Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tunaydinlaarrr kahvalti yaptm simdi ogluma yaptircam ustunu degistircem sonra temizlik timeee
Siz napiyosunuz kizlar ❤
Bebem uyudu keyif yapıyorum kuzum. 2 tane kargo gelcek bugün. Zili taktım diken üstündeyim bi yandan. Zıl çalcakda uyancak diye

Bebem uyudu keyif yapıyorum kuzum. 2 tane kargo gelcek bugün. Zili taktım diken üstündeyim bi yandan. Zıl çalcakda uyancak diye
Ben de uyutmuştum kızı ne güzel, uzandım gece uyuyamadım diye komşulardan biri matkap sesiyle hem beni hem kızı uyandırdı maalesef tekrardan sallıyorum benim uyku yalan oldu

Mide üstü yağ var ama sabahları öyle görünüyor çizgi de hep var oluştu artık ama evet dokunuyorum altı sertlesmeye başladı midenin o kas yerleri ama oturunca biraz katlanıyor o iç yaglar da erişin istiyorum

Tunaydinlaarrr kahvalti yaptm simdi ogluma yaptircam ustunu degistircem sonra temizlik timeee
Siz napiyosunuz kizlar ❤
Ben de demin uyandım kahvaltı yapicam eşim evde bugün denize gitsek mi gitmesek mi onu planliyorduk Surekli denizden de sıkılmaya başladık Ev de otursak yapacak birseyde yok bakicaz sen iyimisin canim

Ben de demin uyandım kahvaltı yapicam eşim evde bugün denize gitsek mi gitmesek mi onu planliyorduk Surekli denizden de sıkılmaya başladık Ev de otursak yapacak birseyde yok bakicaz sen iyimisin canim
Firsat varken gidin bnce havalar soguyo artik yavas yavas ben iyiyim canim sagol temizlik yapcam bugun

biz zile bant yapistirdik cok az ses cikiyo bn zor duyuyom yaptigim en mantikli seydi
Çok iyimişşş ben karşı komşuya kızdığım için çıkardım zili. Bizim kapının numarasını veriyo her şeye. Kargo geliyo bizim zil çalıyı, yemek geliyo bizim zil çalıyı. Kaç defa uyardım yok anlamıyor. Mecbur muyum günde kaç defa kapıyıaçıyorum onlar için kapıcı gibi. Yine sinirlendim olayın saçmalığı

Evin gözünü seveyim. Açın film izleyin karı koca ne güzell. bir sene olmuştur sinemaya gitmedik, fırsat kalmıyor bebekten. Cumaya beklediğimiz film vizyona giriyor. Haftasonu gidelim bari dedik. Bi baktı m 23.5tl olmuş bilet inanamadım. Ne ara yükseldi bu kadar

Hayırdır cnm ne oldu
Arabam perte çıkacak galiba cnm. Bi parçası çatladı motorda. Bulunamıyor bir türlü yedeği. Fazlasıyla zarara girdim. Bu haliyle satıp elimden çıkarayım diyorum. 10bin liraya bile çıkaramıyorm elimden. Artık parasını da geçtim elimden çıkarabilsem şükredeceğim.

Çok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun herşeyi detaylı araştır ama satarken de aynı şekilde kendin arastir kimseye guvenip öldü parasına verme

Geçmiş olsun canım inşallah hallolur birşekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…