- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.601
Ama kuzum annen de napsin nasil gorduyse oyle devam ettiriyo o da zamaninda kim bilir neler cekti ki simdi aynilarini yasamaktn korkuyo belkide bide babaannenle yakin oturuyodular yanlis hatirlamiyosam. Bosver sen sana kimsenin zarari yoksa kendi kendileeine halletsinleraynen diyorumya kizcaklar diye ödü kopu annemin okadar korkutmuslarki onu… varya cok doluyum kendi aileme karsi inan kann bagi olmasa yüzlerine bakmak o derece sogutular kendilerinden
Sagol kuzum insallah kolay gelirdeKolay gelsin
Aliskn degilsen ac karnina dikkat et csnim tansiyonin fln duse allah korusun ama acken daha faydali diyolar sporaBizde sabah eşimle ac karna spora gidip denedik . Valla kaslarım baya zorlandı her yerim böle bi enerjisiz güçsüz çok zor oluyor sabah ac karna . 8 dk koştum 34 dk tempolu yürüyüş ısınma ile birlikte 5 dk ağırlık 800 tane ip atlama yaptım öğlen de ya tekrar giderim yada kendim evde bölgesel yaparim
Evet hiç alışkin değilim . Ikinci spora gittiğimde bile bu kdr zorlsnmamistim sabah ac karna çok zor geldi böyle deniycez bakalım bu hafta ve öteki hafta belki alışırız yağ yakma acisindsn daha etkiliyor dedi hocalar malum bol bol yağ var bendedeAliskn degilsen ac karnina dikkat et csnim tansiyonin fln duse allah korusun ama acken daha faydali diyolar spora
aynen öyle canim vallah arada banada dokunuo ama allahdan cok Yakin degilim hepsineAma kuzum annen de napsin nasil gorduyse oyle devam ettiriyo o da zamaninda kim bilir neler cekti ki simdi aynilarini yasamaktn korkuyo belkide bide babaannenle yakin oturuyodular yanlis hatirlamiyosam. Bosver sen sana kimsenin zarari yoksa kendi kendileeine halletsinler
sabahları aç karnına suda bekletilmiş kayısı denedin mi canım ben her kabız olusunda yaparımGünaydın kızlar
Kaç gündür bitmeyen bir kabızla uğraşıyorum ve sürekli artıdayım tartıda aynı zamanda boynum ve sırtım tutuldu 3 gündür bide onunla uğraşıyorum hala geçmedi
Spor da yapamıyorum sırt ve boyun ağrısından
Deme oyle demeEvet hiç alışkin değilim . Ikinci spora gittiğimde bile bu kdr zorlsnmamistim sabah ac karna çok zor geldi böyle deniycez bakalım bu hafta ve öteki hafta belki alışırız yağ yakma acisindsn daha etkiliyor dedi hocalar malum bol bol yağ var bendedeyagli daha gibiyim
Hayalimdeki mesafeaynen öyle canim vallah arada banada dokunuo ama allahdan cok Yakin degilim hepsine
Merhaba Canım,sabahları aç karnına suda bekletilmiş kayısı denedin mi canım ben her kabız olusunda yaparım
ayrıca filtre kahvede bende çok etkili
geçmiş olsun canım
Sağol.cnm baya sıkıyım aynen hiç sallanma yok bingil bingilDeme oyle demeyalniz cok iui spor yapiyosn bu yuzden hic kilonu gostermiyosun
Ben dün baya halılar koltuklar giriştim bugün geri kirlendiSagol kuzum insallah kolay gelirdebitsin bu işkence temizlik bazwn cok zor geliyo
Ben kullaniyorum canim, tartip ogun hazirliyorum,sonra da onlari calori app var ona giriyorum ve sok oluyorum. Azcik bisey yiyorum saniosun bi ton kalori cikio.Aranızda mutfak terazisi kullanan var mi? Işe yararmı ki yarın gelecek terazim tartim her neyse
Vay be . Peki pişirince gramı azaliyor mu tavuğun filan hiç cig ve pişmiş olarak olctun muBen kullaniyorum canim, tartip ogun hazirliyorum,sonra da onlari calori app var ona giriyorum ve sok oluyorum. Azcik bisey yiyorum saniosun bi ton kalori cikio.
Fat secretta kalori nasil bulabiliyorsam ona gore olcuyorum. Kesin degisiyordur. Genelde pismis de pismemis de bulunuyor. Duruma gore ikisini de girdigim oluyor. Bir de yabanci oldugu icin bizim yemekleri bulamiyorum. O yuzden malzemeleri Tek Tek giriyorum genelde. Ozel olarak hem pismis hem pismemis olcmedim.Vay be . Peki pişirince gramı azaliyor mu tavuğun filan hiç cig ve pişmiş olarak olctun mu
Kayısı maalesef etki etmiyor bana ama düzeldim şükürsabahları aç karnına suda bekletilmiş kayısı denedin mi canım ben her kabız olusunda yaparım
ayrıca filtre kahvede bende çok etkili
geçmiş olsun canım
Bende myfitnesss pall diye bi uygulama kullniyorum kilonu fotoğrafını ekleyip günlük kalori ekleyip yaktığın kaloriyide gunluk.ekleyebiliyorsun öneririm süper bi uygulamaFat secretta kalori nasil bulabiliyorsam ona gore olcuyorum. Kesin degisiyordur. Genelde pismis de pismemis de bulunuyor. Duruma gore ikisini de girdigim oluyor. Bir de yabanci oldugu icin bizim yemekleri bulamiyorum. O yuzden malzemeleri Tek Tek giriyorum genelde. Ozel olarak hem pismis hem pismemis olcmedim.Eki Görüntüle 2306446
Onada bakarim canim saolBende myfitnesss pall diye bi uygulama kullniyorum kilonu fotoğrafını ekleyip günlük kalori ekleyip yaktığın kaloriyide gunluk.ekleyebiliyorsun öneririm süper bi uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?