok baya boş otel vardı sans eseri bizim bulduğumuzda havuzlu denize sıfır cıktı . Ben öyle ilk bulduğuma tıklamıştım yakınlardaki mecburiyetten. Otelde iyi temiz çıktı hatta kahvaltı yeri denize sıfırdı masalar filan . Şimdi çıktık ordan denizdeyiz akşam gumusluk yakın orayı gezelim diyoruz sana soracaktım aslında ama saat geç olmuştu zaman bulamadım acil bi yerlerden yer bakmam lazımdı . Zaten doğru düzgün gezemedik. Şuan turgutreisdeyiz. Akyarlar ve bodrum merkezi arabayla turladik . Dün de akyarlarda girdik denize aspat beach diye bi yer orayı beğendik ama genel olarak bodrumu pek beğenmedik biz . Genelde soğuk suyu olan sessiz sakin koylari seviyoruz eşimle .Canm keşke gitmeden araştırsa idin ona göre gidip gitmemeye karar verirdiniz böyle zorluklar olmazdı yada keşke bana sorsaydin canm.ben avcumun içi gibi biliyorum her yerini izmir kadar hakimim oraya ama olan olmuş artk sağlık olsun zaten sezonun bu mevsimin de otel filan bulamazsınız pansiyonlarda bile boş yer bulmak imkansız gibi bisi yani tabi siz otel planı diil camp düşünmüşsünüz ama camp alanı var mı diye de araştırmamışsın buna ondan en azindan kelebilcek otel bulduğunuza şükredin valal kalacak yer bulamama ihtimaliniz çok büyük tü neyse sağlık olsun artk bidahikelere araştırıp gidersiniz
Beyaz leblebi iyi ama sarı olan karbonhidratlardan değeri yüksek. Az tuketmeli ama tok tutar doğruKızlar, belki biraz geç oldu ama leblebiyi keşfettim. Tok tutuyor ve kalorisi az. Denemediyseniz deneyin derim.
Evet gereksiz uzadı. Araştırmayı atabilir misin? Merak ettim.Kan guruplarina gore beslenme icin deney yapilmis ama kan gurubuna gore beslenenlerle beslenmeyenler arasinda bir fark görülmemiş.
Tabiki etkileri olabilir farkli kisilerde farkli farkli olarak.
Aslinda konu başında ikinizde ayni şeyi soylemissiniz zaten her A ayni degil herkesde ayni etki olmaz gibi ama biraz gereksiz uzamış konu yanlis anlasilmalar olmus.
Neyseki anlaşmışsiniz
Ne kotu etkilemesi canim olur mu öyle şey simdiye kadar zaten cok guzel geldinarada duraksamalar tokezlemeler olabilir sıkma canını
Ellerinize saglik bereketli olsun kuzum
Arkadaşlar dün yanlış yazdım 67,2 kilom. 300 gr vermişim. Maalesef alay konusu edilmesi de hiç hoş olmadı. Hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Çok yanlış oldu ve bu yorumu asla kabul etmiyorum. Biran önce hedef kiloma ulaşıp ayrılmak istiyorum ama başka bir gruba geçmek istiyorum mümkünse.Sonuç itibariyle kırmızı eti azaltıp ekmeğe başladım ve meyveyi artırdım ve bugün sabah 70, 2 çıktım.
Bu hafta artık 71i göreyimmm. Sen de 60ı gör inşallahh ne güzel olurMaşallah canım benim bu kadar koşturma ve yanında çakıl hepsine yetişmişsin süpersin bu koşuşturma tartıyada yansır merak etme bu hafta güzel düşüş gelecek senden ben eminim
Her hafta düşüş olcak diye bir şey yok ki kuzum bak bu hafta bende sabittimbizde önümüzdeki cuma katkı sağlarız listeye ayrıca haftalarca üst üste bu listeye en iyi katkıları sen yaptn şimdi bir iki hafta iyi gitmedi diye öyle şey olur mu spor yarışına gelince de kapışamıyoruz ki sen hepimizi ezip geçiyorsun
Canm bodrum eğlenceleri ve gece hayatı ile meşhurdur biz en çok ondan her yıl mutlaka tatilin birinide borda yapiyoruz beachlerin gündüz partileri filan oluyor gece zaten gümbet yada merkez marina halikarnas sahili filan yine çok hareketli eğlenceli ve çok özel clupleri var meshur katamaran var yat denize açılıp diskoya dönüşüyor vs. Vs. Vs. Ama siz tam zıttı şeylerden hoşlanıyorsunuz keşke fethiye ye datça ya filan gitse idiniz bodrumun òyle doğal güzellikleri yoktur eğlenceleri vardır canm ama size en uyabilecekler e gitmişsin akyarlar güzel bide kadıkalesi plajda güzeldir beach olmayan yerler var turgut reis de de halk pilaki daha yoğun onları tercih edebirsin zaten bir çok plajında eğer o plajın beach i otele ait diil ise genelde çarelerin ilgilendiği plajlar oluyor ve sezlonglar ücretsiz ama cafeler bir şey yiyip içme karşılığı alanı kullanabiliyorsunuz filan siz sakin koy sağuk su seviyorsaniz zaten size otaraflar uymaz siz izmir,dikili ordan