Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

7 kilo vermek istiyorum
Atak = 3gün
Seyir = 5-8 hafta (toplamda 7kilo gtms olana kadr)
Güçlendirme 70gün (7×10)

Seyir de protein ve protein+Sebze günü eşit şekilde ama dönüşüm süresi tercihe kalmış ister 5+5 ister 2+2 ister 1e1 yapılıyor benim tercihim her seferinde 1e 1 bir oldu yani 1gün protein 1gün protein+Sebze ama dediğim gibi ister 2protein 2protein+sebze yaparsın 2şer 3er yada 5er döngünün kilo verme sonucu eşit yani sana hangisi kolaysa onu seçiyorsun

70gün olan Güçlendirmede zaten nerdeyse herşey yenilebiliyor kısacasi tatlı,ağır yalı gıda,aburcubur vs. Dışında herşey serbest diye bilirim çok rahat ve verdiğin kiloyu kalıcı hala getirmek için yapılan evresidir o ve haftada 2gün serbest yeme filan var o evrede zaten daha çok formunu koruyacak verdiklerini hızla geri almaması kilonu sabitlemeni sağlıycak

Süpermiş aslında kabak detoksu sonrası bunu yapayım çok teşekkürler canım

Süpermiş aslında kabak detoksu sonrası bunu yapayım çok teşekkürler canım
Sevindim canm üstelik öğün yok dukan da serbest olan gıdalardan istediğin gibi atıştır istediğin saat ye bende 3 kilo yu bunla aticam zaten 3e de 3×10=30 edemiyor yani haftanın 2gunu serbest beslenilen güçlendirmeyi sadece 1ay yapmam yeterli ondan şimdi acaba araya detoksu sokup hiç bozmasam mı diyorum

Bozmasan da olur bence bende detoksu çok yapabilcegimi sanmıyorum ama deneyeceğim yinede

Menüye bildirim yapiyormusun baktım göremedim de keşke dukanı yaparken yazsaydin

Menüye bildirim yapiyormusun baktım göremedim de keşke dukanı yaparken yazsaydin
Niyetlendim yazamadım hiç Bide klasik menü diil öğün gibi diil de açlık histetdikce yiyorum karışık genelde şöyle yaptm

Kahvaltı = 1-2 yumurta, pastîrma ,salam,peynir ,çay

Ara= yağsız süt ile hazirlanms çözünebilen kahve

Ara= 1activa

Ara= 1-2 ince dilim pastırma,1-2dilim kaşar (liht)

Akşam = bazen döner ,bazen biftek, bazen de köfte yedim yanlarımda ligt kola ve 2 kaşık ligt yoğurt

Ara= sütlü kahve yanında yulaf kepekli atıştırmalık

4gün menüm böyle idi 4.gün sabaha domates salatalik akşama da 1 kase salta ekledm canm
5.gün gene saf protein yukardaki menüm
6. Gün o menüye sebze olarak lahana
7. Yani bugün yine saf protein günü idi
Sebze günlerinde sebze hakkı kısıtlı oluyor eti ahitlrlikta tuketmek zorunlu ben tavuk sevmedigim için hep kırmızı et yedim ve en sevdiklerinden yedim yağ yasak lihtg ürün kullanılıyor
yulaf kepeği ile de dukan atıştırmalık tarifler yapıp günlük hakkm 1.5 yemek kaşığına denk gelecek kadarını kullanıyorum
yarın da aynı kırmızı et yapıcam
pazar günüde Akşama balık olacak Levrek yada çipura yapıcam ben

Canım önceden de söylemiştim çok spor yapıyorsun vücut ödem tutar 1 ikincisi yağ yakarken kas oranın artar ve tartiya yansımaz o yüzden 1 hafta dene sadece sporu 4 gün eşinle akşamları yap gündüz yapacaksan 40 dk yürü sadece bölgesel ağırlık falanda çalışma bak o zaman hızlıca vereceksin
Kızlar ben 74 mu görünüyorum? Kas mi oluyor noluyor ben anlamadım 2 aydır 800 gram verdim sadece Eki Görüntüle 2302924
Benden zayıfsın ben 69 um düşün karın kasın oluşmaya başlamış.
SchonerDuft bugün hiç uğramadın canım merak ettim seni iyimisin ? Aaa pardon yaaa sen tatildeydin unutmusum instegramdan görmüştüm de halbuki ama cuma yoğunluğundan kafa gitti iyi tatiller canm❤
Iyiyim iyiyim eve geldik eşimi işe çağırdılar gecedeydi normalde.bol bol eşya taşıdım ve yüzdüm puanları toplu şekilde yazayım biraz.
Tebrik ederim ayrıca 1 kilo vermişsin ha gayret 5lere çok az kaldı cumaya görürsün böyle gidersen.
Bi kacamak yapaym manti yiyeym dedim 1 tabaklik hasladim benim oglan manti canavari cikti 3 kasik yiyememisimdir bile kârda miyim zararda mi anlamadim
Anasına çekmiş paşa desene

Atakta salam sosis gibi işlenmiş raf ürünleri yenmiyordu sanki cnm. Geçmiş dönemde bende yapmıştım öyle hatırlıyorum.

Atakta salam sosis gibi işlenmiş raf ürünleri yenmiyordu sanki cnm. Geçmiş dönemde bende yapmıştım öyle hatırlıyorum.
Hindi füme yiyin diyor bende onun yerine salam tercih ettim canım zaten incecik kıl gibi dilimden bir iki dilim anca yemismdr bazı günler canm
Dukan işlenmiş gıdalara değilde yağlı ve yağsız gıdalara göre ayrım yapıyor canm etlerin yağsız kısmı diğer tüm ürünlerinde(peynir,yoğurt,süt vs.)hep liht olanını kullanın diyor

Son düzenleme:
Yapalı bir hayli zaman geçti. Aklımda öyle kalmış. Bilgilendirmen için tşk ederim

Valla sorma kuzum yesin ama yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…