- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.401
Ne kadar süre kaynatıyorsun canımAllahım bize neden yetmiyo, bol keseden kullanıyorum heraldeher yıl 50kg dan yapıyorum çünkü
Evet canm kilo fazlana göre Atak ve seyir yapiliyor
Olsun valla yogurduyla götürdü ona ayri tabaj yapsam yemezdi eminimMaşallah vitamin olsunnn
Hmmneye göre belirleniyor peki aşamaların kaç gün yapılacağıEvet canm kilo fazlana göre Atak ve seyir yapiliyor
Ben 3 gün Atak yaptm ve seyire geçtim canm
Bugün seyir evresinin 4.günü bitmiş oldu
Canım süre tutmuyorum göz kararı bu olmuş yeter artık diyene kadarNe kadar süre kaynatıyorsun canım
Ya bu bebeler. Ayrı özel tabağına koyarsın yemez. Aynı yemeği sen kendi tabağından yerken gözünün içine bakar. İlle de seninkinden isterOlsun valla yogurduyla götürdü ona ayri tabaj yapsam yemezdi eminim
Canım kendi sayfası var orda formu dolduruyorsun. Sana kaç gün atak yapman gerektiğini hesaplıyor siteHmmneye göre belirleniyor peki aşamaların kaç gün yapılacağı
Aynen insan bide vicdan yapiyo genelde kasigimin yarisi ona gidiyoYa bu bebeler. Ayrı özel tabağına koyarsın yemez. Aynı yemeği sen kendi tabağından yerken gözünün içine bakar. İlle de seninkinden ister
Sagol canim hepimiz insallah
Vermek istediğin kiloya gòre canm kaç kilo vermek istiyorsun sen ? Bende kitabı var hemen kitaptan bakıp hesaplayayım seniHmmneye göre belirleniyor peki aşamaların kaç gün yapılacağı
Anladım cnm garip.bi diyet ama etkili . SagolB Baharyagmuru35 Atak dan sonra geçtiğin seyir evresinde kilo fazlan bitene kadar yapıyorsun yani Atak 2 verdin mesela seyirde 1 ay yaptn 5 daha verdin 7 kilo gitti hedef kilona ulaştın diyelim ozman güçlendirmeye geçiyorsun güçlendirme verdimizi 10 ile çarpçaz yani 7 verdi isen 70gün ama hedef 5 ise ve Atak +seyir toplam 5 verdiysem 50gün uygulanıyor
Eki Görüntüle 2303071
7 kilo vermek istiyorumVermek istediğin kiloya gòre canm kaç kilo vermek istiyorsun sen ? Bende kitabı var hemen kitaptan bakıp hesaplayayım seni
Sagol cnmCanım kendi sayfası var orda formu dolduruyorsun. Sana kaç gün atak yapman gerektiğini hesaplıyor site
Amin cnm
Aynen bende öyleyim yediğimin önemi yok yeterki ağzım boş kalmasın sürekli elimde bir şey ağzıma atayım.Ben de öyleyim kuzum. Üzüldüğüm zaman bi şey düşünmemek için mi bilmiyorum sadece yemek istiyorum. Yani zevk de almıyorum yediğimden, açlıktan da yemiyorum. Sadece ağzım boş kalmasın sürekli yiyeyim istiyorumbelki saçma ama üzüldüğünde yemeden içmeden kesilen insanlara hep imrenmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?