- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.461
canm harika yerleri var ama size uygun diil işte sizin istediğiniz şekilde yerleri pek yok yani zaten en güzel yerler lüks otellere ve beachlere ait yerleri oluyor dediğim gibi herkes oraya afterpartiler için gider lüks otellerin olduğu beachler en güzel denizleri kapatmış durumda ben çok seviyorum o tarz yerde eğlenip denize girmeyi ama siz sevmeyince işte oraz seçenek çok daralıyorO kdr yol çektik geldik bodrumun hicbir denizini beğenmedik nefret ettik burdanherhalde bize denk geldi bütün kötü yerler . Akşam da gezmekten vazgeçtik 3 saat yolculuk cekicez bi de şimdi tatile geldik zehir oldu ya
Cnm şimdi şöyle bi konu var biz senelik 2 kez tatil yapıp yüksek bütçe ayırıyoruz bu iki günlük makul olsun istedik o da datça olacaktı bodrum son dakka cıktı burası da makul biryer olmadığından uymadı . O haldeki bir ton para harcadık ve hiç eğlenemedik kötü oldu yani . Yuksek bütçeye uygun burası. Ama ben yüksek bütçeli tatil olarak da burayı seçmem zaten çok öyle icki gece hayatı durumumuz yok bi de deniz bizim için önemli burda hep sıcak işte aynen . Zevkler kişiden kişiye isteklere göre değişiyor ne yapalım gelmiş görmüş oldukcanm harika yerleri var ama size uygun diil işte sizin istediğiniz şekilde yerleri pek yok yani zaten en güzel yerler lüks otellere ve beachlere ait yerleri oluyor dediğim gibi herkes oraya afterpartiler için gider lüks otellerin olduğu beachler en güzel denizleri kapatmış durumda ben çok seviyorum o tarz yerde eğlenip denize girmeyi ama siz sevmeyince işte oraz seçenek çok daralıyorsizin istediğiniz tarzda sakin koy camp alanı için filan bodrum gidilecek uygun bir yer olmuyor malesef ama gümüşlük o otantik hali denize sıfır boydan boya masaları üzerine sarkan kabak lambaları ile süslenmiş çok hoş çok meşhur bir yer orda masada oturup rakı balık yapmak denizin içinde o otantik ortamda içki keyfi yapmaya herkes gider oraya bu saatten sonra tam gece orası alkol ve keyif için güzel bir yerdir fiyatlar baya abartılıdır orda ama bence çok keyifli bir yer işte sizin beklentiniz in tersi yönünde gidince herşey zaten keyif alamaman da çok normal canm olsun bunun için canınızı sıkmayın olur böyle şeyler hemde bodruma hiç gitmemiştim diyorsun ozman en azındanşöyle düşün hiç olmaz ise gitmiş bodrumda görmüş oldun
Hey maşallah ben haftasonu tirtt
Kızlar muhteşem bir spor yaptm
Duşa girerken resmen sırılsıklam olmuş halde idim
35 dakika koşu bandı (bunun çoğu kısmı koşarak)
65 dakika kondisyon bisikleti
100 kol Plates lastiği ile
100 göğüs ve kol plates çemberi ile
200 iç bacak plates çemberi ile
200 alt karın plates hareketleri
200 mekik
50 tane duvardan şınav
500 Tranbolin zıplaması
Ve sırılsıklam halde duşa gidiş
Ve dukanın 2.günüde sorunsuz bitti
Dukan Menülerimi yarn toplu halde yazcm
❤ Sağol canm artk son kilolar olduğu için platese ağırlık vercem diyordumHey maşallah ben haftasonu tirtt
Sen aldın yürüyorsun müthiş
Iyi sevindim kuzum insallah cabucak gecer oksurugunde.Evet kuzum bi öksürügüm kaldi onda gecer zamanla dun cok basim agridi gunes gexti galiba sersem gibiydim ablamda kaldm yeni geldm eve valla sicakta dondurmalar karpuzlar kolalar ne bulursak goturduk srrinlemek icin 3 litreyi gecikte su ictim sabah 57.4 tüm
Icine girebildigin bazanin altinda ne zamandir yatan giyemedigin pantolanlari duşunHala o fırındaki müthiş güzel görünen tatlıları düşünüyorum agliycsm o kdr moralim çok bozuk . Bodrumu da hiç yenemedik tatil iğrençti. Bi de saatlerce yol cekcez şimdi moralim sıfır
Bağırma dediğin büyük harfle yazma sanırım öle bi yasağı bilmiyordum ayrıca bu konuda karar merci ben değilim varsa bi kural çiğneme yetkili kişiler ceza yöntemini uygularlarPeki ama bağırma yasağına göz mü yumulacak kaptan. Konuşmaları okumuşsundur zaten kim haklı kim haksız olayı değil artık hem dalga geçme hem de kural çiğneme ola yı var ortada. Çözülmeden ayrılmak istemiyorum. Çıkarmak istersen senin tercihin.
Sagol cnm . Nivea sıkılastrici krem gelmiş mis gibi kokuyor ins ise yarar . Sende bi değişim oldu mu bikac gundur?❤ Sağol canm artk son kilolar olduğu için platese ağırlık vercem diyordumaçılışı yaptm bugün sende yarın yaparsan benden aşşağı kalır yanın yok zaten spor konusunda süpersin
Onları artık giyiyorum da yersem giremem o da doğruIyi sevindim kuzum insallah cabucak gecer oksurugunde.
