- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.801
Puhaha valla ben siyirdim artık veremeye veremeye bu kiloları 1.5 aydır kilo gitmiyor ya yapıştı eylülde 69 olurum diyordum ben daha 74.0 bile olamadım hesaplar hiç tutmadiCanm ozman sabah ilk iş tartıl bakalım 600 eksidemisin böylece metobolizman 1600 yakıyor mu yakmıyormu anlarsın neler yapyrm artk kendimizi aştık kitap da yazarz yakında adı hazır zayıflamanın 100 çeşit formülü
Benim eşim baya kilo aldı daha önce 1 ay diyet yapıp hiç veremedi onun üstüne de alinca baya da kafaya takıyor . Bi de önceden spor gücüne inanmıyordu ben gözünün önünde sporla böyle fit olup 17 kilo verince inandı . Bi de ben baya laf atmalara başladım iyice morali bozuldu bi de heveslendirdim onu . Normalde spor yapmak onun için aşırı zor birsey hiç uğraşmak istemiyordu baktı başka türlü olmuyor bu sefer istekli görünüyor . Ben biraz da gaz veriyorum yapacaksın ed3ceksin filan yanında oluyorum beraber yapmaya çalışıyorum onunla. O şekilde oldu cnm bizimblonde ambition B Baharyagmuru35 Kızlar tüyo verin, goncalarınızı fit olmaya nasıl ikna ediyorsunuzz? Benimkinin bacaklar popo falan maşallah manken gibi yüzü de tombik değil öyle. kollar omuz geniş, yağ var ama maşallah salona gitmiş gibi kası da var. Tek istemediğim göbüşü. Ama bi şey diyemşyorum. Sen beni beğenmiyor musun dicek diye. Arada şaka yollu takılıyorum ama şimdi ikna etme yoluna girersem kırılcak
Ben diyete başladığımdan beri ilk 3 hafta bu p.tesi diyete başlıcam diyordu. Şimdi de yok yapmıcam diyet falan diyorBenim eşim baya kilo aldı daha önce 1 ay diyet yapıp hiç veremedi onun üstüne de alinca baya da kafaya takıyor . Bi de önceden spor gücüne inanmıyordu ben gözünün önünde sporla böyle fit olup 17 kilo verince inandı . Bi de ben baya laf atmalara başladım iyice morali bozuldu bi de heveslendirdim onu . Normalde spor yapmak onun için aşırı zor birsey hiç uğraşmak istemiyordu baktı başka türlü olmuyor bu sefer istekli görünüyor . Ben biraz da gaz veriyorum yapacaksın ed3ceksin filan yanında oluyorum beraber yapmaya çalışıyorum onunla. O şekilde oldu cnm bizim
Evet biz de aynı şekilde düşünüyoruzanneanne, babaanne, dayı, amca, bi de dedesi gelir. Arada hep beraber toplanırız zaten, o gün yalnızca kızımız için beraber oluruz. Minik bi pasta yaparım. Aile içi en güzel doğum günü. En yakın arkadaşlarımı bile çağırmayı düşünmüyorum açıkçası
Aayyy bende geçen neye güldüm bayram hedeflerinePuhaha valla ben siyirdim artık veremeye veremeye bu kiloları 1.5 aydır kilo gitmiyor ya yapıştı eylülde 69 olurum diyordum ben daha 74.0 bile olamadım hesaplar hiç tutmadi
Bizim senle vücutlar zaten vercen vermicen savaşıyoruz vücutla ama o bizi yeniyor şuan .Aayyy bende geçen neye güldüm bayram hedeflerinesenin 73 benim de 59.9 muş ahaahaa yılbaşı gelecek daha bayram hedefi tutmamış
Canm niye kırılsın sen onun sağlığı için ve giydikleri daha yakışsın kendini daha mutlu hissetsin diye söylüyorsun ona öyle deblonde ambition B Baharyagmuru35 Kızlar tüyo verin, goncalarınızı fit olmaya nasıl ikna ediyorsunuzz? Benimkinin bacaklar popo falan maşallah manken gibi yüzü de tombik değil öyle. kollar omuz geniş, yağ var ama maşallah salona gitmiş gibi kası da var. Tek istemediğim göbüşü. Ama bi şey diyemşyorum. Sen beni beğenmiyor musun dicek diye. Arada şaka yollu takılıyorum ama şimdi ikna etme yoluna girersem kırılcak
Aynı yöntemler canmBenim eşim baya kilo aldı daha önce 1 ay diyet yapıp hiç veremedi onun üstüne de alinca baya da kafaya takıyor . Bi de önceden spor gücüne inanmıyordu ben gözünün önünde sporla böyle fit olup 17 kilo verince inandı . Bi de ben baya laf atmalara başladım iyice morali bozuldu bi de heveslendirdim onu . Normalde spor yapmak onun için aşırı zor birsey hiç uğraşmak istemiyordu baktı başka türlü olmuyor bu sefer istekli görünüyor . Ben biraz da gaz veriyorum yapacaksın ed3ceksin filan yanında oluyorum beraber yapmaya çalışıyorum onunla. O şekilde oldu cnm bizim
Yok canm 2 ay önce 63.8 dimBizim senle vücutlar zaten vercen vermicen savaşıyoruz vücutla ama o bizi yeniyor şuan .
Artık o kdr sinirimiz bozuldu ki dalgaya vuruyoruz1 koskoca ay en az 4 kilo gitmesi lazimken 0 kilo gitti 69 artık bi köşede dursun 75 den 73 e 1,5 aydır gelemedim .Sende 2 aydır 62 61 arasısın hep çok sınır bozucu ya
Herşey den az az sık sık yiyince daha çabuk kilo veriliyo bide seker tuz un dan uzak durmaya çalışıyorum, evde kendim plates yapmaya çalışıcam bu dönemdeAramıza Hoş geldin canım
15 kilo gayet rahat verilebilecek rakam ve 55 hedef de muhteşem ❤ uyguladıgn bir diyet şekli varmı canım yoksa klasik tarz ve sağlıklı beslenme üzerinden mı gidiyorsun ? Spor yapıyormusun ?
İlk sayfa ?memnun olduk duru bende tuğba :)
bugünü başladın olarak kabul ediyoruz o zaman
gün sonunda menülerimizi ilk sayfadaki topiğe yazıyoruz
Canm aynı şeyi sürekli söylüyorsun ama sürekli açıkladım gene neden se aynını söylüyorsun anlamadm 2ay aynı kiloda kaldığım hiç olmadı heleki 2ay önce 61 ı rüyamda bile görmedimBizim senle vücutlar zaten vercen vermicen savaşıyoruz vücutla ama o bizi yeniyor şuan .
Artık o kdr sinirimiz bozuldu ki dalgaya vuruyoruz1 koskoca ay en az 4 kilo gitmesi lazimken 0 kilo gitti 69 artık bi köşede dursun 75 den 73 e 1,5 aydır gelemedim .Sende 2 aydır 62 61 arasısın hep çok sınır bozucu ya
1.sayfa canm şuan mesela 32679 uncu sayfadayız ya o kutucuğa tıkla sil 1 yap 1.sayfaya girİlk sayfa ?
Tamam canım sağol1.sayfa canm şuan mesela 32679 uncu sayfadayız ya o kutucuğa tıkla sil 1 yap 1.sayfaya gir
Kreşin faydaları! o zamanSinemalarda var biz 3ünu de izledik bide yobbozu ayuncağı elsalı boyası tokası vs. Derken hemn her şeyini çıkardılar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?