- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.501
Sağol cnm.Evt canm oluyor hepimizdebu arada haftasonu -300 ile bitirmek harika ❤ hafta içi çok daha güzel düşüşler gelicek 67leri garantiledin
Aynen ben ondan pazartesi tartılmaya karsiyim aslındaİnşallah cumaya kdr gider. Böyle olduğunda insan emeğine çok acıyor. Ümitsizliğe kapılıyor.
Ben de öyle okumuştum özellikle sabah kalkıp bir kahve sonra spor öneriyorlar daha fazla yağ yakımını sağlıyormuşKızlar spor hocalarım.hepsi ac karna yap diyorlar cardioyu bi de öyle mi denesem ki ?
Ac karna ben yapabildiğimi de yapamiyroum enerji olmuyor ama bi daha deneyeceğimBen de öyle okumuştum özellikle sabah kalkıp bir kahve sonra spor öneriyorlar daha fazla yağ yakımını sağlıyormuş
Ne guzel sevindim kuzumCanm benim ki ilk günden koşarak gitti çok seviyor orda kalmak istiyor çabuk dönüyoruz diye kızıyornormalde de heryerde surekli biriyleri ile tanismak arkadas olmayi cok seviyor zaten ondan hic alisma sureci yasamiyoruz biz okonu da biraz farklıyız ama öğretmenimiz şehir dışından atanıyor onun için daha onla tanışamadık bir hafta daha bekliycez ama sınıf arkadaşları ile tanışıp kaynasmalara gittik ondan çabuk dönüyo diye şikayetçi benimki hemen aktif başlayıp arkadaşları ile vakit geçirme etkinlik yapıp oyun oynama pesinde tam bayıldığı şeyler ondan ağlayanları görünce çok şaşırdı aa bunlar niye böyle yapıyor filan diyor okul da karşınız zaten arada 3 tane apartman var bir kaç adım da okuldayız balkondan görünüyor zil sesi filan buraya geliyor onlarında verdiği bir rahatlık da var tabi ondan yeni başlıyor gibi diil alışık gibi ama çok sabırsız ve hevesli bende öleyim öğretmeni dört gözle bekliyoruz inşallah öğretmenide güzel uyum sağlıyacağı seveceği bir öğretmen geliyordur
Vallahi bende çok şaşkınım canım. + çıkmayı bekliyoken - görmek hemde 78 lerde inanılmaz oldu. İnşallah bu hafta 78 olmayı planlıyorumWooowww hafta sonu hemde 700grmtebrik ederim canm çok çok çok güzel vermişsin
Süper gitmiş haftasonu valla ne yedin ne ıctin supersinVallahi bende çok şaşkınım canım. + çıkmayı bekliyoken - görmek hemde 78 lerde inanılmaz oldu. İnşallah bu hafta 78 olmayı planlıyorum
AnlatayımmıSüper gitmiş haftasonu valla ne yedin ne ıctin supersin
Gariipmis neler oluyor vücudundaAnlatayımmıarkadaşımın düğünü vardı cumartesi, sabahtan kıymalı börek ve bi poğaça yedim taaa gece 2 de de çorbacıda ciğer... pazar günü de eşimle dışarıda kahvaltı ettik reçeller ballar vs vs havada uçuştu akşamıda 1 tabak ( dolu değil) erişte yedim. Valla çok şok oldum ben bukadar eksi çıkmasına inşallah yanlış değildir defalarca tartıldjm ama
Valla bende çok şaşkınımGariipmis neler oluyor vücudundamerak ettim içeriyi nasil oluyor acaba cidden merak ettim
BilemiyorumValla bende çok şaşkınımhiç oturmadan oynadım acaba onun etkisi mi var
Nerelerdesin canımBuradayım tatlım döndüm
Nasılsınız herşey yolunda mı
B Baharyagmuru35 kaç kiloya indin meraktayım
@YellowGirL sen naptın
Özlendiniz hepiniz
ara ara giriyorum canm bu sabah da girdim yorum yaptm hep ama sen farketmedim sanırımblonde ambition zayıfladın hiç yoksun canım nerelere gittin
Anladım cnm . Yiyecekleri fazla abartma cnm yinede alması kolay vermesi zor biliyorsun .ara ara giriyorum canm bu sabah da girdim yorum yaptm hep ama sen farketmedim sanırımhaftasonu annem de idim orda kaldm neler neler yedim anlatamam cumadan beri yediğim herşey cıss hepsi yasak ordan da ablama gittim oraya arkadaşlarda geldi toplandk filan hamur işleri,sarmalar,çiğ köfteler tatlılar 4gündür havada uçuştu bugün de fuara gidicek tik ama çok kalabalıkmis giden arkadaşlar girememiş sıra fenaket diye vazgeçip dönmüşler akşam bizde hazırlanmstk ama bunu duyunca fuardan vaz geçip bostanlı ya gittik ve eve daha şimdi giriyorum ve bugün de dışardan yedim yani cuma dan beri hiç evde durmadım canm ve hiç kontrollüde yemiyorum kızı da lunaparka söz vermiştim artk ya yarın yada perşembe götüreceğim ve bu hafta böyle kapanacak yani ev düzeni ancak haftaya olur ozman kontrollü yemeye ve spora tekrar başlarım şimdilik kendimi rahat bıraktım 1 hafta lık diyet molası verdim kızında öğretmeni gelmemişken bol bol geziyoruz ama vakit buldukça girip size bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?