- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.841
Canm her gün dediğim zaten sadece 2gün detoks 2günlük yeterli oluyor hangisi yapabileceğin şekilde ise onu seçmek lazm herkes herşeyi yemiyebiliyor ama sen abur cubur kaçamak olayına dur demezsen bu böyle devam eder farkında diilsin ama mutlaka herhafta yapıyorsun ve ya kaçamak yapmaman lazm yada kilon o kacamaklarrla bukadar gidecek bunu kabul etmek lazm sürekli sana aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyoruz çünki sen hem kaçamak yapıp hem tartıya çıkınca düşmüyor diye mutsuz yazılar yazıyor artk gerçekleri kabul edip aynı şeyleri devam ettirmemelisin biz hepimiz artı hafta ortası artı olunca yada cuma sabit kalınca şu hatayı yaptk ondan oldu diyoruz ama sen sanki bunlardan hala haberin yok gibi tek kıstas kalori gibi davranıyorsun yani şöyle düşünYapabilsem o detoks olayı gözümde çok buyuyorya hergün aynı şeyi yeme cıktı hatta dunham öğlen hem akşam haslama tavuk ve çorba içince bile bian biktim . Hangi detoksu yapsam bilemiyorum
Kendimi tutabildiğim kadar hep tuttum. Sanırım haftaya şehir dışına çıkıcaz. Bu haftasonu annem kesin yardıma çağırıcak. Ama ben kendime dur dicem. Bu sabah kuaföre gittim bir mutlu oldum kilo vermişsin diyinceSütlaç hafta da bir yenebilir ama ev yapımı olcak ve minik porsiyon en önemlisi de o hafta 1 kilo vermiş olmak .
Kaşarlı sıcak pide yenmez mi yaa ama sen yeme cız onlar
Valla imkan varsa kaç hiç durma biz çıkamıyoruz eşim çalışıyor çünkü ama 2 gün deniz yapacaz pazar günü de yürüyüş yaparım.
sana madalya verilmeli ben şimdiye kadar saçını başını yolardım ciddi anlamda yapardım hanım efendilik kalmazdı
Biliyorum zaten kalori değil içeriğin önemli olduğunu. Sadece tek bi kaçamağın bütün haftayı yok etmesi çok acımasızca geldiği için kabullenemiyorum ondan oluyor . Tek bir gün diğer 6 günü çöpe atıyor herşeyin farkındayım .Canm her gün dediğim zaten sadece 2gün detoks 2günlük yeterli oluyor hangisi yapabileceğin şekilde ise onu seçmek lazm herkes herşeyi yemiyebiliyor ama sen abur cubur kaçamak olayına dur demezsen bu böyle devam eder farkında diilsin ama mutlaka herhafta yapıyorsun ve ya kaçamak yapmaman lazm yada kilon o kacamaklarrla bukadar gidecek bunu kabul etmek lazm sürekli sana aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyoruz çünki sen hem kaçamak yapıp hem tartıya çıkınca düşmüyor diye mutsuz yazılar yazıyor artk gerçekleri kabul edip aynı şeyleri devam ettirmemelisin biz hepimiz artı hafta ortası artı olunca yada cuma sabit kalınca şu hatayı yaptk ondan oldu diyoruz ama sen sanki bunlardan hala haberin yok gibi tek kıstas kalori gibi davranıyorsun yani şöyle düşün
350 kalorilik bir porsiyon börek +150 kalorilik kola +200 kalorilik bir çikolata + 1porsiyon 300kalorilik makarna hepsi toplam = 1000 kalori yani 1000 kalorilik diyet kilo vermek için ideal peki bu menü yu her gün yersem 1 hafta sonra kilo vermiş olurmuyum ? Almış olurmuyum ? Alırız hergun diil 2 gün yesek aliriz diyeceksin eee 1000 kalori ama hergün yesek almamanız lazım onun yerine yumurta+2dililim ekmkw+et+salata+yoğurt +Sebze ile yine 1000 kalorilik diyet yapınca kilo veriyoruz peki gene 1000 kalori ? Yani kalori hesabı sence yeterli mi sana burdaki farkı anla diye bu örneği veriyorum önce ne yediğin önemli kaç kalori olduğu hiiicccc önemli diil zaten dondurmanın,kolanin ,çikolatanın kalorisi yüksek diye kimse demedi zaten bir ana öğün ile aynı kalori ama bunları seçersen kilo veremezsin gerçek bu sen gene haftaya 2dilim baklava yeyip bir sonraki gün 75 çıktım bu nasl olur kalorilerim düşüktü diye artk sormazsın inşllah
Malesef ben de senin gibiyim. Bu tarz seyleri cok seviyorum. Bunlari yememenin tek yolu da sevmemek. O nasil olacak ki?Biliyorum zaten kalori değil içeriğin önemli olduğunu. Sadece tek bi kaçamağın bütün haftayı yok etmesi çok acımasızca geldiği için kabullenemiyorum ondan oluyor . Tek bir gün diğer 6 günü çöpe atıyor herşeyin farkındayım .
