Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hep şikayet etmiyorum ki tartı günü kilom gitmemisse sadece bunu yapıyorum . Surekli motive düşüren Surekli olumsuz yazilar yazan biri değilim bence . Neyse bundan sonra olumsuzluk yok enerji ve motivasyon var ..

Ben hep şikayet etmiyorum ki tartı günü kilom gitmemisse sadece bunu yapıyorum . Surekli motive düşüren Surekli olumsuz yazilar yazan biri değilim bence .
Demekki farkında diilsin şimdi ben bukadar mutlu ilke ve kilo verirken kalkıp bana kilo veremiyorsun 1 aydır aynı olman çok sınır bozucu yazmanın anlamı ne bu yazın beni motiveni edecek ki öyle olmadığı halde öyle birşey yazma gereği duymanın tuhaflığı dışın da bukafdar karşıyı olumsuz etkileyip negatif yazı yazmanın manası nedir ben okadar pozitif bakmaya çalışırken hep böyle olumsuz şeyler yapıp benim enerjimi düşürüyorsun ama farkında olmaya bilirsin ayrıca konu tek ben diilim zaten herkes uzun zamndr bundan şikayetçi ve sana bu şekilde ifade etmeye çalışmalarda kabul etmiyor görmezden gelip aynı devam ediyorsun ve takıma sürekli çok sıkıldım ,moralim çokbozuk,çok kötü bir gündü,çok sınır bozucu bir gündü,çok gıcık oldum Bu cümlelerle başlayan en az bir milyon yazın var bu grupta lütfen bukadar negatif enerji yükleme buraya fark etmeden yapıyor olabilirsin ama genel tavrın hep bu

Tek tek karsilikli belirleyip yazalim rakipleri
Yazcaz canm cuma yazcz ama önden olabilecekleri yazıyorum ki kızlarda fikirlerini söylesinler ama herkes onaylarsa eşlerini kabul ederse cuma liste yayınlarım herkes eşini takip eder kapışır birbirini gazlar takımda canlanır bòylece

Sen şaka yollu da olsa yazınca sorun yok ben normal olduğu gibi yazınca mi sorun oluyor yani onu anlamadım ? Sen dememismiydin bayram hedeflerimize çok güldüm biz daha yılbaşı yaklaşıyor bayram hedefine ulaşamadık diye . Ben onu onaylama amaclı o yazıyı yazmıştım . Durduk yere değil yani . Ayrıca senin moralini bozma amaçlı yazmadım sen nasıl şaka yollu yazdıysan ben de o yolla yazdım . Bu kadar rahatsız oluyorsanız ben çıkarım gruptan hiç sorun değil .

her zaman
arada hatırlatırım canım ama sen alıştığın için spora azaltmak zorlar seni
Esim yokken gosteremiuorm
eşin hemen gelsin
Bizimki tatilden çok iş için ankaraya gidicez.
ankarayı özledim yerimede bir havasını solu

Zaten pzt beni gecersin. Cts kitliktan cikmis gibi yeme gunum. Hahaha.

blonde ambition e bu hafta neden bu kadar yüklendiğinizi anlamıyorum o hepimizin sağlıklı kilo vermesi için öneride bulunuyor kötü eleştiriyi kabul etmezsek iyiye ulaşamayızki hepimizin hataları oluyor doğruyu söyleyen bile hata yapabiliyor yeri geliyor onu da uyarıyoruz ama neden siz böyle oldunuz kaç haftadır yokum az çok okuyorum lütfen birbirimizi kırmayalım sen neden böyle alındın B Baharyagmuru35

Kendin söylüyorsun ikisinin farkını ben espri yaptm ve bu yazma dilim ve sectigim eminlerden zaten belli idi ama sen buna karşılık yazdm diyorsan ve yazdigin şey hiç bir espri içermiyor ciddi olarak yazılmış (kendinde bunu belirtiyorsun) karşıdakini demoralize etmek için yazıldığı da ap açık amacı ı ortaya koyuyor bu ikisi çok farklı şeyler ve ben bilsem böyle birşey yapicam asla sana espri yapmazdım ki espiride "sadece ikimizin de bayram hedeflerimize baktım güldüm diyip gülücük emojisi koymak " idi bukadar masun ve ortana neşe katacak gülelim diye yazdığım bir msj ciddi ve sert uzun negatif moralimi bozmaya çalışarak yazman ve sonra negatif diilim diyorsun kendi kulvarında olmayan bukadar alakasız birini neden kendine rakip alıyorsun ne dersin var anlamadım sen kendine eş olabilecek kişiler le yarışa girmelisin sürekli kendini benle niye kıyamıyorsun anlamadım boyumuz farklı kilolarımız arasın da ciddi bir fark var 14 kilo var kıyaslanacak şekilde diyiliz bana bukadar takmanın sebebini almadım valla şıktayım mezun olucam dediğimden beri ilginç şeyler görmeye başladım herkes kendini belli etti yani inanılır gibi diil neyse uzamasın konu bir daha bana bu tarz birşey yazma ben seninle yarışda diilim

Ben kırma amaçlı yazmadım kendisi demisti yılbaşı yaklaşıyor daha bayram hedeflerini tutturamadık diye bende haklisin ikimizde 1 aydır kilo veremedik diye onayladım . Bunu dedim diye moralini bozmaya mi çalıştım yani ben moralini bozmaya çalıştıysam o zaman yellow da benim moralimi bozmaya çalışmış oluyor . Ben neden motive düşürmeye çalışayım burda beraber uğraşıyoruz birşeyler yapamaya calisip 7 24 yaziışıyoruz . Madem yanlış anlaşılıyor demekki kimse kimseye şaka yollu yazı yazmaması lazım burdan bunu anlıyorum çünkü yanlış anlaşılıyor sonuç bu yani . Anladım Surekli şikayet edip olumsuz yazıyormuşum . Bundan sonra olumsuzluk yok yazdığım.halde herkes rahatsız oluyor sana çok kez söylendi görmezden geldin filan deyince alınmam çok normal bence . O zaman istemiyorsanız giderim diyorum ben de kötü birşey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…