- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.141
O içmelere, yemelere hiç birşey değil. Bir haftada yağ oluşmaz. Ödem falandır. Hemen verirsin.Kızlar ya akşam yemeğinden sonra tartıldım 73.7 cıktıkesin kilo almışım of of .. sabah kesin 73 çıkacak
Hadi ya sen faydasını gördün yani canım bi arkadaşımda vardı sordum onada memnun kaldın mı diye daha kötü yaptı alma demişti bi araştırıyım iyice amam hasta olmasalarda hiç gerek kalmasa keşkeBenimkide 2.5 yasinda bir gribe yakalanmıştı canim ama ondan sonra basladi zaten o kışımız cok kotu geçti surekli nefesi de daraliyordu her gribinde dedigin gibi 2. Gunu tikaniyordu dr. nebulizator aldirmisti evde veriyordum o havalari falan şimdi 4 yasina geldi kullanma sıklığımiz bayagi azaldi büyüdükçe düzeliyorlar.
En son 1 ay once kullanmıştı ondan onceki ne zamandi onu da hatırlamıyorum
Yok araştırılmadı hiç canım doktorlardan o ortamlardan çok korkuyo aşılarını bile 2 3 kişi tuta tuta yaptırdık bilmiyorum anlattm mı en son aşısından önce tartçaklar tartıya bile basmıyo ağlıyo o yüzden çok çok gerek olmadıkça doktora götürmüyorm çünkü muayne olmayı asla kabul etmiyo güreşiyoz bide o kadar ağlayınca bende ağlıyom rezil oluyozSolunum sıkıntısına giriyor cnm. Altında yatan birşey var mı diye araştırıldı mı? Sadece peditusla ilgili olmayabilir. Normal bir çocuk polikliniğine götürüp durumunu anlat onlar seni yandallara yönlendirsinler bence cnm. Herşeyi yapılırsa içinde rahat olur.
Canım ya kıyamam size. Biran ben ve kediyi veterinerde ziyarete gittiğim günler geldi hüngür hüngür ağlamıştım. Miyavlamayan kedi narkozda olmasına rağmen miyavlamıştı ilk defa o zaman kedi gibi ses çılarmıştı.Hadi ya sen faydasını gördün yani canım bi arkadaşımda vardı sordum onada memnun kaldın mı diye daha kötü yaptı alma demişti bi araştırıyım iyice amam hasta olmasalarda hiç gerek kalmasa keşke
Yok araştırılmadı hiç canım doktorlardan o ortamlardan çok korkuyo aşılarını bile 2 3 kişi tuta tuta yaptırdık bilmiyorum anlattm mı en son aşısından önce tartçaklar tartıya bile basmıyo ağlıyo o yüzden çok çok gerek olmadıkça doktora götürmüyorm çünkü muayne olmayı asla kabul etmiyo güreşiyoz bide o kadar ağlayınca bende ağlıyom rezil oluyoz
InsallahO içmelere, yemelere hiç birşey değil. Bir haftada yağ oluşmaz. Ödem falandır. Hemen verirsin.
Yani 5 kilo kesin vermelisin 3 haftada 5 kilo verebilirsin. Üç beyazlara hayır dediğin sürece kimse seni engelleyemezKızlar hepinizden yardım istiyorum. Ben kendimi salsam bile siz izin vermeyin. Yarından itibaren hergün menü yazıcam. 1 kasımda 85 i görmek istiyorum.
Bence biz kapışalım. Yarın tartılalım. Cuma tekrar. En çok kilo veren yani benKızlar hepinizden yardım istiyorum. Ben kendimi salsam bile siz izin vermeyin. Yarından itibaren hergün menü yazıcam. 1 kasımda 85 i görmek istiyorum.
Kapışalım cnm. İşe gitmk için kalktm şimdi. 90 kiloyum. Haftasonu canımın çektiği bikaç bişey yedm bana 0,5 kg olarak geri dönmş. Bugün itibariyle sıkı diyetteyimBence biz kapışalım. Yarın tartılalım. Cuma tekrar. En çok kilo veren yani benkazanır :)
AnlaştıkKapışalım cnm. İşe gitmk için kalktm şimdi. 90 kiloyum. Haftasonu canımın çektiği bikaç bişey yedm bana 0,5 kg olarak geri dönmş. Bugün itibariyle sıkı diyetteyim
canım son günlerde çok yoğunum tartıldım ama siteye girememistim kaptanım ulaştı bana o şekilde bildirdim bidaha bukadar geçe kalmam özür dilerim hepinizden@Kedisever91 bildirimin gelmiyeli 3.haftan oluyor hala yoksun ve takımın yüzdesi bu yüzden düşüyorbunu yapinca 3.hafta diskalifiye olunuyor ama 3hafta üst üste takimin puanının düşmesine sebep veriyorsunuz yazık diilmi
Kızlar sizide merak ettik nerde kaldınız bakalım umarım bir sorun yokturponcikbirgelincik ve fantastikaaa nerdesiniz kızlar bir tek siz kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?