Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Puhaha valla ben siyirdim artık veremeye veremeye bu kiloları 1.5 aydır kilo gitmiyor ya yapıştı eylülde 69 olurum diyordum ben daha 74.0 bile olamadım hesaplar hiç tutmadi

Benim eşim baya kilo aldı daha önce 1 ay diyet yapıp hiç veremedi onun üstüne de alinca baya da kafaya takıyor . Bi de önceden spor gücüne inanmıyordu ben gözünün önünde sporla böyle fit olup 17 kilo verince inandı . Bi de ben baya laf atmalara başladım iyice morali bozuldu bi de heveslendirdim onu . Normalde spor yapmak onun için aşırı zor birsey hiç uğraşmak istemiyordu baktı başka türlü olmuyor bu sefer istekli görünüyor . Ben biraz da gaz veriyorum yapacaksın ed3ceksin filan yanında oluyorum beraber yapmaya çalışıyorum onunla. O şekilde oldu cnm bizim

Ben diyete başladığımdan beri ilk 3 hafta bu p.tesi diyete başlıcam diyordu. Şimdi de yok yapmıcam diyet falan diyor bi de işi gereği her gün en az 15bin adım falan atıyor. Eve gelince çok yorgunum diyor. Değil salona gitmek evde bile spor yapmaz. işim zor sanırım canım goncam

bende tam öyle yaptm canm tam okadardk en güzeli ❤❤❤ bide kırmızı konsept yaptm kırmızı tütü ve kırmızı kurdelalı saç bandı aldım kırmızı kalpli balonlar filan 1.yaşı kırmızı ikinci yaşıda pembe yapmıştım

Puhaha valla ben siyirdim artık veremeye veremeye bu kiloları 1.5 aydır kilo gitmiyor ya yapıştı eylülde 69 olurum diyordum ben daha 74.0 bile olamadım hesaplar hiç tutmadi
Aayyy bende geçen neye güldüm bayram hedeflerine senin 73 benim de 59.9 muş ahaahaa yılbaşı gelecek daha bayram hedefi tutmamış

Aayyy bende geçen neye güldüm bayram hedeflerine senin 73 benim de 59.9 muş ahaahaa yılbaşı gelecek daha bayram hedefi tutmamış
Bizim senle vücutlar zaten vercen vermicen savaşıyoruz vücutla ama o bizi yeniyor şuan .
Artık o kdr sinirimiz bozuldu ki dalgaya vuruyoruz 1 koskoca ay en az 4 kilo gitmesi lazimken 0 kilo gitti 69 artık bi köşede dursun 75 den 73 e 1,5 aydır gelemedim .Sende 2 aydır 62 61 arasısın hep çok sınır bozucu ya

Bugün çorba ağırlıklı beslenmem ve akşamda spor yapmanın etkisiyle gece çok aşırı acıktım .
1 çiğ köfte biraz haşlama tavuk 2 bardak yarım yagli süt ıctim yarım ceviz yedim gece gece .
2 kere spor ağır geldi .
Bundan sonra oglen sadece cardio akşamda ağırlık bolgesel ve yürüyüş yapicam . Gündüz cardio ağırlık ikisi bir akşam yürüyüş çok zor oluyor

Canm niye kırılsın sen onun sağlığı için ve giydikleri daha yakışsın kendini daha mutlu hissetsin diye söylüyorsun ona öyle de üstelik bak sende zayıflamak için çok uğraşıyorsun ama onun okadar uğraşmasına gerek de yok tek mekik çekse yeter zaten kaslı ideal kilo da çok şanslı ve çok yakışıklı (bu pohpohlama kızmı önemli ) hem alınmamış hemde gaza gelmiş olur seneye ben yanında çok formda olucam sonra sende beni görünce keşke birşey yapsaydım bende spor yapsaydm diye üzülme sahilde kendine bakınca kendinle gurur duyarak daha mutlu dolaşırsın göbeğim ortaya çıkîcak diye insan mutsuz oluyor sen bunu 1 ayda eritirsin zaten bide ben de tv de kaslı bir ünlü filan ciktimi tatlı tatlı kızdırıyorum hırslansın diye o da çok gaza getiriyo bende öyle vücut yapcam görcen diyor ben de yap aşkm sana daha çok yakışır senin boyunda çok uzun omuzlarında geniş zaten gladyatör olursun diyorum veriyorum gazı veriyorum gazı bakyrm öle bi gaz gelmiş nefesini tutarak karnını içe çekip kollari açıp omuzları kabartmış salonda öle geziyor ahaaa haaaa

