- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.621
Kizlar Ben de eski olculerimi buldum.
15 hazirandan bugune 3 ayda
Kilo: 66- 60 Yani 6 kiloda
Gogus: 96-92
Kol: 30-28
Bel: 77-70
Simit: 88-80
Kalca: 101-94
Ust bacak: 56-53
Alt bacak: 36.5- 35
Bu sicakta hayatta ütü yapmamBen dün baya halılar koltuklar giriştim bugün geri kirlendihemen kirleniyor ev ya iş bitmiyor özellikle çamaşırlar yaz ayında hiç bitmiyor yıka as dur yerleştir ütüle bi ton iş bulaşıklar da ayrı dert makinaya yerleştir makinadan geri yerleştir banyo desen hep.kirleniyor bi banyo yapınca hadii bi daha yıka . Tuvaletler lavabolar çöpler hele mutfak daha bi zor ocak tezgah yaglar kadinlarin ev işi bitmez
Bana da ütü kelimesiyle birlikte ateş bastıBu sicakta hayatta ütü yapmamallahtn esim yok bnde utulenck seyler giymiyorm aylardr duruyo utu isi
Benim annemin kuzenleri kullanıyor. 3 kız kardeşler. Üçü birbirinden kiloluydu. Diyet yapmaya başladılar ne yerseler tartıp öyle yiyorlar. Şuan resmen iğne ipliğe dönmüşler. Uzun süreden sonra gördüm çok şaşırdım.Aranızda mutfak terazisi kullanan var mi? Işe yararmı ki yarın gelecek terazim tartim her neyse
Dün sabah işe gitmeden makinayı boşaltıp öyle gideyim demiştim. Aşağı bir eğildim belime bişey oldu. Ayağa zor kalktım belim tutulmuş.Ben dün baya halılar koltuklar giriştim bugün geri kirlendihemen kirleniyor ev ya iş bitmiyor özellikle çamaşırlar yaz ayında hiç bitmiyor yıka as dur yerleştir ütüle bi ton iş bulaşıklar da ayrı dert makinaya yerleştir makinadan geri yerleştir banyo desen hep.kirleniyor bi banyo yapınca hadii bi daha yıka . Tuvaletler lavabolar çöpler hele mutfak daha bi zor ocak tezgah yaglar kadinlarin ev işi bitmez
Geçmiş olsun canım acil şifalar iyisindir inşallahDün sabah işe gitmeden makinayı boşaltıp öyle gideyim demiştim. Aşağı bir eğildim belime bişey oldu. Ayağa zor kalktım belim tutulmuş.
Çok geçmiş olsun cnm anı hareketten olmuştur şuan nasılsın? Sıcak su torbasi koysaydın beline biraz fastjel filan sur kas gevşetici icDün sabah işe gitmeden makinayı boşaltıp öyle gideyim demiştim. Aşağı bir eğildim belime bişey oldu. Ayağa zor kalktım belim tutulmuş.
Süpermiş valla darısı bizeBenim annemin kuzenleri kullanıyor. 3 kız kardeşler. Üçü birbirinden kiloluydu. Diyet yapmaya başladılar ne yerseler tartıp öyle yiyorlar. Şuan resmen iğne ipliğe dönmüşler. Uzun süreden sonra gördüm çok şaşırdım.
Saolasın cnmGeçmiş olsun canım acil şifalar iyisindir inşallah
Kas gevşetici aldm. Almasam çalışamazdım zaten çok kötü olmuştum. Biraz acele ettim çabucak bitirip işe yetişeyim diye ani hareketten oldu haklısın.Çok geçmiş olsun cnm anı hareketten olmuştur şuan nasılsın? Sıcak su torbasi koysaydın beline biraz fastjel filan sur kas gevşetici ic
Çok kötü birşey ya ins biran önce geçer çok geçmiş olsun cnmKas gevşetici aldm. Almasam çalışamazdım zaten çok kötü olmuştum. Biraz acele ettim çabucak bitirip işe yetişeyim diye ani hareketten oldu haklısın.
Neden öyle düşünüyorsun cnm haftasonu bile 700 gr eksi ciktin Surekli tartılma gün ici dalgalanmalar çok normal . Odem su Surekli değişiyor gün gün . Ben bi kere pazartesi 78 çıkmıştım 75 kilodayken hemde cuma geri 75 e düşmüştü. Işte bu yüzden hergün tartılmayın diyoruz .doğru olmayan bir sonuç yüzünden moral bozukluğu ve sonuç olarak diyet bozulmasın diye . 1 kilo 7400 kalori almak demek . 1 kilo fazla çıktın diyelim 7400 kalori mi aldın birgunde. Imkansz 4 5 orta boy pizza 4 5 pasta yesen bile zor o kaloriyi bir günde alman inan o doğru değildir. Takılma tartiya sen zararlı şeylerden uzak dur yeter ha bi iki yedim diye komple bozmak da yanlis bir dahakibogun dengelersin . Sadece bırakmaKızlar ben grupta devam edemicem bikaç gündür hep + çıkıyorum moralman sıfırım sizleri de kötü etkilemek istemem zaten cuma günü listeye de giremem bu gidişle ben en iyisi tek başıma devam edeyim bir süre daha tekrar motive olursam görüşürüz
Grup bizi motive etmek için var. Lütfennnnn çıkmaaaaKızlar ben grupta devam edemicem bikaç gündür hep + çıkıyorum moralman sıfırım sizleri de kötü etkilemek istemem zaten cuma günü listeye de giremem bu gidişle ben en iyisi tek başıma devam edeyim bir süre daha tekrar motive olursam görüşürüz
Ben de hergün tartılma hatasına düşüyorum ve artı çıkarsam motivasyonum düşüyor. Bu hafta deneyelim haftada 1 defa tartılalım belki sonuç daha farklı olur. Giden kilomuzu toplu görmek belki motive eder. Hemen çıkma ben sana güveniyorm sen gruba en iyi katkıları yapabilecek kararlılığa sahipsinKızlar ben grupta devam edemicem bikaç gündür hep + çıkıyorum moralman sıfırım sizleri de kötü etkilemek istemem zaten cuma günü listeye de giremem bu gidişle ben en iyisi tek başıma devam edeyim bir süre daha tekrar motive olursam görüşürüz
Canım geçmiş olsun.Dün sabah işe gitmeden makinayı boşaltıp öyle gideyim demiştim. Aşağı bir eğildim belime bişey oldu. Ayağa zor kalktım belim tutulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?