Sadece sıkı diyet yapip herşeyin yasak olmesinden ve bunu devam ettirmekten çok sıkıldım . Koruma evresinde olsam keşke diyorum hep bir miktar yer spor yapar dengelerdim . Böyle hem yeme yok hem spor var . Spor Çok güzel de yiyememek çok bunalttı beni . Ama çaresi de yok . Zayıflamak istiyorsam kacamaksz devam etmem gerek . Elimden geldiğince az kaçamak yapmaya çalışırım . Beni diyetimi bozan tek gün cumartesi . O gün çünkü denize gidiyoruz günübirlik bir türlü bozuluyor . Tatil günü moduna girince sanki yiyeceklerdende tatilmisim hissi geliyor. dayanamıyorum ya da dayanmak istemiyorum o bir gün ama o bir gün haftaiçi müthiş diyette yapsam işi bitiriyor . O kadar acımasız bi bünyem var ki biktim bu bünyeyle .
Eşimin kuzeni var çok zayıf her gittigimde gece cips yiyor hergün 1 bira içiyor. Cnm pasta istedi diyorum ben yarın yiycem diyor . Önümüze kekler börekler koyup yiyip yiyin sizde amann boşverin diyor nispet yapar gibi . Spor yapmıyor kız ama kemikleri sayılıyor .. Surekli iki katım yiyor her hafta mutlaka pizza yiyor gece yatmadan yemek yiyor ekmek arası sarma yiyor ama çok zayıf çok sınır bozucu . Ama ben bütün hafta 2 buçuk saat spor yapıp sıkı diyet yapip sadece haftada 1 gün dondurma yedim diye 500 gram bile veremiyorum . Çok acımasızca ama yapacak birşey yok tabi .. Ben böyleyim o da öyle .. hayatımın sınavı bu olsa gerek .
Yine de kendimle gurur duyuyorum çünkü hep alıp alıp verdim . Fakat bir noktada tıkanınca gitmiyor diye hep bıraktım . Ilk kez hedefe bu kadar yaklaştım hayatımda ilk kez 17 kilo verdim .
Ama gerçekten artık durdu hemde yağlar ve fazlaliklarim daha varken 7 kilo daha kalmışken durdu .. Bi yerlerimi sıkıp o detoksu yapıp kaçamaklar da son vermem şart başka çarem yok gibi .. Ama hiç kacamaksz aylarca nasıl devam edeceğim? Hiç mi birşey yemeyecegim ? Sorusu yüzünden kaçamak yapıyorum . Yani mesela sen hiç kaçamak yapmıyor musun ? Yada sence bir insan hiç kaçamak yapmadan ne kadar süre dayanabilir?
Ne yapmalıyım kaçamak olmaması için?
Ve zararlı şeyleri hiç bir zaman yemeden devam etme olayı pek doğru olmaz bence arada hafif de olsa izin verilen şeyler olmalı .. benim.gibi tatlı düşkünü bir insan olarak bile cikolatasz günler geçirmek mucizeyken başardım . Bu olayada bi çözüm bulsak süper olacak
Bilemiyorum . Iradeyle yememek gerek ya da çok nadir olarak az miktar yemeyi ogrenmek gerekMalesef ben de senin gibiyim. Bu tarz seyleri vok seviyorum. Bunlari yememenin tek yolu da sevmemek. O nasil olacak ki?
Içme bence hamile ve emzirenlere sakıncalı diye biliyorumKizlar emziriyorum ya form cayi icsem bir sey olur mu?
Ta gencligimde icmistim bir iki kere. Cok fena oshal olmustum. Ondan da korkuyorum biraz.