Aynı yöntemler canm Kizilbodur
Hem laf atıp takmasını sağlar
Hem gaz verip heveslendirirsen yapmayı düşünüyor
Bi de üstüne ciddi kilo verme ve sporla fitlesme yaşayınca zaten senin yanında fiziği çirkin kalcak diye takmaya başlıyorlar canm
3ü bir arada formül işe yarıyor

Yok canm 2 ay önce 63.8 dim 2 kiloyu geçti şuan geçen ay 62 lerde idim bu ay 61 gördüm ve bu ayı bitirirken de 60 ı görcem inslh benim yaz boyu aylık 1 er kilo gitti yani yaza ilk girerken de 64.8 di canm ben listeyi de etkilwmiycwgm için sonuçtan çok mutluyum yaz bitmeden 600 grm daha verip 60.8 olunca zaten 64.8 le girdigim yazdan 60.8 le 4kilo verip çıkmış olucam bu benim için mucize ben yazın normalde asla kilo veremem hatta alırım normalde şuan tatillerden sonra yaz sonu artk 4-5 kilo almış olurdum ama bu kez 4 kilo alacağıma 4 kilo verdim iyice yavaslasam da 1 kilonun altına da düşmüyor benim canm ama sen artk benden de daha yavaş gitmeye hatta gitmemeye başladın oda detoks yapıp harekete geçirme yapmadığın için

Herşey den az az sık sık yiyince daha çabuk kilo veriliyo bide seker tuz un dan uzak durmaya çalışıyorum, evde kendim plates yapmaya çalışıcam bu dönemde

Canm aynı şeyi sürekli söylüyorsun ama sürekli açıkladım gene neden se aynını söylüyorsun anlamadm 2ay aynı kiloda kaldığım hiç olmadı heleki 2ay önce 61 ı rüyamda bile görmedim listeden bakabilirsin bu aya zaten ben 62 lerde girmişim
02 Ağustos cuma bildirim listesine bakar isen ben tatilden sabit dönmüş olarak 62.3 değmişim yani 61 leri daha geçen haftalar ilk kez gòrdüm senin 2 ay dediğin 2 hafta olabilir son iki hafta o şekilde olmuştu çünki ama son aylarda ben cuma günü hiç artı olmadm zaten ya verdim ya sabit oldum Ama senin bir aydır 0 kilo ve 1.5 aydır da pek inememiş olman açısından iyiki izne ayrılmışsın yoksa sen listeyi benden daha çok etkiliyceksin zaten aralarda cuma günü artı çıktığın da oluyor bence izinde kal bir süre ben sırf liste için mezun oluyorum mesela ama gene de sen bilirsin gerçi normal de yasak demiş di tugbaFB orkide yi uyarmıştı hatta bu konuda sen de gidişat böyle devam ederse yedekten ilerlersin bir süre

Senin de 02 ağustos cuma kilona baktm ve gerçekten
75.4 ile bu aya girmişsin ve dün yine 75.4 1 ayda 0 gerçekten yaaa bari senin de 1 kilo gitseymiş 1 - 1 Derken ilerlerdin ama sen tam verecekken kaçamaklardan sürekli geriye sarıyorsun malesef

Sinemalarda var biz 3ünu de izledik bide yobbozu ayuncağı elsalı boyası tokası vs. Derken hemn her şeyini çıkardılar tabi
Kreşin faydaları! o zaman elsa saçı aramaya cikacam bugün birde asa ve tacı varmis kızımın sarı renk sırma saçları olmasınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…