Olsun fistik odem de olmuştur o da gider cumaya kadar dikkat edersen hatta eksi bile olursun
Icine girebildigin bazanin altinda ne zamandir yatan giyemedigin pantolanlari duşun
Yok canm hiç bırakır mıyım zayıflatmadan seni
Seni
ucukgenclik i
tugbaFB ı
@SchonerDuft u
Hepinize tek tek söz verdim sizi zayıflattmadan pesinizi asla bırakmam diye zaten kaç kez size verdiğim söz var nasl bîrakırım ben sizihem burdan hem özelden elimden geleni yapmaya çalısyorum devam de edecem siz hedefe varana kadar tüm bildiklerimi öğrendiklerimi uygulayıp fayda aldm larımı mutlaka haber veriyorum sizin için❤ sizi asla bırakmam nasıl hedefe varmadan bırakmam sizi dediğim melisa- ile @magickk in mezuniyetini gördü isem sizinde sırayla mezuniyetinizi görmeden içim rahat etmez zaten ama önce bikez siz beni mezun edeceksiniz ❤❤❤
Çok azaldı kilo vermem ya 1 ay 1 hafta 75 de kaldım bi hafta 75.0 bi hafta 75.8 bi hafta 75.2 filan derken 1 ay 1 hafta kaldı . Bu haftada ine ine 74.4 olmuş. Kiloyu artık çok çok çok zor veriyorum .
Canım sen stres yapma o da en büyük düşmanın aslında diyetisyen kontrolunde zayıflasaydın bu kadar moralin bozulmazdı çünkü kilon değişmiyo ama yağ oranın kesinlikle azalıp kas oranın artıyo o yüzden tartı fazla oynamıyo bayram öncesinde konusu olmuştu detoks yapmayı denedin mi biraz şaşırt metabolizmanıÇok azaldı kilo vermem ya 1 ay 1 hafta 75 de kaldım bi hafta 75.0 bi hafta 75.8 bi hafta 75.2 filan derken 1 ay 1 hafta kaldı . Bu haftada ine ine 74.4 olmuş. Kiloyu artık çok çok çok zor veriyorum .
Üstelik akşam spor ekleyip arttirdigim halde
O kdr arttırdım ki her yerim.agridi hafta ici günde 2 saatten çok spora ayırıp cikolata tatlı zararlı vs. Yemedigim halde 500 gr gitti . Nasıl olucak bu iş bilmiyorum . 69 a 5 kilo 400 gr kaldı . Inş darısı bana çok istiyorum ya su 69 u . Inş hepimiz tez zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız
Denemedim daha ama bu hafta ici sebze ağırlıkla beslenmeye calisicam hep protein besleniyorum çünkü . Aslında vücudum 70 kilo görüntüsünde kesin kas kazandimCanım sen stres yapma o da en büyük düşmanın aslında diyetisyen kontrolunde zayıflasaydın bu kadar moralin bozulmazdı çünkü kilon değişmiyo ama yağ oranın kesinlikle azalıp kas oranın artıyo o yüzden tartı fazla oynamıyo bayram öncesinde konusu olmuştu detoks yapmayı denedin mi biraz şaşırt metabolizmanı
Evet ben artık sahalara geri döndüm. Tabi annem gene gel demezseYok canm hiç bırakır mıyım zayıflatmadan seni
Seni
ucukgenclik i
tugbaFB ı
@SchonerDuft u
Hepinize tek tek söz verdim sizi zayıflattmadan pesinizi asla bırakmam diye zaten kaç kez size verdiğim söz var nasl bîrakırım ben sizihem burdan hem özelden elimden geleni yapmaya çalısyorum devam de edecem siz hedefe varana kadar tüm bildiklerimi öğrendiklerimi uygulayıp fayda aldm larımı mutlaka haber veriyorum sizin için❤ sizi asla bırakmam nasıl hedefe varmadan bırakmam sizi dediğim melisa- ile @magickk in mezuniyetini gördü isem sizinde sırayla mezuniyetinizi görmeden içim rahat etmez zaten ama önce bikez siz beni mezun edeceksiniz ❤❤❤
Evet ben artık sahalara geri döndüm. Tabi annem gene gel demezseYok canm hiç bırakır mıyım zayıflatmadan seni
Seni
ucukgenclik i
tugbaFB ı
@SchonerDuft u
Mutlaka öyledir çünkü ağır spor yapıyorsun yağ kaybetmemen imkansız ölçüm yaptrdın mı tekrar fark var mı ölçülerindeDenemedim daha ama bu hafta ici sebze ağırlıkla beslenmeye calisicam hep protein besleniyorum çünkü . Aslında vücudum 70 kilo görüntüsünde kesin kas kazandim
Evet canm kokusu muhteşemSagol cnm . Nivea sıkılastrici krem gelmiş mis gibi kokuyor ins ise yarar . Sende bi değişim oldu mu bikac gundur?
Hadi artk başla canm nekadar erken okadar iyiEvet ben artık sahalara geri döndüm. Tabi annem gene gel demezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?