- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.661
canım olsun burda devam et bi süre daha ne zaman hazıur olursan listeyede o zaman girersin listeyi düşünme senKızlar ben grupta devam edemicem bikaç gündür hep + çıkıyorum moralman sıfırım sizleri de kötü etkilemek istemem zaten cuma günü listeye de giremem bu gidişle ben en iyisi tek başıma devam edeyim bir süre daha tekrar motive olursam görüşürüz
tamam canım yoğun olduğunuzu bildirin sorun olmaz idare ederiz bi süre tabi kiKizlar benim kilom azaliyo ama pek yazamiyorum buraya. Butun gun okuldayim. Cok dersim var. Yazamiyorum diye bu hafta listeye beni almazlik etmezsiniz insallah. Yediklerimi giriyorum ama.
haftada bir tartılmaya mı başladın cnmCnm sürekli birşeyler yemek istiyor kızlar ya napicam bilmiyorum bi de sporu sabah yapınca sanki bugün spor yapmamışım gibi geldi rahatsz oldum . Ama aşırı yeme isteği var Surekli yiyesim geliyor tutmaya çalışıyorum kendimi .
Bu hafta kilo veremedim gibi geliyor umarim öyle olmaz
Aaayyy o nasıl güzel bir rakam
Maşallah canım sanakıskandım yaaa 55i şu hayatta görmek nasip olur mu acaba
Gülme kız belki seneye de 55 i görürüz
Karisik gidiyorum aslinda, hergun 2 derse gidiyorum. Haftada 2 kickbox, 2 tane cross fit tarzi Yani biliosan HIIT fln gibi. Hem cardio oluo hem de guclendiren egzersizler. Squatlar, lunge, burpee, halat, diz cekme, matta Karin hareketleri hepsini yapioruz. Her derste plank oluo, matta bacaklari 90 derecce yapip ayaklarina degme tarzi seyler yapioruz. Ayrica 2 gun yoga ve pilatese katildim. Sabahlari da yuzmeden once ip atlamaya basladim ama bu daha cok yeni 2 kez yaptim. Bunu cok uzun sure surduremem tabi ama gaza gelmisken yapiorum. Cidden hedeflerimiz baya benzermis. Ben hesap yaptim kilo basinaCanm bu çocuk öncesi 60 kilo idim şuan gene o kilo daym canm evlenirken de 58dim canm yani sadece 2 kilo assagisi ama oda yağ/kas oranından sanırım 60 da suan o halim ile aynıym canm yani bu kilolardaki ölçülerimi biliyorum daha aşşağı da bir ölçü bilmiyorum ve daha aşşağıda bir kilo hiç görmedim canm ondan şimdi 5lere gecince kaç olur bilmiyorum ama ben de belim 64-65 olsun çok isterim üst bacak 50-51 olsun çok istiyorum kol da 26 istiyorum tam benim hayalimdeki ölçülerde seninki ile aynı canm ❤ bu arada alt bacağım benim şimdiden 33 olmuşbisikletten oldu galiba bende gecen ölçünce şaştm ama alt bacagm baldirim direk taş gibi kas şuan ora zaten senden tek ince yerin orası gerisi s3n çok incesin bide belimiz aynı imiş benim de şuan 70cm canm onuda 65yaparsak çok seksy durur onun dışında kollarımız da aynı benim kolda 28cm canm ama diğer bölgeler sen benden incesin canm şuan ki ölçülerde benden baya ince göbek-simit ,üst bacak senin daha ince canm büşra da göğüs ve kalça da ben 90ın altına inmek istemiyorum ama bel,kol,bacak beklentim senin ile aynı inslh plates ile yaparm onlarida bu arada grup dersi derken plates,airobik vs. Tarzı birşeyler mi yaptn canm alt karın simit için ne yaptnz çok güzel incelmis
Spordan durusun bile degisiyor , baslasan super olur bence de . Baslarda usenio insan ama sonra bagimlilik yapiyor. Benim acayip hosuma gidio sportif vucutlar bide, kasli kasli degil de siki olan YaniSagol kuzum senin de masallahn vsr bnde simdi spora baslicm mezun olayimda vucudumu sikilastircm
Bende bayılıyorum en büyük motivem sportif sımsıkı vucutlu kadınlarSpordan durusun bile degisiyor , baslasan super olur bence de . Baslarda usenio insan ama sonra bagimlilik yapiyor. Benim acayip hosuma gidio sportif vucutlar bide, kasli kasli degil de siki olan Yani
