- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.501
canım limonlu maydonuzlu su içebilirsen suyu 1 lt arttır vücut ödem yapmıştır birden düşersin sıkıntı etme biraz da zıpla hop oyna ter at rahat hissersin kendiniBen de 200 gram almışım ama zaten patlayacak gibi hissediyorum regl zamanı da değil2 gün geçti vermedim hiç hatta aldım
ayrılırken kaçtın canımBugün 67 kilo çıktım bende kızlar izine iyiki ayrılmışım yoksa sonuncu olmam kaçınılmazdı kaç haftadır
yok canım ihtiyaç var genelde yazanlardan 1 2 kişi kalırdı ilk defa fire vermedi14. Takıma buyurun dediğiniz için geldik arkadaşlar eğer ihtiyaç yoksa farklı bir grupta devam edebilirim ben.
Dün yemek yemedim akşam . Haftasonu 2 dondurma 1 bira az cips yedim onlar yaptı sanrmDün gece su içip mi uyudun? Ya da pirinç pilavı falan mı yedin vücutta dört kat su tutuyor sonuçta
Yok cnm regl daha var . Ben az bi kaçamak yapayım hep böyle oluyor
Afiyet olsun canim. Insallah tutar seni.Markete gidip gelip tekrar tartıldım 75.4 Cikti bu seferdekhvalti yapicam şimdi
Ceza kahvaltım yeşil çay normal çay zeytin yumurta Eki Görüntüle 2301737
Haftasonu piknige gittik 1kilo fazla ciktim bugunVerano_porteno noldu öyle cnm
Cokta yememissin ama gider insallah artin kuzum ne kadar artidasinBende dün piknikteydim hareketli geçti bayagi yurudum
Çoğunlukla da salata kofte yedim az ekmekle biraz da sucuk odem yapar diye kendimi tutmaya calisip fazla yemedim
4 civari yemistim aksam eve gelince aciktim ekmeksiz kozlenmis patlicanla yogurt yedim gecistirdim yinede dengeleyememisim arti cikti
Bn de 1 kilo fazlaydım ilk 1,5 cıktı sonra tekrar baktım 1 kg cıktı odem tutmuş vücudumuz 1 kilo 7200 kalori demek o kdr almamiszdr imkanszHaftasonu piknige gittik 1kilo fazla ciktim bugun
Sagol canım ❤Afiyet olsun canim. Insallah tutar seni.
Aynen canim odemdir kesin , bu aksam bisey yememeyi dusunuyorum atmak icin. Kahvalti ve ogle yemegini yedim hafif beslendim. Bakalim umarim Sabah gider, bazen kalici olabilioBn de 1 kilo fazlaydım ilk 1,5 cıktı sonra tekrar baktım 1 kg cıktı odem tutmuş vücudumuz 1 kilo 7200 kalori demek o kdr almamiszdr imkansz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?