- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.181
Valla bizim eleman ac kalmasın diye doldurmuş 2 kiloluk mamayı 1 haftada yemiş şok oldum inanmadım eve bi geldim agirlasmis sıpa nasıl yedi anlamadım obur ya mama alicam bugün ona gece sabaha kadar susmadı kapıda miyav miyav mecbur içeri aldim ilk kez baş ucuna çıkmış eşimin giysilerinin üstünde uyumuşB Baharyagmuru35 pisicik kilo vermemiş dimi? Bu arada büyük marketlerde hayvan mamalarında indirim var canım tabi İzmirde petshoplarda ucuz ama ben gene hatırlatayım dedim sana canım
o çiğdeme de zaten bulaştınmı az yemek ne mümkünizlerken az ye çiğdemi ni yağlıdır kilo yapmasın bildirimler tamam kanmak üzere birazdan düellolar beli olacak bu arada sağol can benim regle bitince sporların etkisi oraya çıkmış oldu 61ler geri geldi darısı 60a sende güzel vermişsin maşallah uçuk kızla kapışırsınız başa baş oldunuz o haftasonu uçuşa geçmiş
sadecik 800 grammı
ellerine sağlık kuzum çok iyi düşünmüşünKAPIŞMALAR BAŞLADI
yellowgirl = 61.9
magick =61.3
brkas=61.1
Elifcig93 =64.8
htc71 = 65.8
@Cordelia_1605 =87.8
fantastikaaa =90.0
tugbaFB =67.8
ucukgenclik =67.7
poncikbirgelincik = 70.5
B Baharyagmuru35 =
Ama ben aşırı yemedim yine ondan . Zararlı beslendim ama miktarda az yemek yedim midem baya küçülmüş zaten hicbirseyi bitiremedim pastayi bile bitirememistim. Antalya tatilinde aşırı yemistim onda 1.5 kilo almistimsadecik 800 grammı
yaa tek tatillerde camış gibi yiyip kilo alan benmiyim kızlar yaa
[/QUOTE]*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***
poncikbirgelincik 69.2 -> 70.5
Magickk 61.3 ->
yellow girl 62.8 ->61.9
brkas 61.1 ->
Cordelia_1605 87.9 ->87.8
htc71 65.6 -> 65.8
ucukgenclik 70.2 -> 67.7
Elifcig93 65.5 -> 64.8
fantastikaaa 89.5 -> 90.0
tgb1907 68.2 ->
Mavi95 ->
[/QUOTE]KAPIŞMALAR BAŞLADI
yellowgirl = 61.9
magick =61.5
brkas=61.1
Elifcig93 =64.8
htc71 = 65.8
@Cordelia_1605 =87.8
fantastikaaa =90.0
tugbaFB =67.8
ucukgenclik =67.7
poncikbirgelincik = 70.5
B Baharyagmuru35 = 72.6
Evt canm 3müz 61lerde kapışıyoruzBiz şimdi üçümüz mü kapışıyoruz canım vayy süpermiş
Bnce çözerdin psikolog isini bilir nasıl halletmen gerektigini çözer ılımlı bi şekilde yaklaşır sana . Şimdi biz ne desek boşkızlar mavi kedisinin resmini atınca aklıma geldi
benim inanılmaz derece bi hayvan korkum var(sevgiside tam tersi inanılmaz fazla devamlı mama alıp eşime koyduruyorum,kışın polar alıp sardırıyorum felan) ama bildiğiniz civcivin bile yanıma yaklaşmasına dayanamıyorum basıyorum çığlığı
şimdi ben kızımın da benim gibi korkmasını isteniyorum ama doğal olarak ben korktuğum için onuda yaklaştıramıyorum (eşimle yaklaşıyorlar ama şu an için seviyor korkmuyor) ve evimizin önünde bir anne 3 yavru kedi var ve ben kapıdan çıkamadığım için otobüsü kaçırıyorum
veee ben bu durumu artık ciddi ciddi yenmeyi düşünüyorum.
zamanında eşim yavru kedi getirdi ama evde besleyemem hem kızımın sorumluluğu hem onun sorumluluğu fazla gelir bana (bu ara kendime zor bakıyorum) , ama psikolojik destek alsam çözebilir miyim sizce ?
amin inşallah canımAllah kabul etsin canm
Bugün biraz soğuk canım. Fırtına çıkıcak gibi bir hava var. Size yazdıktan sonra evi temizlemeye başladım genel temizlik bitti. Biraz önce domates çorbası ve yoğurt yedim yanında da bir dilim ekmek. Bekle bizi seksi kabanlarSağol canm benimsenin düşüşün tam olay tüm rekorları kırdın geçtin şimdi sırada sen 66küsüra ben 60küsüra geri dönmek baharlıkları giymeye başlamadan incelelim de kasım ayına ince girelim ❤ siz daha yazlık giyiyorsunuzdur sıcaktır ora dimi canm burada baya sıcak biz de izmir de hala yazlık giyiyoruz baharlık lara geçmeden az daha incelelim ❤ kışlıklara geçmeden de tüm fazlalıkları atalım çeketler,hırkalar,montlar üzerimizde kalın durmasın yakışsın hepsi
Ya çok sevimli bu bu eve alınmaz mı ben bunu mıncıklarım ısıyıyım. Valla maşallah ona iyi yemiş.Valla bizim eleman ac kalmasın diye doldurmuş 2 kiloluk mamayı 1 haftada yemiş şok oldum inanmadım eve bi geldim agirlasmis sıpa nasıl yedi anlamadım obur ya mama alicam bugün ona gece sabaha kadar susmadı kapıda miyav miyav mecbur içeri aldim ilk kez baş ucuna çıkmış eşimin giysilerinin üstünde uyumuşnasıl özlemiş bizi ya çok mutlu şimdiEki Görüntüle 2543033
Valla almıştım keşke tartının fotosunu çekseydim. Sanki üstünden kilolar gitti açlıktano çiğdeme de zaten bulaştınmı az yemek ne mümkünuçuk kızın zaten öle olması mümkün değildi berkasın dediği gibi o kadar kiloyu ben bile alamam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?