- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.161
tartildiginda da cikan rakama pişman olmayasın kuzuRisk aldm kizlar aksam yemegi olarak misir yedim ustune de bol bol su ictmilk defa boyle bosey yaptm bile isteye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartildiginda da cikan rakama pişman olmayasın kuzuRisk aldm kizlar aksam yemegi olarak misir yedim ustune de bol bol su ictmilk defa boyle bosey yaptm bile isteye
![]()
Ne yani sabaha 55 e geçerim derken planın bu muyduRisk aldm kizlar aksam yemegi olarak misir yedim ustune de bol bol su ictmilk defa boyle bosey yaptm bile isteye
![]()
Aslında bu haftada sbh aksam Gttim ama daha hafif yaptım gündüzleri ve aynen geçen haftaki gibi de gündüzleri full gitmedimsüper canım
gece bile 73 desin sabaha ucundan 72yi bile görebilirsin ❤ bu hafta sonu kacamak yapmayıp spora da daha az gitmek sana çok iyi geldi bir süre bòyle devam etsen hemen 69 a geçersin canm sporu çok abartınca kas çok arttığı için düşüş görünmüyor
bu haftaki spor un gibi devam et bir kaç hafta daha eşin seni salona daha az yollasın hemen 69 ol
![]()
Yok canm ya mutlaka iner yani bazen daha az indigi olabiliyor ama nekadar olursa olsun mutlaka da baya bir iniyor asla sabah akşam aynı olmaz merak etmeAslında bu haftada sbh aksam Gttim ama daha hafif yaptım gündüzleri ve aynen geçen haftaki gibi de gündüzleri full gitmedimsbh 73.7 kalmasin insin baska birşey istemiyorum
Teşekkürler cnm . Evet cidden vücudumda hiç gevşeme yokYok canm ya mutlaka iner yani bazen daha az indigi olabiliyor ama nekadar olursa olsun mutlaka da baya bir iniyor asla sabah akşam aynı olmaz merak etmesporun saatini değiştirmek çok işe yarıyor vücut alıştığı rutinden çıkıp şaşırınca tekrar kilo veriyor canm bide dediğin gibi hafif yapmak önemli çünki ağır yaparsan kas artar sıkılaşır kilo az düşer ama hafif ve çok yapınca kas ve sıkılık daha az artıyor kilo daha çok düşüyor canm ondan bir kaç haftalığına bu şekil devam etsen güzel dususler olur sonra gene eski düzenine kas a ağırlık vermeye devam edersin
zaten şuan baya sıkısın maşallah giden kilolara göre hiç gevşeme yok sıkı güzel duruyor sporun etkisi çok net ortada
![]()
Valla bakalim neler olcaktartildiginda da cikan rakama pişman olmayasın kuzu![]()
AhahahahNe yani sabaha 55 e geçerim derken planın bu muydutuzu da bol ekti isen elimizdeki 56dan da olucaz
![]()
Sabah 55 çıkarsan çok gülerimValla bakalim neler olcak
Ahahahahtarti fotosu atcam yarin umutmazsam
mezun olcam mezun
hayallerrrr
canım diyetin başında ne kaçamağı yaptın bakalım67.4
Nihayet bir gunluk kacamagi bir haftada erittim. Ama gecen cuma ile ayni.
Bilmiyordum ve bunu da deneyimleyip öğrenmiş oldum. Sende de olunca kesin yeşil çayın etkisi diyorum.Ben bir şey yemeyip yeşil çaya abanırsam karnım çok şişiyor ve tuvalete az çıkıyorum canım
bu hafta çok dikkat etmen lazım canımDetoksun sonucu arkadaşlar 53.9 la başladım 52.5 la bitirdim tabi bu 52.5 kalacak mı haftaya bilmiyorum![]()
Aynen canım dikkat edecem zaten bide daha fazla spor yapacam korumak içinbu hafta çok dikkat etmen lazım canım
kaçamaksız atlattınmı korkma![]()