- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.521
Gunaydinn canimGunaydin kizlar , spora iniyorum simdi. Yuzmenin yanina ip de ekliyorum bakalim fayda etcek mi
Genelde Boyle kalkiyorum, Sabah erken kalkip kahve icip spora gidiyorum. Cok hosuma gidiyorGunaydinn canimbayagi erkencisin
Gunaydin fıstıkHerkese günaydın, mutlu sabahlar
Cok iyiymis canimGenelde Boyle kalkiyorum, Sabah erken kalkip kahve icip spora gidiyorum. Cok hosuma gidiyor
İyi akşamlar,
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10-12 zeytin , 2 ceviz, 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen;
1 kase yoğurt ( çok az oldu ama hiç zamanım yoktu ;( )
Ara ;
1 şeftali
Ara;
Beyaz leblebi
Akşam
Fasulye yemeği ve 1,5 bardak kefir
Gün boyunca 2 kahve , 2 kupa y. Çay
Yaklaşık 8000 adım yürüyüş
Kahvaltı güzel ,akşam da çok güzel olmuş canm akşama 1dilim tambğdy yada 1kase çorba eklenedebilir ama öğlen hiç olmamış öğlen diyetisyenler et ve salata veriyor et seni tüm gün tok tutar güç ve kuvvet verirdi ve öğlen yiyince et sindirilmesi geç sürdüğü için doğru tercih oluyor öğlelerine (et,tavuk,balık)+salata yapıp ara öğündede meyvenin yanına süt,kefir ekleye bilirsinKızlar,
Dün gün boyu hep başım döndü;kan tahlili yaptırcam. Diyetten olabilir mi acaba? Sizce çok mu az yiyorum?
Benimde sabah ac karna spot yapmam lazım ama.bir türlü yapamıyorumGenelde Boyle kalkiyorum, Sabah erken kalkip kahve icip spora gidiyorum. Cok hosuma gidiyor
Ben de kendimi alışverişe vurmak istiyorum ama bir hafta daha beklemem lazım mira ile olacak iş diilkızlar tünaydın
alışverişe vurum kendimi buralara gelemedim
nasılsınız kilolar ne alemde
bende alışverişin çoğunu netten yaptım zatenn kuzumBen de kendimi alışverişe vurmak istiyorum ama bir hafta daha beklemem lazım mira ile olacak iş diilhaftaya okulda iken bende artk saç boya ,bakım,alışveriş hepsine kendimi vurucam inşlh ama kiloları sorma +lar geldi bile ben tekrar moda girene kadar az daha +lar gelsin de tubim sonra beraber kapışır bu sefer 5lere geçmek için kapışıcaz daha eğlenceli olucak
Canim ilk gunler zor oluyor ama bence alisiliyor ama sart da degil bence. Izledigim sporcu youtuberlar hangisinde daha iyi hissediolarsa oyle yapiolarlar. Yani kesin bi etkisi yokmusBenimde sabah ac karna spot yapmam lazım ama.bir türlü yapamıyorum
Belki vucut değişik birşey değişik saatte yapıcağı için şaşırıp da etkisi olabilir bu aşamada benim içinCanim ilk gunler zor oluyor ama bence alisiliyor ama sart da degil bence. Izledigim sporcu youtuberlar hangisinde daha iyi hissediolarsa oyle yapiolarlar. Yani kesin bi etkisi yokmus
Ooo iyi alışverişlerkızlar tünaydın
alışverişe vurum kendimi buralara gelemedim
nasılsınız kilolar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?