- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.901
Kendin söylüyorsun ikisinin farkını ben espri yaptm ve bu yazma dilim ve sectigim eminlerden zaten belli idi ama sen buna karşılık yazdm diyorsan ve yazdigin şey hiç bir espri içermiyor ciddi olarak yazılmış (kendinde bunu belirtiyorsun) karşıdakini demoralize etmek için yazıldığı da ap açık amacı ı ortaya koyuyor bu ikisi çok farklı şeyler ve ben bilsem böyle birşey yapicam asla sana espri yapmazdım ki espiride "sadece ikimizin de bayram hedeflerimize baktım güldüm diyip gülücük emojisi koymak " idi bukadar masun ve ortana neşe katacak gülelim diye yazdığım bir msj ciddi ve sert uzun negatif moralimi bozmaya çalışarak yazman ve sonra negatif diilim diyorsun kendi kulvarında olmayan bukadar alakasız birini neden kendine rakip alıyorsun ne dersin var anlamadım sen kendine eş olabilecek kişiler le yarışa girmelisin sürekli kendini benle niye kıyamıyorsun anlamadım boyumuz farklı kilolarımız arasın da ciddi bir fark var 14 kilo var kıyaslanacak şekilde diyiliz bana bukadar takmanın sebebini almadım valla şıktayım mezun olucam dediğimden beri ilginç şeyler görmeye başladım herkes kendini belli etti yani inanılır gibi diil neyse uzamasın konu bir daha bana bu tarz birşey yazma ben seninle yarışda diilim
Ben mezun olamk istiyorum deyince bu hatay iki arkadaş bana karşı böyle oldu inanılmaz yani ben insanlar mezun olurken nasıl mutlu oluyordum hiç aklıma gelmezdi benim mezun olacağım haftada böyle tavırlara girenler çıksın inanılmaz herkes kendini belli eder canım boşverblonde ambition e bu hafta neden bu kadar yüklendiğinizi anlamıyorum o hepimizin sağlıklı kilo vermesi için öneride bulunuyor kötü eleştiriyi kabul etmezsek iyiye ulaşamayızki hepimizin hataları oluyor doğruyu söyleyen bile hata yapabiliyor yeri geliyor onu da uyarıyoruz ama neden siz böyle oldunuz kaç haftadır yokum az çok okuyorum lütfen birbirimizi kırmayalım sen neden böyle alındın B Baharyagmuru35
Niye xogul konuşuyorsun onu da anlamadım ben kimseye yüklenmiyorum canım . Sadece yanlış anlaşılma olmuş o ortaya çıkmış oldu iyi de oldu aramızda birşey kalmamış konuşmuş oluyoruz yanlış anlaşılma kırgınlık varsada böylece konuşarak düzeltmiş oluruzblonde ambition e bu hafta neden bu kadar yüklendiğinizi anlamıyorum o hepimizin sağlıklı kilo vermesi için öneride bulunuyor kötü eleştiriyi kabul etmezsek iyiye ulaşamayızki hepimizin hataları oluyor doğruyu söyleyen bile hata yapabiliyor yeri geliyor onu da uyarıyoruz ama neden siz böyle oldunuz kaç haftadır yokum az çok okuyorum lütfen birbirimizi kırmayalım sen neden böyle alındın B Baharyagmuru35
Sen cidi yazdamı kendinde söyledin ve msj 'ın ortada iki olayda alakasız şimdi hem çarptrp hem değiştirme zaten espri yapan benim ve yanlış anlaşılıyorsa yapmam demesi gereken benim sen espri diil baya ciddi ciddi döşemişsin ben zaten birdaha sana asla şaka yapmam sen kendin sürekli söylemiyorsun kilo veremiyorum diye ben kendim hiç bir zman veremiyorum çıldırıcam bilmem ne diye buraya msj yazmadm ben halimden memnunum dedikce sen kendin zorla kendi olmusuzuna beni de dahil etmeye çalışıyorsunBen kırma amaçlı yazmadım kendisi demisti yılbaşı yaklaşıyor daha bayram hedeflerini tutturamadık diye bende haklisin ikimizde 1 aydır kilo veremedik diye onayladım . Bunu dedim diye moralini bozmaya mi çalıştım yani ben moralini bozmaya çalıştıysam o zaman yellow da benim moralimi bozmaya çalışmış oluyor . Ben neden motive düşürmeye çalışayım burda beraber uğraşıyoruz birşeyler yapamaya calisip 7 24 yaziışıyoruz . Madem yanlış anlaşılıyor demekki kimse kimseye şaka yollu yazı yazmaması lazım burdan bunu anlıyorum çünkü yanlış anlaşılıyor sonuç bu yani . Anladım Surekli şikayet edip olumsuz yazıyormuşum . Bundan sonra olumsuzluk yok yazdığım.halde herkes rahatsız oluyor sana çok kez söylendi görmezden geldin filan deyince alınmam çok normal bence . O zaman istemiyorsanız giderim diyorum ben de kötü birşey demiyorum
Gerçekten sen yazdıkça ben burda çok garipsiyorum . Biliyor musun bu tarz canım bosver gibi şeyler yazmanın ne demek olduğunu burda herkes biliyor .uzatmayalim diyorsun ama verdikce veristiriyorsunBen mezun olamk istiyorum deyince bu hatay iki arkadaş bana karşı böyle oldu inanılmaz yani ben insanlar mezun olurken nasıl mutlu oluyordum hiç aklıma gelmezdi benim mezun olacağım haftada böyle tavırlara girenler çıksın inanılmaz herkes kendini belli eder canım boşver
