Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

B Baharyagmuru35 pisicik kilo vermemiş dimi? Bu arada büyük marketlerde hayvan mamalarında indirim var canım tabi İzmirde petshoplarda ucuz ama ben gene hatırlatayım dedim sana canım
Valla bizim eleman ac kalmasın diye doldurmuş 2 kiloluk mamayı 1 haftada yemiş şok oldum inanmadım eve bi geldim agirlasmis sıpa nasıl yedi anlamadım obur ya mama alicam bugün ona gece sabaha kadar susmadı kapıda miyav miyav mecbur içeri aldim ilk kez baş ucuna çıkmış eşimin giysilerinin üstünde uyumuş nasıl özlemiş bizi ya çok mutlu şimdi

o çiğdeme de zaten bulaştınmı az yemek ne mümkün uçuk kızın zaten öle olması mümkün değildi berkasın dediği gibi o kadar kiloyu ben bile alamam yani

kızlar mavi kedisinin resmini atınca aklıma geldi
benim inanılmaz derece bi hayvan korkum var (sevgiside tam tersi inanılmaz fazla devamlı mama alıp eşime koyduruyorum,kışın polar alıp sardırıyorum felan) ama bildiğiniz civcivin bile yanıma yaklaşmasına dayanamıyorum basıyorum çığlığı
şimdi ben kızımın da benim gibi korkmasını isteniyorum ama doğal olarak ben korktuğum için onuda yaklaştıramıyorum (eşimle yaklaşıyorlar ama şu an için seviyor korkmuyor) ve evimizin önünde bir anne 3 yavru kedi var ve ben kapıdan çıkamadığım için otobüsü kaçırıyorum
veee ben bu durumu artık ciddi ciddi yenmeyi düşünüyorum.
zamanında eşim yavru kedi getirdi ama evde besleyemem hem kızımın sorumluluğu hem onun sorumluluğu fazla gelir bana (bu ara kendime zor bakıyorum ) , ama psikolojik destek alsam çözebilir miyim sizce ?

sadecik 800 grammı
yaa tek tatillerde camış gibi yiyip kilo alan benmiyim kızlar yaa
Ama ben aşırı yemedim yine ondan . Zararlı beslendim ama miktarda az yemek yedim midem baya küçülmüş zaten hicbirseyi bitiremedim pastayi bile bitirememistim. Antalya tatilinde aşırı yemistim onda 1.5 kilo almistim

[/QUOTE]
Harikasın canım bak dusuyosun artık

*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***

poncikbirgelincik 69.2 -> 70.5
Magickk 61.3 ->61.5
yellow girl 62.8 ->61.9
brkas 61.1 -> 61.3

Cordelia_1605 87.9 ->87.8
htc71 65.6 -> 65.8

ucukgenclik 70.2 -> 67.7
Elifcig93 65.5 -> 64.8

fantastikaaa 89.5 -> 90.0
tgb1907 68.2 ->67.8
Mavi95 -> 72.6

Liste tamam
erkenden gelen tüm bildirimler için herkese teşekkür ler ❤❤❤❤
Yarışlar da basladi hayırlı olsun hepimize

Kızlar merhaba çoktandır uğrayamıyorum dişimle uğraşıyorum haftaya dolgu yapılacak kaç gündür uykusuzum bugünde gruplu detoksa başladım bakalım hayırlısı sebze meyve ağırlıklı bir program daha öncede yapmıştım çok memnun kaldım verdigimide almadım en önemlisi de o akşam menümü paylaşırım

Biz şimdi üçümüz mü kapışıyoruz canım vayy süpermiş
[/QUOTE]
Evt canm 3müz 61lerde kapışıyoruz
Biran önce de 3lü şekilde 60 a geçiş yaparz inslh detoks hayırlı olsun canm

*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***

poncikbirgelincik 69.2 -> 70.5
Magickk 61.3 ->61.5
yellow girl 62.8 ->61.9
brkas 61.1 -> 61.3

Cordelia_1605 87.9 ->87.8
htc71 65.6 -> 65.8

ucukgenclik 70.2 -> 67.7
Elifcig93 65.5 -> 64.8

fantastikaaa 89.5 -> 90.0
tgb1907 68.2 ->67.8
Mavi95 -> 72.3

Liste tamam
erkenden gelen tüm bildirimler için herkese teşekkür ler ❤❤❤❤
Yarışlar da basladi hayırlı olsun hepimize

@yellow girl kendimi degistirdim cnm en son 72.3 cıktı da haberin olsun

Bnce çözerdin psikolog isini bilir nasıl halletmen gerektigini çözer ılımlı bi şekilde yaklaşır sana . Şimdi biz ne desek boş

Bugün biraz soğuk canım. Fırtına çıkıcak gibi bir hava var. Size yazdıktan sonra evi temizlemeye başladım genel temizlik bitti. Biraz önce domates çorbası ve yoğurt yedim yanında da bir dilim ekmek. Bekle bizi seksi kabanlar

Ya çok sevimli bu bu eve alınmaz mı ben bunu mıncıklarım ısıyıyım. Valla maşallah ona iyi yemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…