Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar,
Dün gün boyu hep başım döndü;kan tahlili yaptırcam. Diyetten olabilir mi acaba? Sizce çok mu az yiyorum?

Kızlar,
Dün gün boyu hep başım döndü;kan tahlili yaptırcam. Diyetten olabilir mi acaba? Sizce çok mu az yiyorum?
Kahvaltı güzel ,akşam da çok güzel olmuş canm akşama 1dilim tambğdy yada 1kase çorba eklenedebilir ama öğlen hiç olmamış öğlen diyetisyenler et ve salata veriyor et seni tüm gün tok tutar güç ve kuvvet verirdi ve öğlen yiyince et sindirilmesi geç sürdüğü için doğru tercih oluyor öğlelerine (et,tavuk,balık)+salata yapıp ara öğündede meyvenin yanına süt,kefir ekleye bilirsin

kızlar tünaydın
alışverişe vurum kendimi buralara gelemedim
nasılsınız kilolar ne alemde
Ben de kendimi alışverişe vurmak istiyorum ama bir hafta daha beklemem lazım mira ile olacak iş diil haftaya okulda iken bende artk saç boya ,bakım,alışveriş hepsine kendimi vurucam inşlh ama kiloları sorma +lar geldi bile ben tekrar moda girene kadar az daha +lar gelsin de tubim sonra beraber kapışır bu sefer 5lere geçmek için kapışıcaz daha eğlenceli olucak

bende alışverişin çoğunu netten yaptım zatenn kuzum benimde hiç vaktim olmuyor saçımı boyatmam lazım ona bile vakit yok yellow yapma hemen önüne geç geldimi gitmiyor hee bu arada 5 ler için yarış mı şakacı seni ben 7 lere geçmeyim diye dua ediyorum

Canim ilk gunler zor oluyor ama bence alisiliyor ama sart da degil bence. Izledigim sporcu youtuberlar hangisinde daha iyi hissediolarsa oyle yapiolarlar. Yani kesin bi etkisi yokmus
Belki vucut değişik birşey değişik saatte yapıcağı için şaşırıp da etkisi olabilir bu aşamada benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…