Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu sicakta hayatta ütü yapmam allahtn esim yok bnde utulenck seyler giymiyorm aylardr duruyo utu isi

Temizlik yapanlara kolay gelsin. Tartı alanlara hayırlı olsun. Okuyorum güzel sohbetlerinizi. Ben tüp bebek için hastane, annem ile hastane falan aynı gün 3-4 hastane geziyorum. Çok şükür yolunda gibi. Gelelim diyete yollarda zor oluyor. Sağlıklı birşey bulamıyorum. Olsun bu kadar yağla açlıktan ölmem

Aranızda mutfak terazisi kullanan var mi? Işe yararmı ki yarın gelecek terazim tartim her neyse
Benim annemin kuzenleri kullanıyor. 3 kız kardeşler. Üçü birbirinden kiloluydu. Diyet yapmaya başladılar ne yerseler tartıp öyle yiyorlar. Şuan resmen iğne ipliğe dönmüşler. Uzun süreden sonra gördüm çok şaşırdım.

Dün sabah işe gitmeden makinayı boşaltıp öyle gideyim demiştim. Aşağı bir eğildim belime bişey oldu. Ayağa zor kalktım belim tutulmuş.

Cnm sürekli birşeyler yemek istiyor kızlar ya napicam bilmiyorum bi de sporu sabah yapınca sanki bugün spor yapmamışım gibi geldi rahatsz oldum . Ama aşırı yeme isteği var Surekli yiyesim geliyor tutmaya çalışıyorum kendimi .
Bu hafta kilo veremedim gibi geliyor umarim öyle olmaz

Çok geçmiş olsun cnm anı hareketten olmuştur şuan nasılsın? Sıcak su torbasi koysaydın beline biraz fastjel filan sur kas gevşetici ic
Kas gevşetici aldm. Almasam çalışamazdım zaten çok kötü olmuştum. Biraz acele ettim çabucak bitirip işe yetişeyim diye ani hareketten oldu haklısın.

Kızlar ben grupta devam edemicem bikaç gündür hep + çıkıyorum moralman sıfırım sizleri de kötü etkilemek istemem zaten cuma günü listeye de giremem bu gidişle ben en iyisi tek başıma devam edeyim bir süre daha tekrar motive olursam görüşürüz

Neden öyle düşünüyorsun cnm haftasonu bile 700 gr eksi ciktin Surekli tartılma gün ici dalgalanmalar çok normal . Odem su Surekli değişiyor gün gün . Ben bi kere pazartesi 78 çıkmıştım 75 kilodayken hemde cuma geri 75 e düşmüştü. Işte bu yüzden hergün tartılmayın diyoruz .doğru olmayan bir sonuç yüzünden moral bozukluğu ve sonuç olarak diyet bozulmasın diye . 1 kilo 7400 kalori almak demek . 1 kilo fazla çıktın diyelim 7400 kalori mi aldın birgunde. Imkansz 4 5 orta boy pizza 4 5 pasta yesen bile zor o kaloriyi bir günde alman inan o doğru değildir. Takılma tartiya sen zararlı şeylerden uzak dur yeter ha bi iki yedim diye komple bozmak da yanlis bir dahakibogun dengelersin . Sadece bırakma

Grup bizi motive etmek için var. Lütfennnnn çıkmaaaa

Ben de hergün tartılma hatasına düşüyorum ve artı çıkarsam motivasyonum düşüyor. Bu hafta deneyelim haftada 1 defa tartılalım belki sonuç daha farklı olur. Giden kilomuzu toplu görmek belki motive eder. Hemen çıkma ben sana güveniyorm sen gruba en iyi katkıları yapabilecek kararlılığa sahipsin

Ayaklarimin usume mevsimi basladi. Bugun kizim 3 adim atti ilk defa.
Dun yedigim ekmek beni sabah sisirdi yine. 3 hafta yeme bir gun ye hemen arti. Ne gicik is ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…