çanakkaleye kadar olan taraflar size hitap ediyor izmirden çanakkale ye doğru şu hep buz gibi ve daha çok köy yada halk plajları var kamp alanları var çanakkaleyi özellikle tavsiye ederim seneye için çanakkayi araştır canm denizi de pril pril heryer yemyeşil ve sessiz sakin koylar dolu ve kamp alanları dolu her yerinde ama akşam mutlaka gümüşlüğe gidin orası çok güzelBen datcayi araştırıp yerler bulmuştum bodrum işi sonradan cıktı ondan böyle oldu ama çok kalabalık yok baya boş otel vardı sans eseri bizim bulduğumuzda havuzlu denize sıfır cıktı . Ben öyle ilk bulduğuma tıklamıştım yakınlardaki mecburiyetten. Otelde iyi temiz çıktı hatta kahvaltı yeri denize sıfırdı masalar filan . Şimdi çıktık ordan denizdeyiz akşam gumusluk yakın orayı gezelim diyoruz sana soracaktım aslında ama saat geç olmuştu zaman bulamadım acil bi yerlerden yer bakmam lazımdı . Zaten doğru düzgün gezemedik. Şuan turgutreisdeyiz. Akyarlar ve bodrum merkezi arabayla turladik . Dün de akyarlarda girdik denize aspat beach diye bi yer orayı beğendik ama genel olarak bodrumu pek beğenmedik biz . Genelde soğuk suyu olan sessiz sakin koylari seviyoruz eşimle .
Ben sana belki biraz sert dille belki biraz iğneleyici konuştum ve daha yumuşak ca ifade edwbilirdim diye kendimi eleştirip özgürümü diledim sen ise resmen hakaret vari ve direk kişiliğimi ele alan kendini daha üstün sanan kelimeler kullandın bunlarn kabul edilmesi asıl asla mümkün olamaz ve özur dilemeyen ve şuan hala uzatan sensin ben genede gece kendi nezaketimi gösterdim gecede uzamasın bugüne güzel başlayalım istedim ama gerçekten senin gibi biri ile aynı takımda olmak istemiyorum çok isabetli olur takım değiştirme hakkin var tabi kaptanımızArkadaşlar dün yanlış yazdım 67,2 kilom. 300 gr vermişim. Maalesef alay konusu edilmesi de hiç hoş olmadı. Hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Çok yanlış oldu ve bu yorumu asla kabul etmiyorum. Biran önce hedef kiloma ulaşıp ayrılmak istiyorum ama başka bir gruba geçmek istiyorum mümkünse.
Teşekkürler canım yardım içinCanm bodrum eğlenceleri ve gece hayatı ile meşhurdur biz en çok ondan her yıl mutlaka tatilin birinide borda yapiyoruz beachlerin gündüz partileri filan oluyor gece zaten gümbet yada merkez marina halikarnas sahili filan yine çok hareketli eğlenceli ve çok özel clupleri var meshur katamaran var yat denize açılıp diskoya dönüşüyor vs. Vs. Vs. Ama siz tam zıttı şeylerden hoşlanıyorsunuz keşke fethiye ye datça ya filan gitse idiniz bodrumun òyle doğal güzellikleri yoktur eğlenceleri vardır canm ama size en uyabilecekler e gitmişsin akyarlar güzel bide kadıkalesi plajda güzeldir beach olmayan yerler var turgut reis de de halk pilaki daha yoğun onları tercih edebirsin zaten bir çok plajında eğer o plajın beach i otele ait diil ise genelde çarelerin ilgilendiği plajlar oluyor ve sezlonglar ücretsiz ama cafeler bir şey yiyip içme karşılığı alanı kullanabiliyorsunuz filan siz sakin koy sağuk su seviyorsaniz zaten size otaraflar uymaz siz izmir,dikili ordan çanakkaleye kadar olan taraflar size hitap ediyor izmirden çanakkale ye doğru şu hep buz gibi ve daha çok köy yada halk plajları var çanakkaleyi özellikle tavsiye ederim seneye için çanakkayi araştır canm denizi de pril pril heryer yemyeşil ve sessiz sakin koylar dolu ama akşam mutlaka gümüşlüğe gidin orası çok güzel
Canm çok harika bir koy var aslında ama oraya biraz uzak kalabilir yalıçiftlik çok güzel denizi çakıl taşı akvaryum gibi içi çok güzle pırıl pırıl ve şu daha soğuk ormanın içinden gidiliyor ve sanırım orası tam istediğniz gibi bir yer yaklaşırken marketlerden alışveriş yapın koya girince yakında market filan bulamazsınız navigasyondan tarif eder size orayı dur ızelden atıyorum şimdi sanaTeşekkürler canım yardım içinburalara yakın güzel plaj var mıdır peki turgutreis ya da gumuslukte. Şuan kadikalesi plajinin yakinindayiz ama biz işte halk plajı değil de koy seviyoruz o da burda yokmuz . Datcada arabayla ulaşım olmadığı için buralarda kaldık napalim . Burayı da pek beğenmedik
