- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.881
Ben hep şikayet etmiyorum ki tartı günü kilom gitmemisse sadece bunu yapıyorum . Surekli motive düşüren Surekli olumsuz yazilar yazan biri değilim bence . Neyse bundan sonra olumsuzluk yok enerji ve motivasyon var ..Canm hepimiz dertlesicez tabiki morelimizde bozulacak insaniz bunlar olucak ama bu nerdeyse hergün olursa bu takıma girmenin hiç bir anlamı kalmıyor benim için burda insanların %99 hep pozitif ve herkesde kilo vermiyor kimse şakır şakır kilo verdiği için öyle diil yani ama sen genelde hemen hem herzamn mutsuz,negatif ve şikayetçi sürekli olmuşuz yazılar yazıyorsun oysa biz buraya motive olmaya giriyoruz bak grubun enerjisi yükselsin gazlanalım coşalım biraz diye bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama sen gene enerjiyi aşşağı çekme çabasında gibi davranırsan nasl olcak bu iş ozman buraya girince motive olmak yerine daha çok enerjimiz düşecekse ne anlamı var ayrıca kendin genelde bòyle olabilirsin yapını belki değiştiremezsin ama bari başkasına olumsuz şeyler e yönlendirme çok kötü çok sınır bozucu diil de başarabiliriz diye yonlendirmelisin takım arkadaşlarını biz bir takımsak bu senin de görevin sende motive etmelisin herkesin birbirine yaptg gibi
Tek tek karsilikli belirleyip yazalim rakipleri
Demekki farkında diilsin şimdi ben bukadar mutlu ilke ve kilo verirken kalkıp bana kilo veremiyorsun 1 aydır aynı olman çok sınır bozucu yazmanın anlamı ne bu yazın beni motiveni edecek ki öyle olmadığı halde öyle birşey yazma gereği duymanın tuhaflığı dışın da bukafdar karşıyı olumsuz etkileyip negatif yazı yazmanın manası nedir ben okadar pozitif bakmaya çalışırken hep böyle olumsuz şeyler yapıp benim enerjimi düşürüyorsun ama farkında olmaya bilirsin ayrıca konu tek ben diilim zaten herkes uzun zamndr bundan şikayetçi ve sana bu şekilde ifade etmeye çalışmalarda kabul etmiyor görmezden gelip aynı devam ediyorsun ve takıma sürekli çok sıkıldım ,moralim çokbozuk,çok kötü bir gündü,çok sınır bozucu bir gündü,çok gıcık oldum Bu cümlelerle başlayan en az bir milyon yazın var bu grupta lütfen bukadar negatif enerji yükleme buraya fark etmeden yapıyor olabilirsin ama genel tavrın hep buBen hep şikayet etmiyorum ki tartı günü kilom gitmemisse sadece bunu yapıyorum . Surekli motive düşüren Surekli olumsuz yazilar yazan biri değilim bence .
Yazcaz canm cuma yazcz ama önden olabilecekleri yazıyorum ki kızlarda fikirlerini söylesinler ama herkes onaylarsa eşlerini kabul ederse cuma liste yayınlarım herkes eşini takip eder kapışır birbirini gazlar takımda canlanır bòyleceTek tek karsilikli belirleyip yazalim rakipleri
Sen şaka yollu da olsa yazınca sorun yok ben normal olduğu gibi yazınca mi sorun oluyor yani onu anlamadım ? Sen dememismiydin bayram hedeflerimize çok güldüm biz daha yılbaşı yaklaşıyor bayram hedefine ulaşamadık diye . Ben onu onaylama amaclı o yazıyı yazmıştım . Durduk yere değil yani . Ayrıca senin moralini bozma amaçlı yazmadım sen nasıl şaka yollu yazdıysan ben de o yolla yazdım . Bu kadar rahatsız oluyorsanız ben çıkarım gruptan hiç sorun değil .Demekki farkında diilsin şimdi ben bukadar mutlu ilke ve kilo verirken kalkıp bana kilo veremiyorsun 1 aydır aynı olman çok sınır bozucu yazmanın anlamı ne bu yazın beni motiveni edecek ki öyle olmadığı halde öyle birşey yazma gereği duymanın tuhaflığı dışın da bukafdar karşıyı olumsuz etkileyip negatif yazı yazmanın manası nedir ben okadar pozitif bakmaya çalışırken hep böyle olumsuz şeyler yapıp benim enerjimi düşürüyorsun ama farkında olmaya bilirsin ayrıca konu tek ben diilim zaten herkes uzun zamndr bundan şikayetçi ve sana bu şekilde ifade etmeye çalışmalarda kabul etmiyor görmezden gelip aynı devam ediyorsun ve takıma sürekli çok sıkıldım ,moralim çokbozuk,çok kötü bir gündü,çok sınır bozucu bir gündü,çok gıcık oldum Bu cümlelerle başlayan en az bir milyon yazın var bu grupta lütfen bukadar negatif enerji yükleme buraya fark etmeden yapıyor olabilirsin ama genel tavrın hep bu
her zamanVay gene rakiplere karşı hain planlar yapılmış
Evet kuzum cuma başlayım çok güzel olur
Spor konusunda haklısın dur ben şu aralar kondisyon bisikleti sürmeyeyim diğer yaptklarimida baya düşüreyim haklısın valla iyi ki uyardın hatırlattın canm ❤
eşin hemen gelsinEsim yokken gosteremiuorm
ankarayı özledim yerimede bir havasını soluBizimki tatilden çok iş için ankaraya gidicez.
