Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zaten o yapilanlar yuzunden birazda bu tavirlarimiz :) herkes kendi cocuguyla ilgilensin onlar buyutmus sira bizde ben kendi cocugumu kendi istedigim gibi yetistirip buyuturim onlara da sevmek duser gerisi kimsenin haddi degil zaten
Kesinlikle öyle. Biriktiriyolar içimizde.
Herkes kendi evladından meshuldur, sonuçta bizim evlatlarımız istediğimiz gibi büyütürüz Allahın izniyle aynı dediğin gibi

Aliskanlik olmus o zaman o canim benimkide ayni saat basi uyanir 2 3 dk emer uyur yerine yatiririm yine ayni sekilde :) artik yanimda ystiriyorm bende daha rahat oluyo

sabir olsun olmasin o bebekler bize muhtac bakmak zorundayiz ve eminimki sende cok guzel.bakiyosun densizlik etmis gozum arkda kaliyo diye. Bi bebege annesindan daha iyi kimse bakamaz tabikide bazem sabrimiz tukenir gibi oluyo kime olmuyo ki somucta

Kesinlikle öyle. Biriktiriyolar içimizde.
Herkes kendi evladından meshuldur, sonuçta bizim evlatlarımız istediğimiz gibi büyütürüz Allahın izniyle aynı dediğin gibi
İste laf olsn diye soyluyolar ama bizde yer ediyo. Bnm kv bartunun huysuz oldugu bi donem esimle.bana siz uyutmayi beceremiyosunuzdr demisti esimde he her seyi bi sen biliyon demisti

yeni aldığın kilo olduğu için hemen verirsin cnım dikkat et biraz yeter.
spor ne alemde
Gündüzleri annemle restaurantta olduğum için hep hareket halindeydim hiç oturmadım ama hiç egzersiz yapamadım. Bu hafta 4 tane eleman işi bıraktı o yüzden zor bir hafta geçti.

sabir olsun olmasin o bebekler bize muhtac bakmak zorundayiz ve eminimki sende cok guzel.bakiyosun densizlik etmis gozum arkda kaliyo diye. Bi bebege annesindan daha iyi kimse bakamaz tabikide bazem sabrimiz tukenir gibi oluyo kime olmuyo ki somucta
Kimin tükenmiyor ki zaman zaman. Benim annem çok sinirliydi. Bir bakış attığı zaman kaçıcak delik arardık. Hasta olurdum öksürmeyi yasaklardı, duyacak diye korkumdan banyoda ağzıma havlu kapatır sessizce öksürmeye çalışırdım, aklım çıkardı. Şimdi görseniz nasıl çakılla, resmen tam tersi. Geçenlerde çakıl yine yemek yemiyordu, yok çocuk naptıysam yemedi, ağlıyor, karnı aç. Geldiler bana söyleniyorum el kadar bebeye. Yaptığımla övünmüyorum tabi ki sonra çok üzüldüm pişman oldum. Annem de bana kızıyor bi yandan ağlıyor. Neymiş kızmışım çocuğa. Sen niye ağlıyorsun diyorum cevap yok. Sonra ona da bağırdım, herkes kendi anneliğine baksın, konuşturma şimdi beni, anneanne oldun da pamuk şeker kesildin başıma dedim. valla daha çok ağladı. Sonra aldı çakılı bi güzel yedirdi yemeğini.
Neyse sonuç olarak biraz gergin bir gündü. Her şekilde koşulda sakın kalabilen insanlara hayranım. Ben kalamıyorum

Ayy dimi ananae babanne olunca biseyler uyo niyeyse bi sekerlesiuolar benimkide ayniydi bize sertti az dayagini yemedik gerci simdi torunlarina da mesafeli gelince sever eder ama ne bilim elalemin anneleri torunlarini kucagindan indirmiyo bizimki pek ilgili degil insanin tuhafina gdiyo

Teşekkür ederim. Keşke hiç yaşanmasaydı olanlar.
1 günlük suskunlukta biraz tatlıya sarıldım ama diyete devam vazgeçmek yok. 14. grubuma başarılar diliyorum.

Kizlar kizima ilk yaşında o anlamadigi icin kendimi tatmin etmek için minnie mouse konsepti dogum günü yapmıştım kendi memleketimde, sonra ikinci dogum gununde de eşim yaşadığımız yerde yapalim bizimkiler gelsin dedi tamam dedim unicornlu büyük bi doğum günü daha yaptik dedim tamam iki tarafida memnun ettik 3. Doğum gününü evde kutlariz demistim ta ki kizimin kreş öğretmenine ben elsalı dogum günü istiyorum diyene kadar esas 2 sene onu memnun edememişiz
Şimdi p.tesi elsalı dogum günü partisine harıl harıl calisiyorum

Dogum gunu kutlu olsun. Ben de unicorn dusunuyordum 1 yas icin. Direkt elsa ile mi baslasak. Haha.

Dogum gunu kutlu olsun. Ben de unicorn dusunuyordum 1 yas icin. Direkt elsa ile mi baslasak. Haha.
valla artık elsalı doğum günü yapmayan çocuğu dövüyorlar ilk sene yapsan bile 3-4-5 illaki isteyecekler o yüzden sen şimdi hangi konsepti beğenirsen onu yap
elsanın ay bide iğrenç elbisesi var anlatamam arkadaşımın kızları giydiklerinde ay şuna para mı verdiniz demiştim bizim ki bi de elbise isterim demez mi neyse arkadaşımdan aldım (eee büyük konuştum para vermem diye ) ama giydirmeyecem mavi kısa bi elbise aldım (tükürdüğümü yalayamazdım) evde hevesini alsın diye de elsa kostümünü giydimi bu iş tamamdır

Teşekkür ederim. Keşke hiç yaşanmasaydı olanlar.
1 günlük suskunlukta biraz tatlıya sarıldım ama diyete devam vazgeçmek yok. 14. grubuma başarılar diliyorum.
aynen canım keşke hiç yaşanmasaydı
bizde sana başarılar diliyoruz, sanırım başka bi takıma geçiş yaptın takımını paylaşırsan bu hafta listeye not düşeriz

Gündüzleri annemle restaurantta olduğum için hep hareket halindeydim hiç oturmadım ama hiç egzersiz yapamadım. Bu hafta 4 tane eleman işi bıraktı o yüzden zor bir hafta geçti.
Kolay gelsin canim 4 kişi birden birakinca daha zorlaşmıştır
Simdiden dogum gunu kutlu olsun minigin

ne kadar sıkıntı yaşıyorsunuz eleman konusunda en çokta sen yoruluyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…