Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslında ekstra çok birşey yemedim ama regl günüm yaklaşıyor ona bağladım ve çok mutsuz oldum
Canm mutsuz olma stres kilo yu tutar,ödemi tutar hem regleyi de geciktirir canm sen rahat ol ki kilolarda ödemelerde rahat rahat atılsın gitsin . kilo verirken hepimizde bu tarz inişler çıkışlar çok normal ❤ detoks sonrası atılan suyun bir kısmı geri gelmiş olabilir hem reglen yaklaşmış onun ödemi var regle çok etki eder hiç merak etme rahat ol regle ile hepsi ve fazlası atılıp gidecek eksilere geçiceksin

Wooowww hafta sonu hemde 700grm tebrik ederim canm çok çok çok güzel vermişsin

Saolasın cnm. İnşallah gider. Bu kilolarda özellikle geriye dönüşler yıpratıcı oluyor.

Saolasın cnm. İnşallah gider. Bu kilolarda özellikle geriye dönüşler yıpratıcı oluyor.
Kesin ödemdir o cnm 2 gun de 7400 kalori alman çok zor yani bence hiç üzülme bende bi kere 3 kilo fazla cikmistim tartida cuma eksiye dusmustum 1 bile degil 3 kilo diyorum hic takma. Haftasonu full.spor yapıp dinlenmedigim halde 300 gr fazlayim bende

Sen onu kilo olarak görme canm regle yakını zaten en az +1kilo çıkyr yani bence sen şuan 91.9 diil aslında 90.9 sun ama regle ödeminden +1 çıkıyor ve o ödemi bir kaç güne atarken bu süreçte kiloda verirsin hepsi bir düşer ve cumaya ya 89ları görebilirsin canm ödem atıcı bitki çayları iç,maden suyu iç canm ve reglene 1-2gün var ise maydonoz suyuda söktürücü olarak içebilirsin diyetine devam cumaya çok güzel sonuç gelecek 90lara veda etmek üzeresin bunlara odaklan

İnşallah cumaya kdr gider. Böyle olduğunda insan emeğine çok acıyor. Ümitsizliğe kapılıyor.

Zaten şu 90 dan bir kurtulsam o kdr çok sevineceğimki. 8 leri görsem tekrar bir motivasyon ve şevk gelecek bana.

Canım 1,5 hafta önce bende de aynı şey oldu bir kaç gün içinde yaklaşık 1 kilo gitti.

kizin ne yapiyor canim nasil gidiyor alisti mi
Canm benim ki ilk günden koşarak gitti çok seviyor orda kalmak istiyor çabuk dönüyoruz diye kızıyor normalde de heryerde surekli biriyleri ile tanismak arkadas olmayi cok seviyor zaten ondan hic alisma sureci yasamiyoruz biz okonu da biraz farklıyız ama öğretmenimiz şehir dışından atanıyor onun için daha onla tanışamadık bir hafta daha bekliycez ama sınıf arkadaşları ile tanışıp kaynasmalara gittik ondan çabuk dönüyo diye şikayetçi benimki hemen aktif başlayıp arkadaşları ile vakit geçirme etkinlik yapıp oyun oynama pesinde tam bayıldığı şeyler ondan ağlayanları görünce çok şaşırdı aa bunlar niye böyle yapıyor filan diyor okul da karşınız zaten arada 3 tane apartman var bir kaç adım da okuldayız balkondan görünüyor zil sesi filan buraya geliyor onlarında verdiği bir rahatlık da var tabi ondan yeni başlıyor gibi diil alışık gibi ama çok sabırsız ve hevesli bende öleyim öğretmeni dört gözle bekliyoruz inşallah öğretmenide güzel uyum sağlıyacağı seveceği bir öğretmen geliyordur

PAZARTESİ KİLO KONTROL
kaptinn 55.9 ->
Dlrykc 52.5 ->
Verano_porteno 59.8 ->

Cordelia_1605 89.1 ->88.8
Nilsibe 67.4 -> 67.2
AcikYesil 75.6 ->
Kedisever91 65.5 ->
Elifcig93 68.5 -> 68.2

aydingelini 79.4 -> 78.7
fantastikaaa 91.0 -> 91.9
sdctnsn 76.7 -> 76.0
mavi95 73.1 -> 73.3
bluebirdrok 82 ->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…