Tamam canım içime çeker sana mesaj yoluyla gönderirimher zaman
arada hatırlatırım canım ama sen alıştığın için spora azaltmak zorlar seni
eşin hemen gelsin
ankarayı özledim yerimede bir havasını solu
Hic kacirmam tabi her turluBulsan kapişcaksın tabi sende haklısınoysa takımda şuan 60 kilonun altında bir tek ikiniz varsınız bir birinize destek olmanız lazım ama @Dlrykc nerelerdesin canım bulabilene aşk olsun
67.2 kilo olarak yerlerde sürünen bana rakip var mı acaba
Su an dimi hemenher zaman
arada hatırlatırım canım ama sen alıştığın için spora azaltmak zorlar seni
eşin hemen gelsin
ankarayı özledim yerimede bir havasını solu
Kedi sever daha yakın bir rakip geldiVar uçuk kızım olmaz mı
kedi sever 67 suskun 66 idi
Zaten pzt beni gecersin. Cts kitliktan cikmis gibi yeme gunum. Hahaha.inşallah canım .
sporu bir hafta azaltırsan bence 1,5 2 kilo hemen gider canım spor kas kütlesini arttırıyor çünkü o da kilo almak demek
cuma günü liste yapalım olmazsa cumadan başlarız kapışmaya
kapışalım cnım .
beni sana önerim 1 porsiyon etli pide üstüne 1 büuük dilim yaş pasta sindirsin diye 2 bardak kola iç
hatta çok gizli bir listem var onu paylaşayım senle
Kendin söylüyorsun ikisinin farkını ben espri yaptm ve bu yazma dilim ve sectigim eminlerden zaten belli idi ama sen buna karşılık yazdm diyorsan ve yazdigin şey hiç bir espri içermiyor ciddi olarak yazılmış (kendinde bunu belirtiyorsun) karşıdakini demoralize etmek için yazıldığı da ap açık amacı ı ortaya koyuyor bu ikisi çok farklı şeyler ve ben bilsem böyle birşey yapicam asla sana espri yapmazdım ki espiride "sadece ikimizin de bayram hedeflerimize baktım güldüm diyip gülücük emojisi koymak " idi bukadar masun ve ortana neşe katacak gülelim diye yazdığım bir msj ciddi ve sert uzun negatif moralimi bozmaya çalışarak yazman ve sonra negatif diilim diyorsun kendi kulvarında olmayan bukadar alakasız birini neden kendine rakip alıyorsun ne dersin var anlamadım sen kendine eş olabilecek kişiler le yarışa girmelisin sürekli kendini benle niye kıyamıyorsun anlamadım boyumuz farklı kilolarımız arasın da ciddi bir fark var 14 kilo var kıyaslanacak şekilde diyiliz bana bukadar takmanın sebebini almadım valla şıktayım mezun olucam dediğimden beri ilginç şeyler görmeye başladım herkes kendini belli etti yani inanılır gibi diil neyse uzamasın konu bir daha bana bu tarz birşey yazma ben seninle yarışda diilimSen şaka yollu da olsa yazınca sorun yok ben normal olduğu gibi yazınca mi sorun oluyor yani onu anlamadım ? Sen dememismiydin bayram hedeflerimize çok güldüm biz daha yılbaşı yaklaşıyor bayram hedefine ulaşamadık diye . Ben onu onaylama amaclı o yazıyı yazmıştım . Durduk yere değil yani . Ayrıca senin moralini bozma amaçlı yazmadım sen nasıl şaka yollu yazdıysan ben de o yolla yazdım . Bu kadar rahatsız oluyorsanız ben çıkarım gruptan hiç sorun değil .
Ben kırma amaçlı yazmadım kendisi demisti yılbaşı yaklaşıyor daha bayram hedeflerini tutturamadık diye bende haklisin ikimizde 1 aydır kilo veremedik diye onayladım . Bunu dedim diye moralini bozmaya mi çalıştım yani ben moralini bozmaya çalıştıysam o zaman yellow da benim moralimi bozmaya çalışmış oluyor . Ben neden motive düşürmeye çalışayım burda beraber uğraşıyoruz birşeyler yapamaya calisip 7 24 yaziışıyoruz . Madem yanlış anlaşılıyor demekki kimse kimseye şaka yollu yazı yazmaması lazım burdan bunu anlıyorum çünkü yanlış anlaşılıyor sonuç bu yani . Anladım Surekli şikayet edip olumsuz yazıyormuşum . Bundan sonra olumsuzluk yok yazdığım.halde herkes rahatsız oluyor sana çok kez söylendi görmezden geldin filan deyince alınmam çok normal bence . O zaman istemiyorsanız giderim diyorum ben de kötü birşey demiyorumblonde ambition e bu hafta neden bu kadar yüklendiğinizi anlamıyorum o hepimizin sağlıklı kilo vermesi için öneride bulunuyor kötü eleştiriyi kabul etmezsek iyiye ulaşamayızki hepimizin hataları oluyor doğruyu söyleyen bile hata yapabiliyor yeri geliyor onu da uyarıyoruz ama neden siz böyle oldunuz kaç haftadır yokum az çok okuyorum lütfen birbirimizi kırmayalım sen neden böyle alındın B Baharyagmuru35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?