- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.441
Bebem uyudu keyif yapıyorum kuzum. 2 tane kargo gelcek bugün. Zili taktım diken üstündeyim bi yandan. Zıl çalcakda uyancak diyeTunaydinlaarrr kahvalti yaptm simdi ogluma yaptircam ustunu degistircem sonra temizlik timeee
Siz napiyosunuz kizlar ❤
Ben de uyutmuştum kızı ne güzel, uzandım gece uyuyamadım diye komşulardan biri matkap sesiyle hem beni hem kızı uyandırdı maalesef tekrardan sallıyorum benim uyku yalan olduBebem uyudu keyif yapıyorum kuzum. 2 tane kargo gelcek bugün. Zili taktım diken üstündeyim bi yandan. Zıl çalcakda uyancak diye
Canım önceden de söylemiştim çok spor yapıyorsun vücut ödem tutar 1 ikincisi yağ yakarken kas oranın artar ve tartiya yansımaz o yüzden 1 hafta dene sadece sporu 4 gün eşinle akşamları yap gündüz yapacaksan 40 dk yürü sadece bölgesel ağırlık falanda çalışma bak o zaman hızlıca vereceksin
Benden zayıfsın ben 69 um düşün karın kasın oluşmaya başlamış.
Iyiyim iyiyim eve geldik eşimi işe çağırdılar gecedeydi normalde.bol bol eşya taşıdım ve yüzdüm puanları toplu şekilde yazayım biraz.
Tebrik ederim ayrıca 1 kilo vermişsin ha gayret 5lere çok az kaldı cumaya görürsün böyle gidersen.
Anasına çekmiş paşa desene
Ben de demin uyandımTunaydinlaarrr kahvalti yaptm simdi ogluma yaptircam ustunu degistircem sonra temizlik timeee
Siz napiyosunuz kizlar ❤
Hayırdır cnm ne olduBugün moralim bozuk kızlar. Normalde moralim bozuk olduğunda bende fazladan yemek yiyorum ama bugün onu yapmayacağım. İnşallah sıkıntısız atlatırım bugünü.
Bebem uyudu keyif yapıyorum kuzum. 2 tane kargo gelcek bugün. Zili taktım diken üstündeyim bi yandan. Zıl çalcakda uyancak diye
Firsat varken gidin bnce havalar soguyo artik yavas yavasBen de demin uyandımkahvaltı yapicam eşim evde bugün denize gitsek mi gitmesek mi onu planliyorduk Surekli denizden de sıkılmaya başladık Ev de otursak yapacak birseyde yok bakicaz sen iyimisin canim
Kolay gelsin canımFirsat varken gidin bnce havalar soguyo artik yavas yavasben iyiyim canim sagol temizlik yapcam bugun
Bol salata, yoğurt ve bol su. Oyalan birşeylerle örgü, resim gibi.Bugün moralim bozuk kızlar. Normalde moralim bozuk olduğunda bende fazladan yemek yiyorum ama bugün onu yapmayacağım. İnşallah sıkıntısız atlatırım bugünü.
Çok iyimişşşbiz zile bant yapistirdik cok az ses cikiyo bn zor duyuyom yaptigim en mantikli seydi
Evin gözünü seveyim. Açın film izleyin karı koca ne güzell.Ben de demin uyandımkahvaltı yapicam eşim evde bugün denize gitsek mi gitmesek mi onu planliyorduk Surekli denizden de sıkılmaya başladık Ev de otursak yapacak birseyde yok bakicaz sen iyimisin canim
Baya pahalanmış ciddenEvin gözünü seveyim. Açın film izleyin karı koca ne güzell.bir sene olmuştur sinemaya gitmedik, fırsat kalmıyor bebekten. Cumaya beklediğimiz film vizyona giriyor. Haftasonu gidelim bari dedik. Bi baktı m 23.5tl olmuş bilet inanamadım. Ne ara yükseldi bu kadar
Arabam perte çıkacak galiba cnm. Bi parçası çatladı motorda. Bulunamıyor bir türlü yedeği. Fazlasıyla zarara girdim. Bu haliyle satıp elimden çıkarayım diyorum. 10bin liraya bile çıkaramıyorm elimden. Artık parasını da geçtim elimden çıkarabilsem şükredeceğim.Hayırdır cnm ne oldu
Çok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun herşeyi detaylı araştır ama satarken de aynı şekilde kendin arastir kimseye guvenip öldü parasına vermeArabam perte çıkacak galiba cnm. Bi parçası çatladı motorda. Bulunamıyor bir türlü yedeği. Fazlasıyla zarara girdim. Bu haliyle satıp elimden çıkarayım diyorum. 10bin liraya bile çıkaramıyorm elimden. Artık parasını da geçtim elimden çıkarabilsem şükredeceğim.
Geçmiş olsun canım inşallah hallolur birşekildeArabam perte çıkacak galiba cnm. Bi parçası çatladı motorda. Bulunamıyor bir türlü yedeği. Fazlasıyla zarara girdim. Bu haliyle satıp elimden çıkarayım diyorum. 10bin liraya bile çıkaramıyorm elimden. Artık parasını da geçtim elimden çıkarabilsem şükredeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?