Siyah cay ve kahve de uykusuzluk yapiyor. Cok severim de. Ne yapsam diye dusunuyorum.Içme bence hamile ve emzirenlere sakıncalı diye biliyorum
ay kuzum saol kuzularımız çok tatlı maşallahay onu yerim ben yaaaa zaten o nasl bir surattır kutu bebeği gibi maşallah ❤ bide sarı elsa saçlı halini düşünümiyorum artk
Ben de bu yıl sarı Rapunzel saçı istiyorum çok seviyor rapunzeligeçen yıl pamuk prenses olmuştu zaten biliyorsun prensesim bu yıl da Rapunzel olsun zatn evde sürekli rapunzel yapıyor çarsafi başına başlıyo sandalyelere çıkıp aşşağı doğru salıyor tırmanın saçım dan diyor barbileride rapunzel yapiyo hep zaten onun o up uzun sarkıtılan sarı saçını bulursam kesin çıldırır internette kesin vardır
Bunu ayda 1 e indirmelisin bunu sana htc de söylemişti çoğumuz yazdm hiç yapma demiyorum ama çok canm istediği bir şeyi ayda 1 yap mesala her hafta kaçamak yapılmaz yani hepimiz için durum aynı sadece diyete yeni başlayanlar 'ın bünyesi güzel yakıyor onlarda böyle etki yapmaz ama biz aylardır diyetteyiz çok uzun süre vücudu yorduk ve çok kilo atmasını sağladık bunun üstüne hala kilo gitsin istiyorsak kemerleri sıkmak zorundayız herhafta istediğinizi bitemeyiz üstelik ayda 1 kez bile 1 kaçamak olmalı ve senin ki 1kaçamak da diil haftasonu cips,kola,2 tane birden dondurma hepsini birden yemişesin kilo vermek istiyor isen bukadar da olamz ki bunun neyini kabul edemiyorsun baya abartılı yemissin biz eskilerde sıkmadikca veremiyoruz hepimiz ayniyiz bu sana özel durum diil yani yani ama uymak zorundasın diil bişeyde yok ama ozman daha yavaş vermeyi yada bazen haftalarca hiç vermekti göze alıp yedeklerden devam da edebilirsin kimimiz böyle yapıyoruz olacaklar ortada gerçekler belli ya sıkı ve kilo vererek yada çok sıkmadan zamana bırakarak ilerlersin haftada bir kaçamak yaparak da ilerleye bilirsin seçim senin ama sonucu kabul etmek zorundasın ozman sürekli şikayet etmen çok tohaf burda herkez kaçamak yapabiliyor ondan da artı oluyor ve bunun bilincinde o yüzden senden başka süreli şikayet ve olumsuz mutsuz yazılar yazıp enerjiyi kimse aşşağı çekmiyor bunu tek sen yaptgm için diyorum yoksa burada negatif yazilar yazip surekli motivasyon dusurucu soylemde bulunmadikca zaten istediğini yemekte özgürsünBiliyorum zaten kalori değil içeriğin önemli olduğunu. Sadece tek bi kaçamağın bütün haftayı yok etmesi çok acımasızca geldiği için kabullenemiyorum ondan oluyor . Tek bir gün diğer 6 günü çöpe atıyor herşeyin farkındayım .
Sadece sıkı diyet yapip herşeyin yasak olmesinden ve bunu devam ettirmekten çok sıkıldım . Koruma evresinde olsam keşke diyorum hep bir miktar yer spor yapar dengelerdim . Böyle hem yeme yok hem spor var . Spor Çok güzel de yiyememek çok bunalttı beni . Ama çaresi de yok . Zayıflamak istiyorsam kacamaksz devam etmem gerek . Elimden geldiğince az kaçamak yapmaya çalışırım . Beni diyetimi bozan tek gün cumartesi . O gün çünkü denize gidiyoruz günübirlik bir türlü bozuluyor . Tatil günü moduna girince sanki yiyeceklerdende tatilmisim hissi geliyor. dayanamıyorum ya da dayanmak istemiyorum o bir gün ama o bir gün haftaiçi müthiş diyette yapsam işi bitiriyor . O kadar acımasız bi bünyem var ki biktim bu bünyeyle .
Eşimin kuzeni var çok zayıf her gittigimde gece cips yiyor hergün 1 bira içiyor. Cnm pasta istedi diyorum ben yarın yiycem diyor . Önümüze kekler börekler koyup yiyip yiyin sizde amann boşverin diyor nispet yapar gibi . Spor yapmıyor kız ama kemikleri sayılıyor .. Surekli iki katım yiyor her hafta mutlaka pizza yiyor gece yatmadan yemek yiyor ekmek arası sarma yiyor ama çok zayıf çok sınır bozucu . Ama ben bütün hafta 2 buçuk saat spor yapıp sıkı diyet yapip sadece haftada 1 gün dondurma yedim diye 500 gram bile veremiyorum . Çok acımasızca ama yapacak birşey yok tabi .. Ben böyleyim o da öyle .. hayatımın sınavı bu olsa gerek .
Yine de kendimle gurur duyuyorum çünkü hep alıp alıp verdim . Fakat bir noktada tıkanınca gitmiyor diye hep bıraktım . Ilk kez hedefe bu kadar yaklaştım hayatımda ilk kez 17 kilo verdim .