Benim de öyle gerikiyor ama şuan kilom biraz yukarı çıktıKarisik gidiyorum aslinda, hergun 2 derse gidiyorum. Haftada 2 kickbox, 2 tane cross fit tarzi Yani biliosan HIIT fln gibi. Hem cardio oluo hem de guclendiren egzersizler. Squatlar, lunge, burpee, halat, diz cekme, matta Karin hareketleri hepsini yapioruz. Her derste plank oluo, matta bacaklari 90 derecce yapip ayaklarina degme tarzi seyler yapioruz. Ayrica 2 gun yoga ve pilatese katildim. Sabahlari da yuzmeden once ip atlamaya basladim ama bu daha cok yeni 2 kez yaptim. Bunu cok uzun sure surduremem tabi ama gaza gelmisken yapiorum. Cidden hedeflerimiz baya benzermis. Ben hesap yaptim kilo basina
Gogus : 0.67
Kol: 0.33
Bel: 1.17
Simit: 1.33
Kalca: 1.17
Ust bacak: 0.50
Alt bacak: 0.25 incelmisidealim icin ortalama 6 kilo lazim. Kol ve alt bacak ek ilgi istiyor ayrica
Kick box ve diger derslerde en Az 5 kisi oluo canim. Mesela boxtaki hocamiz kadin ama cross fit in fln hocasi erkek hep. Benim esim hic kiskanmaz BeniBenim de öyle gerikiyor ama şuan kilom biraz yukarı çıktıbel,simit,kalça benimde aynı gitmiş hep kilo başına 1.20 -1.30 gibi gitmiş ve bu durum da 5 kilo sonra tam istediğim bel,kalça,göğüs ,karın ölçüsüne sahip oluyorum canm ama üst bacak ve kol baya yavaş inceliyor onlar istedigim inceliğe bu oranda ulaşmış olmaz kollar in 2-3 cm daha incelmesi lazım ama bukadar kiloda anca 2cm incelmiş çünki şu son haftalara kadar hiç kol çalışmamıştım onun için kol ve üst bacak için benim çok yüklenmek lazım kol 3cm üst bacak 6cm faha inceltmek istiyorum
❤ sen benden kat kat daha güzel spor yapıyorsun canm şu saydıklarımın hepsine bayılıyorum ama cocuk la imkanım olmadı bırakacak kimse yoktu evde spor odam ve aletlerim var ve çocuk sonrası anca öyle yapabildim ama şimdi okula başladı ondan bende yaptıklarıma ek olarak senin gibi profesyonel eğitmenler eşliğinde plates,yoga ,yüzme gibi biseyler istiyorum canm kit boks ayrıca bayiliyorum ama eşim onu duyunca çıldırıyor çok kiskanc beni kaslı bir hoca kit boks calistirirdiye hayal gücüyle bile savaşıyor adını anıncaanca ikna edebilir isem grup dersler varmış 2li paket onlara eşimle gidebiliriz yoksa tek kitboksa yollamaz yüzmede şüpheli ama onlarda kıskançlık krizine takılırsa engellemişsem bile plates,yoğa,latin dansları ve hergün sahilde temiz hava yürüyüşü mutlaka başlıycam bende ❤
Nerden esti buralara gelmek kilolarinla yuzlestn galibshee ben geldim
Mezuram yoookk carsiya cikcm denj gelirse alaymda ölceyim bakaym ama sanmam ince oldugumu boydn kaybediyimBenim ki de vereno ile aynı 70 senle de aynı saylr 71miş zaten 3ümüz beli aynı olmuşbir iki daha belki ölçümuz aynı olan yer vardir senlede ama gerisi cok farklidir kesin heryerimiz aynı diildir kuzum seninde mutlaka kolun,bacağın vs. Bizden daha incedir bence fark oralardan olabilir ay merak ettim
kolun,üst bacağın,alt bacağın kaç kesin onlar ince
Evet bnde bi ara cok yaotm evde kendi cabamla bayada zayif duruyodm foto bulursam ataym bakSpordan durusun bile degisiyor , baslasan super olur bence de . Baslarda usenio insan ama sonra bagimlilik yapiyor. Benim acayip hosuma gidio sportif vucutlar bide, kasli kasli degil de siki olan Yani
Kozalak receli canim soguk alginligina oksuruge cok iyi geliyoKızlar , Her yıl Eylül ayında adetim olduğu üzere yine grip oldum.
