- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.681
Akşam spor yapicam zaten . Aynen annis babisİnsan gitmeye degilde o otobuslere üseniuo zatenolsun gidio görms oldun ❤ yurume imkanin varsa birazda yüruyus yaoarsin
Hocalar olaya yag yakma gozuyle bakio, mantiklari basit ve dogru da aslinda. Kilo verirsen incelirsin. Agirlik kaldirirsan yag yakarsin, daha agir daha fazla yag vs. ama belli bi incelige ulastiktan sonra kaslari nasil calistirdigin onemli bence. Bu iki kizin vucut farkliligini bana aciklayamazlarCanm grupta kaç kişi olursa olsun yanın da olmadan beni asla bırakmaz burda hiç bayan kitbox hocası yok zaten hatta yanın da olsa da sorun yaratr trip atar gibi geliyorne güzel ya benimkide rahat olsa keşke ben spor ve dans aşığı biriyim ama hem eşim hem çocuk iki tarafdan da gidemiyorum gerçi bazen belli olmuyor ben ikna ediyorum eskiden de danslara izin kopardığım oldu ondan belli olmaz gene bakalm ağırlık konusuna çok katılıyorum canm bende hep söylüyorum dambıl ile kol kaslı oluyor diye bende gecen yıl daki gördüm canm ve bu yıl hiç dambıl elime almadım bende plates lastiği ve çemberi ile çalışyorum ve katılıyorum sana benim zevkimde aynı şu üsteki kol ve bacak hiç güzel diil ben fitnes yapan kadınların kol ve bacaklarını hiç beğenmiyorum gerçekten plates yapanların kol ve bacakları çok güzel oluyor çok zarif oluyor gerçekten alttaki güzel ❤ üstekininde bana göre sadece bel ve karın kısmı çok güzel ama sırt,omuz,kol çok itici çok erkek gibi buluyorum beğenmiyorum bende öyle
Bnde yaocmda bi mezun olaym diyom simdi odem fln olur riske atmk istemiyomAkşam spor yapicam zaten . Aynen annis babisgörüp sarılınca değdi diyor insan ama yolculuk zor harbiden
Boho beautiful canim adi, evet Ben de cok begeniyorum. Cok guzel videolari var. Fizigi Dr Tek kelimeyle muhtesemVerano_porteno ayyy bu alttaki video kadının diğer videolarına filan baktm hepsini yapicam baaaaa yıııllll dımmmm ayyy hayalimdeki vucüt bu ❤ yani bel karın bacak muhteşem güzel tam istediğim gibi benim de böyle uzun kasları çalıştırmam lazım çok güzle kadın ya acaba kaç kilo bu bayanın adı ne canm biliyormusun takibe almak istiyorum progamlarını uyguliycam
Buldum canm sağol takibe aldımBoho beautiful canim adi, evet Ben de cok begeniyorum. Cok guzel videolari var. Fizigi Dr Tek kelimeyle muhtesem
Memeleri estetik benceBuldum canm sağol takibe aldımay görünce en az 6-7 hatta 10 kilo veresim geldi
Ama tam istediğim şekil buna yakın biseyler olana kadar devam ozamanartık kol,karın ve bacağa yoğun çalışayım özellikle iç bacağa
Eki Görüntüle 2306888
Bakar bakmaz bende öyle düşündüm. O kdr ince vücuda o kdr iri meme olsun. CıkssMemeleri estetik benceoyledir dimi Yani
Bence de cok ayip olurBakar bakmaz bende öyle düşündüm. O kdr ince vücuda o kdr iri meme olsun. Cıkss
Ha bi de bu arada benimde vücudumdaki en belirgin yerim göğüslerim. Göğüslerim bu kdr iri olmasa çok iyi olacaktı.Bence de cok ayip olur
IyiymisBenim omuz ölçüm tek taraflı ölçtüğümde 47 çıktı. Bayağı hassas bir mezure( bebeklerin başını ve boyunu ölçtüğümüz ) ile ölçtürdüm hemde arkadaşlara hastanede. Yani sonuç olarak 94 mü olmuş oluyor B Baharyagmuru35
Benim zaten sorunlu bölgem göğüs ve simit bölgem onun dışında bütün olarak aldım kiloyu. Abartılı bir bölgesel kilom olmadığı için Allaha şükür çok çirkin görünmüyorum.Iyiymis
Canım sıkıldıda bi bakayım dedimNerden esti buralara gelmek kilolarinla yuzlestn galibs
Ne oldum deCanım sıkıldıda bi bakayım dedimgeç dalganı senn neydim demiycenn
Bendede simit bölgesi sırt ve kollar . Simit baya eridi ama hala var sırt da biraz eridi ama daha var kollar sıklaştı ama hiç incelmedi neden bilmiyorum o kdr da uğraşıyorumBenim zaten sorunlu bölgem göğüs ve simit bölgem onun dışında bütün olarak aldım kiloyu. Abartılı bir bölgesel kilom olmadığı için Allaha şükür çok çirkin görünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?