Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Verano_porteno ayyy bu alttaki video kadının diğer videolarına filan baktm hepsini yapicam baaaaa yıııllll dımmmm ayyy hayalimdeki vucüt bu ❤ yani bel karın bacak muhteşem güzel tam istediğim gibi benim de böyle uzun kasları çalıştırmam lazım çok güzle kadın ya acaba kaç kilo bu bayanın adı ne canm biliyormusun takibe almak istiyorum progamlarını uyguliycam

Hocalar olaya yag yakma gozuyle bakio, mantiklari basit ve dogru da aslinda. Kilo verirsen incelirsin. Agirlik kaldirirsan yag yakarsin, daha agir daha fazla yag vs. ama belli bi incelige ulastiktan sonra kaslari nasil calistirdigin onemli bence. Bu iki kizin vucut farkliligini bana aciklayamazlar mesela ayni durum squatta da var guzel popo icin cesit cesit squat calisio salondakiler ama bu sefer de erkek gibi ust bacak oluo. O yuzden simdilik yag yakmak icin agir sporlar da yapiorum ama ideal kiloma ulastiktan sonra Sadece yoga ve pilates ve yuzme yaparim sanirim. Tabi zevkim degismez ise

Akşam spor yapicam zaten . Aynen annis babis görüp sarılınca değdi diyor insan ama yolculuk zor harbiden
Bnde yaocmda bi mezun olaym diyom simdi odem fln olur riske atmk istemiyom valla degiyo bnde insallah bu kis annemlere yakina tasiniyorm otobuse binmeden gidebilcm

Boho beautiful canim adi, evet Ben de cok begeniyorum. Cok guzel videolari var. Fizigi Dr Tek kelimeyle muhtesem

Boho beautiful canim adi, evet Ben de cok begeniyorum. Cok guzel videolari var. Fizigi Dr Tek kelimeyle muhtesem
Buldum canm sağol takibe aldım ay görünce en az 6-7 hatta 10 kilo veresim geldi
Ama tam istediğim şekil buna yakın biseyler olana kadar devam ozaman artık kol,karın ve bacağa yoğun çalışayım özellikle iç bacağa

Benim omuz ölçüm tek taraflı ölçtüğümde 47 çıktı. Bayağı hassas bir mezure( bebeklerin başını ve boyunu ölçtüğümüz ) ile ölçtürdüm hemde arkadaşlara hastanede. Yani sonuç olarak 94 mü olmuş oluyor B Baharyagmuru35

Bu hafta hiç kilo veremedim gibi geliyor hatta 73.1 değil 74 cikscak gibi geliyor aslında yemedim spor yaptım az yiyip spor dikkat ettim ama nedense verememişim gibi geliyor

Benim zaten sorunlu bölgem göğüs ve simit bölgem onun dışında bütün olarak aldım kiloyu. Abartılı bir bölgesel kilom olmadığı için Allaha şükür çok çirkin görünmüyorum.
Bendede simit bölgesi sırt ve kollar . Simit baya eridi ama hala var sırt da biraz eridi ama daha var kollar sıklaştı ama hiç incelmedi neden bilmiyorum o kdr da uğraşıyorum

Kızlar tartım.geldi ben 3 4 köfte yiyorduk akşam kesin 200 gr vardır diyordum 100 gr çıktı .
Ben baya 100 gramı çok az sanırdım valla bildiğiniz akşam 100 gr köfte yedik 175 gram cacık . 2 ceviz yedim 7 grammis 44 kalori imiş . Meğersem ciddi az yiyormusuz hatta ben kalorileri fazla yazıyormuşum uygulamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…