Ben 14.5 kilo verdim artk mezun oluyorum diyince bu kişinin bana yazdığı " 2 aydır aynı kilodasın çok sınır bozucu bence " ise ki ben daha 61 e 2 hafta önce geçtim yani bana mezun olurken herkes tebrik ederken mavinin bunu yazmaya gerek duyması dutlarını açıkça ortaya koyuyor bence hiç sorulacak birşey bile yok ama bunu kalkıp ta bayram hedeflerimize baktım çok komik deyipbu gülme emojisi koyduğum espri ile nasl bir alakası olabilir Allah aşkın a bende dahil hepimiz uçuk bir hedef koymuşuz hala da varamamışız buna güldüm ve hepimiz gülelim diye yazım zaten diğer yazılan kişisel ve sonderece ciddi yazı ile alması olmaz ki sen espri ile yazınca iyi ben ciddi yazınca mı kötü sözü de niyetini ap açık ortaya koydu
Sen orda espri yapınca Ben de dertleşme modunda yazdım . Ah ah haklisin valla gibisinden . Ama ciddi yanlış anlaşılma olmuş bilmiyorum ya da benim yazış şeklimden yanlış anlaşıldı . Seni kırma amaçlı yazmadım . Ole anlaşılmış ne yapalım kusura bakma yellowSen cidi yazdamı kendinde söyledin ve msj 'ın ortada iki olayda alakasız şimdi hem çarptrp hem değiştirme zaten espri yapan benim ve yanlış anlaşılıyorsa yapmam demesi gereken benim sen espri diil baya ciddi ciddi döşemişsin ben zaten birdaha sana asla şaka yapmam sen kendin sürekli söylemiyorsun kilo veremiyorum diye ben kendim hiç bir zman veremiyorum çıldırıcam bilmem ne diye buraya msj yazmadm ben halimden memnunum dedikce sen kendin zorla kendi olmusuzuna beni de dahil etmeye çalışıyorsun
Ben de öyle düşünüyorum yanlış anlaşılmak beni üzdü. Belki de benim yazış tarzımdan bunlar oldu umarim düzelir bu durumBen çok seviniyorum amacına ulaşıp mezun olmak isteyen arkadaşlarımız adına ve darısı başımıza diyorum. Birgün biz de mezun olacağız inşallah (lütfen Tanrım)
Tamam canm ben de yanlış anladım o zaman ama daha çok motive edici yöndeilerlersek iyi olur onun için burdayız sonuçta moralim bozulacaksa çıkarım olur biter burda olmak bana bisey ifade etmez öyle olduktan sonra hepimiz motive olup neşeli bir şekilde ilerliyelim diye burdayz diye düşünüyorum o yüzden konunun uzaması da doğru olmaz zaten niyetin farklı idi ise sende kusura bakmaSen orda espri yapınca Ben de dertleşme modunda yazdım . Ah ah haklisin valla gibisinden . Ama ciddi yanlış anlaşılma olmuş bilmiyorum ya da benim yazış şeklimden yanlış anlaşıldı . Seni kırma amaçlı yazmadım . Ole anlaşılmış ne yapalım kusura bakma yellow
Tamam canm ben de yanlış anladım o zaman ama daha çok motive edici yöndeilerlersek iyi olur onun için burdayız sonuçta moralim bozulacaksa çıkarım olur biter burda olmak bana bisey ifade etmez öyle olduktan sonra hepimiz motive olup neşeli bir şekilde ilerliyelim diye burdayz diye düşünüyorum o yüzden konunun uzaması da doğru olmaz zaten niyetin farklı idi ise sende kusura bakma
Diyet ve yapabildiign kadar hareket canım inşallah yine o kiloya inersin o kadar fazla yok arada bence olabilirsinblonde ambition B Baharyagmuru35 burada sabit kalıp diskalifiye edilme korkusuyla izne ayrılmak isteyen biri olarak hepimiz zor günler geçirdik bende 64 olmak istiyordum geçen hafta 69.5 gördüğüm oldu hedefime yakınlaşmayı bırakın ben dedim mavi ben izinden dönene kadar benim kiloma gelir dedim ya da ben onu yakalarım dedim o kadar çok şiştim. Benimde üzüldüğüm kırıldığım zamanlar oldu beni yanlış anlayanlar oldu benim yüzümden takım kaptanımız değişti takım kapanma korkusu yaşadı diye hala içim içime yer. Hepimiz az kilo vermedik uzun bir süreç geçirdik ben burada vermedim ama 92 kilodan şuan 67.2 olmak bu kızlar cidden zordu ne fedakarlıklar yaşadım ben kendinizi iyi kötü eleştirilere açın ne olur ben 64 hedef koyduğumda 63 olurum mezun olurum diyordum ama sonuç şuan listeye bile giremiyorum ben napam şimdi kızlar. Vücudum şekillendi lımır lımbır sallanan etlerim azaldı ama hayalimdeki kiloda değilim
Belli diil canmŞimdi aramızda bir pro üye daha mı olacak bakalım
Evet iyi ki geldin yorumların ile durumu toparladınŞimdi aramızda bir pro üye daha mı olacak bakalım
Hiç öyle şey olurmu canmEvet iyi ki geldin yorumların ile durumu toparladınyoksa gümbürtüye gidiyorduk .
blonde ambition hazır yönetici yardımcısi attiriverirdi yaka paça yoksa beni gruptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?