- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.441
Yok canm hiç bırakır mıyım zayıflatmadan seniBnce kesin gider farklı beslenme tipine geçtiğin için sporun da çok iyi . Mezun ol ama beni birakmaamotive kaynagimsin
Peki ama bağırma yasağına göz mü yumulacak kaptan. Konuşmaları okumuşsundur zaten kim haklı kim haksız olayı değil artık hem dalga geçme hem de kural çiğneme ola yı var ortada. Çözülmeden ayrılmak istemiyorum. Çıkarmak istersen senin tercihin.
Evet kuzum bi öksürügüm kaldi onda gecer zamanla dun cok basim agridi gunes gexti galiba sersem gibiydim ablamda kaldm yeni geldm eve valla sicakta dondurmalar karpuzlar kolalar ne bulursak goturduk srrinlemek icin 3 litreyi gecikte su ictim sabah 57.4 tümNasil oldun toparlan mi bayağı
Geçmiş olsun canm yiyip ictiklerimize göre oynar tartı normal zaten sen de neden öyle çıktığının farkindasin ve dikkat edersen hemen geri gidecek zaten o ödemi hemen atacak vücut sende biliyosun zaten hiç takılma o rakama canımEvet kuzum bi öksürügüm kaldi onda gecer zamanla dun cok basim agridi gunes gexti galiba sersem gibiydim ablamda kaldm yeni geldm eve valla sicakta dondurmalar karpuzlar kolalar ne bulursak goturduk srrinlemek icin 3 litreyi gecikte su ictim sabah 57.4 tüm
Sagol kuzum dün cok fazla yoruldm ve cok sagliksiz beslendim 1 dk oturmadik surekli hareket ettik cokta sicskti terledim baya bi ama hamliktn et kesti resmen vucudum spor a baslicm hazir agrilarim varkenGeçmiş olsun canm yiyip ictiklerimize göre oynar tartı normal zaten sen de neden öyle çıktığının farkindasin ve dikkat edersen hemen geri gidecek zaten o ödemi hemen atacak vücut sende biliyosun zaten hiç takılma o rakama canımçok az kaldı senle mezun olucaz
Kahkaha emojisini komik gelen yerde kullanıyoruz ve sen durduk yere hızlı hızlı birsyler ispatlama çabasına girdin bu komikte bunu yapicam diye kilonu ters yazmışsın komik geldi güldüm buda normal bir durum ama ben sen kaşın ile gözün ile yaşama tarzın ile dalga geçer birşey yazıp kahkaha atarsam buna dalga geçme denir yani benim dalga geçmediğimi bilecek bu ayrımı yapabilecek yaştasınız ve diyolaga girmeyelim diye ısrar etsem de zorla hala bana etiket yazıp yazmaya devam ettin diyolaga girmek de ısrar ettiğin için büyük harfle Muhattap olmayalım yazdm hatta bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama zorunlu bıraktın diyede aynı msj da ne anlamada yazdığım ap açık ortada bağırma olark yazılmadığını çok çok iyi biliyorsun yani hem dalga geçme hem bağırma olmadığını sen kendinde biliyor ama hiç utanmıyorsun ve çekinmeden iftira atıyorsun çok yazık yani ve hala burda durup iftira atmak ile bir yere varabileceğini sanıyorsun gerçekten yazık !Peki ama bağırma yasağına göz mü yumulacak kaptan. Konuşmaları okumuşsundur zaten kim haklı kim haksız olayı değil artık hem dalga geçme hem de kural çiğneme ola yı var ortada. Çözülmeden ayrılmak istemiyorum. Çıkarmak istersen senin tercihin.
Kilo olarak zaten Muhteşemdin kuzum yaaaSagol kuzum dün cok fazla yoruldm ve cok sagliksiz beslendim 1 dk oturmadik surekli hareket ettik cokta sicskti terledim baya bi ama hamliktn et kesti resmen vucudum spor a baslicm hazir agrilarim varkenip atlamayi dusunuyorum herkes cok zayiflamissin yeter bu kadar diyo sporla toparliyaym mezun olmama az kaldi zaten 3 kilo daha vrsem yetiyo
Cunku senin boyun benden uzun o yuzdn bnm kilolar.sana tamKilo olarak zaten Muhteşemdin kuzum yaaabide spor yapsan zaten ooff diyorum yani olay olay 56-57 lerde dolanıyorsun yaaa tam benim hayalimdeki rakamlar benimde spor çok iyi ama diyet biraz relaks dı bende diyeti çok sıktı şimdi ikimizinde diyet +spor konusu eksiksiz olmuş olucak ve bu şekilde çabucak atıcaz o 3 kiloyu
Artık beni alıntılama seninle muhatap olmak istemiyorum. Mesajlarımda görmek istemiyorum.
Sagol tatlım ❤❤❤Yok canm hiç bırakır mıyım zayıflatmadan seni
Seni
ucukgenclik i
tugbaFB ı
SchonerDuft u
Hepinize tek tek söz verdim sizi zayıflattmadan pesinizi asla bırakmam diye zaten kaç kez size verdiğim söz var nasl bîrakırım ben sizihem burdan hem özelden elimden geleni yapmaya çalısyorum devam de edecem siz hedefe varana kadar tüm bildiklerimi öğrendiklerimi uygulayıp fayda aldm larımı mutlaka haber veriyorum sizin için❤ sizi asla bırakmam nasıl hedefe varmadan bırakmam sizi dediğim melisa- ile magickk in mezuniyetini gördü isem sizinde sırayla mezuniyetinizi görmeden içim rahat etmez zaten ama önce bikez siz beni mezun edeceksiniz ❤❤❤
Ben tartılmasam olur mu izinliyim zatenKızlar yarın tartılmayı unutmayın ❤
Yeni gelen arkadaşlarım bizler pazartesi günleri kontrol amaçlı tartılıyoruz cumaya göre durumumuzu kontrol ediyoruzsabah aç karna tartılıp bildirirseniz hafta için durumumuzu görüp öyle başlarız
Size iyi kilo vermeler diliyorum.blonde ambition kizlar bence artik yeter tartisma baslangiciniz cok sacmaydi ama belliki yildiziniz uyusmuyo yoksa bu kadar uzamazdi gerilmeyin germeyin saglikla kilolarimizi vermeye devam edelim
Ayriliyo musun takimdan yapmasaydin keske arada oluyo boyle seylerSize iyi kilo vermeler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?