Bağışıklığı yükseltecek bi şeyler lazım.Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Evet cnm haftada 1 tartılıyorumhaftada bir tartılmaya mı başladın cnm
Enteragermino, c vitamini içeren meyvelerKızlar , Her yıl Eylül ayında adetim olduğu üzere yine grip oldum.
Bağışıklığı yükseltecek bi şeyler lazım.Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Canm grupta kaç kişi olursa olsun yanın da olmadan beni asla bırakmaz burda hiç bayan kitbox hocası yok zaten hatta yanın da olsa da sorun yaratr trip atar gibi geliyorKick box ve diger derslerde en Az 5 kisi oluo canim. Mesela boxtaki hocamiz kadin ama cross fit in fln hocasi erkek hep. Benim esim hic kiskanmaz Benipek kiskanma huyu yoktur. Yoksa hocalar baya yakisiklilar tabi ve kadinlarin cogu da yazio hocalara
Bu arada Ben yukardaki tarz bi hesap yaptim ama hep ayni sekilde gitmeyecektir bence. Gogusun mesela 88 den sonra fln azalacagini sanmiyorum. Oyuzden sporda extra kol ve bacak yada bel calisirsak onlari da rahatlikla hallederiz. Cunku incelmek 2 turlu oluo, yag yakiosun Yani kilo vermek ya da pilates gibi sporlarla ozellikle uzun kaslar diolar onlari calistirip inceltiosun. Hocalar agirlik sisirmez dese de Ben kendimde farkli gozlemliyorum. Pilatesin vucudu daha zarif oluo. Su 2 videodaki vucut cok cok farkli ustteki kiz agirlik calisio alttaki pilates ve yoga calisio. Zaten belki vucutlarindan daIkisi de guzel ama Kendi zevkine gore yonlenip calismak lazim
Sen 55 olmasanda eminim 55 gibi duruyosundur yani bnden daha iyi durumdasin
Yememeye alistiysan yeme bncede canim madem kötü etkiliyo bn birakamdim ekmegi bi turlu azalttim ama tamamen birkmam cok zor ama bnde pilav makarna turu seyler yapmiyorm evde
Keske biseuler atistirsaydin kuzu gidince dikkat ette aclikla cok yeme bari
İnsan gitmeye degilde o otobuslere üseniuo zatenYok çok acıkmadım gidene kadar anca acıktım cnm birazdan yine yollara düşücem babamda metroya bırakmıyor işi varmış bugün baya yol cekicem ya en azından yarım saat metrodan kurtariyordum. Eşim gelirken babam giderken bırakıyordu . Şimdi donustede babam birakamayacak eşim de alamayacak yine 1.5 saat sürecek git gel 3 saat .fitik oldum bugün ya sınır bozucu her durakta 20 kişi bindi dahada gıcık oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?