Ama gerçekten artık durdu hemde yağlar ve fazlaliklarim daha varken 7 kilo daha kalmışken durdu .. Bi yerlerimi sıkıp o detoksu yapıp kaçamaklar da son vermem şart başka çarem yok gibi .. Ama hiç kacamaksz aylarca nasıl devam edeceğim? Hiç mi birşey yemeyecegim ? Sorusu yüzünden kaçamak yapıyorum . Yani mesela sen hiç kaçamak yapmıyor musun ? Yada sence bir insan hiç kaçamak yapmadan ne kadar süre dayanabilir?
Ne yapmalıyım kaçamak olmaması için?
Ve zararlı şeyleri hiç bir zaman yemeden devam etme olayı pek doğru olmaz bence arada hafif de olsa izin verilen şeyler olmalı .. benim.gibi tatlı düşkünü bir insan olarak bile cikolatasz günler geçirmek mucizeyken başardım . Bu olayada bi çözüm bulsak süper olacak
Susleyince dekorasyonun fotosunu da atin buraya. Hepimiz kiz anasiyiz.ay kuzum saol kuzularımız çok tatlı maşallah
3 saatlik bi arayışın sonunda elsa tacı asa sı bulunmuşturçok güzel süslemeler aldım ay çok heveslendim bende başta içime sinmemişti ama ahahah rapunzelde güzel fikir mutlaka vardır olmadı çakma postişte iş görür sizin geçen seneki ddğum gününüzde çok güzeldi
bugün bismillah deyip başlayım eşime söyleyim bir sahil turu yapalım üşenmeyim.Spor salonuna yazilirsan mecburiyetten gidersin pek asmazsin ama sabah erken kalkmaya usenmeyip yürüyüşü yapabileceksen ilk basta yurusle başla fıstık
süper canım kilon azaldı ama duraksama yaşamadın belki 59 da yaşarsınKızlar bu arada bugün de 61.4
Dünden bugüne 100grm daha gitti❤
ahh bana da aldın mı sen diyorlarKendimi tutabildiğim kadar hep tuttum. Sanırım haftaya şehir dışına çıkıcaz. Bu haftasonu annem kesin yardıma çağırıcak. Ama ben kendime dur dicem. Bu sabah kuaföre gittim bir mutlu oldum kilo vermişsin diyince
ben kimle kapışıyorum bilmiyorumKızlar kapışma lar ne alemdehadi biraz hızlanalım gazlanalım kimler eşini yeniyor bakalım kimler geride kaldı
Kapısmalara tekrar el atalım mi eşliyelim mı yineyeni arkadaşlarda geldi hem daha çok kişi olduk
varmısınız kapışmaya ?
vslla bncede super olms buyuk motive keske bizde yapabilsekGündüz ben tEk aksam beraber zaten gecen hsfta yuruyuse basladik akşam birlikte şimdi benim gittiğim spor salonuna da yazilinca super oldu
Bn hala en azindan kendi gozumde efendiligimi bozmasimSütlaç hafta da bir yenebilir ama ev yapımı olcak ve minik porsiyon en önemlisi de o hafta 1 kilo vermiş olmak .
Kaşarlı sıcak pide yenmez mi yaa ama sen yeme cız onlar
Valla imkan varsa kaç hiç durma biz çıkamıyoruz eşim çalışıyor çünkü ama 2 gün deniz yapacaz pazar günü de yürüyüş yaparım.
sana madalya verilmeli ben şimdiye kadar saçını başını yolardım ciddi anlamda yapardım hanım efendilik kalmazdı
Tabiki sende o güç varbugün bismillah deyip başlayım eşime söyleyim bir sahil turu yapalım üşenmeyim.
annemlede konuştuk o da platese gitmek istiyormuş onla yazılırız birde haftada 1 2 yüzmeye gidicem havuz 20 eylülde açılacak tadilatta şimdi vallablonde ambition ile biraz konuştuk kalbim pır pır oldu o gücü gördüm kendimde
süper canım kilon azaldı ama duraksama yaşamadın belki 59 da yaşarsın
ahh bana da aldın mı sen diyorlar
nereye gideceksiniz belli mi
ben kimle kapışıyorum bilmiyorum
SchonerDuft 69 dun canm seni de 70-69-68 yada 67 aralığında senin kilona yakın kim varsa onla eşleriz bakarım o aralıkta kim var çakıl sana baya yaklaşmıştı aslında tam 6lara geliyordu oda hırslîda iyi kapışırdınız ama 72 de ikin biraz tıkan di galiba bakiim bakalım başka 69 a yakın kim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?