Hala sataşıyorsun. Ben özrünü kabul etmedim ki. Bu kabul edilebilecek bir özür değil. Yaptığın yorumu dönüp tekrar okursan affedilemeyecek olduğunu görürsün.Ben sana belki biraz sert dille belki biraz iğneleyici konuştum ve daha yumuşak ca ifade edwbilirdim diye kendimi eleştirip özgürümü diledim sen ise resmen hakaret vari ve direk kişiliğimi ele alan kendini daha üstün sanan kelimeler kullandın bunlarn kabul edilmesi asıl asla mümkün olamaz ve özur dilemeyen ve şuan hala uzatan sensin ben genede gece kendi nezaketimi gösterdim gecede uzamasın bugüne güzel başlayalım istedim ama gerçekten senin gibi biri ile aynı takımda olmak istemiyorum çok isabetli olur takım değiştirme hakkin var tabi kaptanımıztugbaFB sana yardımcı olacaktır bu konuda
Iki gundur sunu anladim ki Sen okuduğunu anlayamıyorsun ben sana şuan hiçbir şekilde sataşmadım açıkça yazdm seninle aynı takımda olmak istemiyorum zaten ayrılma konusunda kaptanımız yardımcı olsun diye etiketledim okadar ortada bir sataşma yok benden bahseden sensin affetmedi beklemiyorum zaten ben grubun motiveni düşmesin tatlıya bağlansın istedim sadece yoksa s3nin özür dileyecek erdeme ve nezakete ulaşamamış olduğunu anladım özür beklemedim diyorum sen donup okursan ne kadar kaba olduğunu ve kimseye karşı kullanma hakkın olmayan özür dilesen de affetmiyecegim kelimeler olduğunu görürsün ama sen o erdeme sahip diilsin senden özür beklenemez senin problemin konular diil zaten senin özel problemlerin var bana takılmiş kalmışsın ama ben senle uğraşmak istemiyorum benim tek dediğim senin gibi biri ile aynı ortamda bulunmak istemiyorum idi ve sen benden bagsettigin icin bu cvb yazdm açıkça bunu dile yetiyorum sataşmıyorum hala bugün ortada birşey yokken konuyu tekrar açan tekrar benden bahseden sensin senin kaba tabirini kullanırsak yani sen sataşmış oluyorsun konuşma üslubun çok kaba hala da aynı oyuzden diyaloğa girmek istemem senin gibi biri ile benden bahseden ve cvp vermemi gerektirecek başka şey yazma lütfen ben senle diyolaga girmek istemiyorumHala sataşıyorsun. Ben özrünü kabul etmedim ki. Bu kabul edilebilecek bir özür değil. Yaptığın yorumu dönüp tekrar okursan affedilemeyecek olduğunu görürsün.
Diyetler hakkında farklı düşüncelerimiz olabilir bunu tartışabiliriz ama benim kişiliğimle alay edilmesi affedilecek birşey değil. Ben buna katlanmak istemediğimden ayrılmak istedim o kadar.
Yazdıklarını tekrar okuyup üslubunu analiz etmeni tavsiye ederim. Ne kadar itici, çirkin ve affedilemez sözler olduğunu göreceğinden eminimDaha bu cuma 67.5 dun70.2 çıktım deyip dans etmeni anlayamadım zaten sürekli ben kahvaltida 1dilim ekmek ve her gün 1 meyve yiyen biriydim ve kırmızı eti az tüketen biri iken tam tersini sen bunun tersini savunan sen ekmek bana iyi gelmiyor ekmek yemiyorum 5 saat tok kalıyorum vs. yazan sen şimdi ben bugün dukan yapicam diyince şu yazıyı yazman da bir ironi galiba gülüyorum artk sana bisey diyemiycem ama baban ekşi mayalı tambğd ekmek almış moralin mozulmus dediginde sana neden gayet sağlıklı kas kaybında engel olur tok tutar vs. Tarzı bir yazı yazıp hergün 1-2 dilim yemek iyidir diyen de bendim ve sen ondan sonra ekmek yemeye başlayıp şimdi bugün ben dukan yapicam dedim diye sanki tam tersi yaşanmış tam tersi savunulmuş gibi şu Yaziları yazman inailmaz gecmis yazilarin msjlarin a bakabilirsin ozman ne yazdgysam tersini soylemistin ve simdi ben bu diywti yapmaya kalkinca tüm savunduklarinin tam tersini buraya yazmaya başladin hayret verici bir durum seni anlayamıyorum diycem ama tamtersine bugune kadar anlamamisim galiba ilk kez şuan bunları iyice farkettim ve seni iyi anliyorum
Canm çok harika bir koy var aslında ama oraya biraz uzak kalabilir yalıçiftlik çok güzel denizi çakıl taşı akvaryum gibi içi çok güzle pırıl pırıl ve şu daha soğuk ormanın içinden gidiliyor ve sanırım orası tam istediğniz gibi bir yer yaklaşırken marketlerden alışveriş yapın koya girince yakında market filan bulamazsınız navigasyondan tarif eder size orayı dur ızelden atıyorum şimdi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?